Donatan - Równonoc 2: Raróg (2025)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Rapture

Re: Donatan - Równonoc 2: Raróg [202?] (Zapowiedź)

Post autor: Rapture »

Co jak co ale scena się zmieniła przez te kilkanaście lat i już nie było pewnie opcji ściągnięcia całej obecnej topki na tracki.
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Raczej kwestia hajsu, pewnie trudno byłoby znaleźć pazerniejszy (pardon, bardziej pracowity) duet muzyczny niż Cleo/Donatan i na bank stwierdzili, że lepiej sobie po prostu zgarnąć cały kwit, niż dzielić się nim z 20-30 osobami.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Widzę po trackliście, że niezły kał to musi być, a ten Bonson to tam tak wjebany w tą tracklistę, jakby go zaprosili na grubą imprę z Rysiem, wódą, koksem i dziwkami, a ten przyszedł i jedyne co zastał to trzy stare Grażyny i herbatniki, ale już było za późno, żeby się wycofać.
ngr

Re: Donatan - Równonoc 2: Raróg (2025)

Post autor: ngr »

No nie zagrałeś tego zuchu
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Pan Donatan nie przejmuje się nieprzychylnymi głosami:
Ja jestem młody, bogaty, stać mnie na wszystko. Wiesz, o co chodzi? Większość tych ludzi nawet nie doświadczy tego odczuwania. Tu nie chodzi o możliwości, tylko o samo odczuwanie. Na co ja mam się obrażać? Wiesz, jak ja się czuję, kiedy czytam takie artykuły? Czuję się jak taki udzielny książę ziemski, który wychodzi na wieżę swojego pałacu, a pod tą wieżą na dole stoi tłum bezzębnych wieśniaków — jak w scenie z pierwszego "Frankensteina". Coś tam krzyczą, a on się przeciąga na tej wieży, patrzy w dół i zastanawia się, czy oddać mocz tu, czy jednak wrócić do pałacu. Ja mam dokładnie takie uczucie.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

Potężny donatan, co szcza z wieży frankesztaina na hejterów. Chciałbym mieć tak mocną psychikę.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Tu cały wywiad:
https://kultura.wp.pl/donatan-i-cleo-zn ... 395373408a

Jebani Polacy nie rozumieją geniuszu Donatana, artysta formatu niedostępnego dla wieśniaków
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

śmiałeś się z donatana zjebie
producenta szczającego z wieży niedostępnej dla ciebie
Awatar użytkownika
yaml

Post autor: yaml »

Gównatan zazdroszczę ci tego przekonania o własnej zajebistości
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Max czego zazdroszczę to robienia Cleo w okolicach 1 równonocy.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

Redakcja wp albo ten, który ten wywiad przeprowadzał powinien wisieć za ten "ragróg" wszędzie. Zrozumiałbym jedna literówkę, ale ten błąd jest wszędzie.
Z tej płyty słuchałem tylko singli, które wychodziły już od bardzo długiego czasu. Od początku twierdziłem, że nic z tego nie będzie. Zero polotu te kawałki mają niestety, a szkoda...

A co do samego donatana. Co z tego, że się zachowuje jak burak? Wyjaśnił swoje podejście w tym wywiadzie.
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Oby temu chujowi ruskiemu pękł hemoroid
Popi.jaku
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

dr zjeb pisze: 03 gru 2025, 8:56 Pan Donatan nie przejmuje się nieprzychylnymi głosami:
Ja jestem młody, bogaty, stać mnie na wszystko. Wiesz, o co chodzi? Większość tych ludzi nawet nie doświadczy tego odczuwania. Tu nie chodzi o możliwości, tylko o samo odczuwanie. Na co ja mam się obrażać? Wiesz, jak ja się czuję, kiedy czytam takie artykuły? Czuję się jak taki udzielny książę ziemski, który wychodzi na wieżę swojego pałacu, a pod tą wieżą na dole stoi tłum bezzębnych wieśniaków — jak w scenie z pierwszego "Frankensteina". Coś tam krzyczą, a on się przeciąga na tej wieży, patrzy w dół i zastanawia się, czy oddać mocz tu, czy jednak wrócić do pałacu. Ja mam dokładnie takie uczucie.
Ale trzeba było dodać, że on tym tekstem odpowiada na pytanie: A tobie Donatan nie przeszkadzało, że przyklejono ci łatkę "naczelnego buca show-biznesu"?

Co jest o tyle komiczne, że każdym słowem tej odpowiedzi potwierdza, że faktycznie jest arcybucem.
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Żałuję że kupiłem kiedyś Równonoc od tego cwela.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
ODPOWIEDZ