[beef] Przemek Ferguson vs Filipek
[beef] Przemek Ferguson vs Filipek
Jest z teledyskiem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Re: [beef] Przemek Ferguson vs Filipek
filipek mógłby jakiś fristajl zajebać a i tak by zjadł tego żula
dziwki basen i machanie kutasem
Jaka jest w ogóle geneza beefu? Filipek coś w jakimś wywiadzie na niego powiedział?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
ojezu
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
Przemo dzisiaj coś takiego wstawił na stories:
Spoiler

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Przemek jakieś pierdolenie Filipka sprzed 5 lat odkopuje żeby głośno się o nim zrobiło
No ale spoko, niech próbuje szczęścia
No ale spoko, niech próbuje szczęścia
- yungXpaproch
raperzyny kurwa co odzywają się tylko jak byłe dziennikarzyna ich pociągnie za język.
druga strona też kurwa siedzi i pierdzi w stołek oglądając innych raperów na ekranie 23” monitor DELL, chyba ze skrzyżowanymi palcami żeby tylko swoją ksywkę usłyszeć bo wersy już gotowe na taką ewentualność.
PEDALY
druga strona też kurwa siedzi i pierdzi w stołek oglądając innych raperów na ekranie 23” monitor DELL, chyba ze skrzyżowanymi palcami żeby tylko swoją ksywkę usłyszeć bo wersy już gotowe na taką ewentualność.
PEDALY
Przemo już raz się przejechał po Filipku, czekanko na powtórke i jazda z nonflołowcem
przecież to było 9 lat temu, tonę mefedronu temu, tysiące żubrów temu. nonflołowiec w tym czasie zrobił progres, a ten odklejony speleniuch zajebał spadek. a i tak nie było z czego spadać za bardzo, co słychać w tej bitwie. nie wiem gdzie tam to przejechanie słyszycie
dziwki basen i machanie kutasem
Odpaliłem z ciekawości i ja pierdole, przecież to pierwsze wejście chudego jeszcze wtedy grubasa to jest zabójstwo liryczne, co dwuwers lepszy panczlajn, a Filipek se drepta ze spuszczoną głową
Dodano po 15 sekundach:
Dalej mi się nie chce oglądać
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
joł i to jest tak
Przemo nagrał zresztą już kiedyś diss na tego karakana, imo lepszy, ten jakiś przegadany i w połowie się już znudziłem
Przemo nagrał zresztą już kiedyś diss na tego karakana, imo lepszy, ten jakiś przegadany i w połowie się już znudziłem
dawaj gruby
Zastanowiłem się jeszcze raz i przecież ten dzisiejszy diss nie ma sensu, nawet jeśli technicznie może być podręcznikowy
- ciśnie Filipka, że woli pajacować w klatce, niż rapować - przecież on przerzucił się na freakfighty ile, już z pięć lat temu?
- zarzuca mu, że węszy gdzie dostanie najlepszy hajs i jakby trzeba było to zawalczyłby z najmanem czy tam innym muranem - no kurwa, a to nie tak działa w sporcie z definicji? xD
- Filipek łasy na atencje i chciałby żeby było o nim głośno - obecnie gruby jest definicją osoby, która poci się, żeby trafić na główną glamrapu, najchętniej wziąłby beef z kimkolwiek o cokolwiek, bo wiek i zdrowie coraz bardziej gonią i zdaje sobie pewnie sprawę jak oba przebimbał
Jakby to wyszło przy okazji pierwszej walki Filipka we freakach to spoko, ale teraz nie wiem po chuj
- ciśnie Filipka, że woli pajacować w klatce, niż rapować - przecież on przerzucił się na freakfighty ile, już z pięć lat temu?
- zarzuca mu, że węszy gdzie dostanie najlepszy hajs i jakby trzeba było to zawalczyłby z najmanem czy tam innym muranem - no kurwa, a to nie tak działa w sporcie z definicji? xD
- Filipek łasy na atencje i chciałby żeby było o nim głośno - obecnie gruby jest definicją osoby, która poci się, żeby trafić na główną glamrapu, najchętniej wziąłby beef z kimkolwiek o cokolwiek, bo wiek i zdrowie coraz bardziej gonią i zdaje sobie pewnie sprawę jak oba przebimbał
Jakby to wyszło przy okazji pierwszej walki Filipka we freakach to spoko, ale teraz nie wiem po chuj
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
Nicmadrego
Przykro się tego słucha. Brzmi jakby albo był po wylewie, albo na jakiejś końskiej dawce psychotropów.
Ale pierwsza zwrotka zajebista, fajne ma to lekko spóźnione flow, niestety potem już równia pochyla
SupermAna xD boli mnie to, co on bajki po angielsku oglądał. Chłop miał kiedyś papiery na rap, ale teraz zostały mu tylko żółte. Nie jest fotogeniczny, buja się tak śmiesznie. Dla mnie jak go oglądam, to mam taki vibe Sowy ;D. Pocieszny, zapluty grubasek. Sowa wersja premium.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
grubcio 1 - 0
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji