Donatan - Równonoc 2: Raróg (2025)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Rapture

Re: Donatan - Równonoc 2: Raróg [202?] (Zapowiedź)

Post autor: Rapture »

Co jak co ale scena się zmieniła przez te kilkanaście lat i już nie było pewnie opcji ściągnięcia całej obecnej topki na tracki.
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Raczej kwestia hajsu, pewnie trudno byłoby znaleźć pazerniejszy (pardon, bardziej pracowity) duet muzyczny niż Cleo/Donatan i na bank stwierdzili, że lepiej sobie po prostu zgarnąć cały kwit, niż dzielić się nim z 20-30 osobami.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Widzę po trackliście, że niezły kał to musi być, a ten Bonson to tam tak wjebany w tą tracklistę, jakby go zaprosili na grubą imprę z Rysiem, wódą, koksem i dziwkami, a ten przyszedł i jedyne co zastał to trzy stare Grażyny i herbatniki, ale już było za późno, żeby się wycofać.
ngr

Re: Donatan - Równonoc 2: Raróg (2025)

Post autor: ngr »

No nie zagrałeś tego zuchu
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Pan Donatan nie przejmuje się nieprzychylnymi głosami:
Ja jestem młody, bogaty, stać mnie na wszystko. Wiesz, o co chodzi? Większość tych ludzi nawet nie doświadczy tego odczuwania. Tu nie chodzi o możliwości, tylko o samo odczuwanie. Na co ja mam się obrażać? Wiesz, jak ja się czuję, kiedy czytam takie artykuły? Czuję się jak taki udzielny książę ziemski, który wychodzi na wieżę swojego pałacu, a pod tą wieżą na dole stoi tłum bezzębnych wieśniaków — jak w scenie z pierwszego "Frankensteina". Coś tam krzyczą, a on się przeciąga na tej wieży, patrzy w dół i zastanawia się, czy oddać mocz tu, czy jednak wrócić do pałacu. Ja mam dokładnie takie uczucie.
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

Potężny donatan, co szcza z wieży frankesztaina na hejterów. Chciałbym mieć tak mocną psychikę.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Tu cały wywiad:
https://kultura.wp.pl/donatan-i-cleo-zn ... 395373408a

Jebani Polacy nie rozumieją geniuszu Donatana, artysta formatu niedostępnego dla wieśniaków
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

śmiałeś się z donatana zjebie
producenta szczającego z wieży niedostępnej dla ciebie
Awatar użytkownika
yaml

Post autor: yaml »

Gównatan zazdroszczę ci tego przekonania o własnej zajebistości
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Max czego zazdroszczę to robienia Cleo w okolicach 1 równonocy.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

Redakcja wp albo ten, który ten wywiad przeprowadzał powinien wisieć za ten "ragróg" wszędzie. Zrozumiałbym jedna literówkę, ale ten błąd jest wszędzie.
Z tej płyty słuchałem tylko singli, które wychodziły już od bardzo długiego czasu. Od początku twierdziłem, że nic z tego nie będzie. Zero polotu te kawałki mają niestety, a szkoda...

A co do samego donatana. Co z tego, że się zachowuje jak burak? Wyjaśnił swoje podejście w tym wywiadzie.
Popi

Post autor: Popi »

Oby temu chujowi ruskiemu pękł hemoroid
Popi.jaku
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

dr zjeb pisze: 03 gru 2025, 8:56 Pan Donatan nie przejmuje się nieprzychylnymi głosami:
Ja jestem młody, bogaty, stać mnie na wszystko. Wiesz, o co chodzi? Większość tych ludzi nawet nie doświadczy tego odczuwania. Tu nie chodzi o możliwości, tylko o samo odczuwanie. Na co ja mam się obrażać? Wiesz, jak ja się czuję, kiedy czytam takie artykuły? Czuję się jak taki udzielny książę ziemski, który wychodzi na wieżę swojego pałacu, a pod tą wieżą na dole stoi tłum bezzębnych wieśniaków — jak w scenie z pierwszego "Frankensteina". Coś tam krzyczą, a on się przeciąga na tej wieży, patrzy w dół i zastanawia się, czy oddać mocz tu, czy jednak wrócić do pałacu. Ja mam dokładnie takie uczucie.
Ale trzeba było dodać, że on tym tekstem odpowiada na pytanie: A tobie Donatan nie przeszkadzało, że przyklejono ci łatkę "naczelnego buca show-biznesu"?

Co jest o tyle komiczne, że każdym słowem tej odpowiedzi potwierdza, że faktycznie jest arcybucem.
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Żałuję że kupiłem kiedyś Równonoc od tego cwela.
ODPOWIEDZ