AKASH
- gods bidness
Re: AKASH
Polecam dział komentarzy.
akasz jest jaki jest, ale to za co faktycznie zbiera propsy u słuchaczy to jakaś "muzykalność", i kompletnie tego nie kumam jak wielkim trzeba być wieśniakiem, żeby tak w ogóle pomyśleć. to jest taka muzykalność na zasadzie - podwyższę ton i przeciągnę dwie ostatnie głoski, tak żeby udawać, że robię jakąś melodię - ohydztwo, bleh. ta melorecytacja (choć mniej melo, bardziej recytacja) jak żywcem wyjęta z przedstawienia w szkole podstawowej to też jest przecież taki artystyczny paszkwil, że ja pierdolę, ale dobra - jeszcze kumam, że mógł wpaść na pomysł, żeby to ograć na 2-3 razy, z tym że jebaniec opiera na tym całą swoją muzyczną tożsamość xD osobny ukłon należałby się za te filmiki stylizowane na wyimaginowane międzywojnie, ale powiedzmy, że to jest urocze i z dwojga złego wolę peaky blinders po roku w rosji niż jakieś flexy na guczi lui, więc git.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- yungXpaproch
haha sprawdziłem aż jego kawałek jakiś, co za szurnięty typ. zgrywa artystę wielkiego, a duka jakieś gówno konspiracyjne, z patentem na przeciągnięte na vibrato dwie ostatnie sylaby co czwarty wers 
jeszcze te kawałki po conajmniej 5 minut w których nie ma ani flow ani refrenu
jeszcze te kawałki po conajmniej 5 minut w których nie ma ani flow ani refrenu
- gods bidness
Ta moda na peaky blinders to najgorsze co spotkało polskie dresiarstwo.
- yungXpaproch
no to są takie jebane łby, że im zmienia życie jakiś tam popularny serial i nagle wychodzą z matrixa 
A widziałeś tych co robią rozróby na hip-hopowych pustostanach?gods bidness pisze: ↑28 lis 2025, 16:26 Ta moda na peaky blinders to najgorsze co spotkało polskie dresiarstwo.
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- yungXpaproch
i kurwa nick “gentelmen” 
- gods bidness
Kurwa jak słyszę Siurasa, to mi się nóż w kieszeni otwiera.
I to jest ciekawy rollout albumu, a nie jakieś cuda na linach jak przy Quebonafide
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
-
georgefloyd
Wspaniała wiedza podsycana kryształem medycznym. Ciekawe dlaczego boi się powiedzieć, że Unia Europejska dzień w dzień przez przejście graniczne Ahlbeck-Świnoujście przerzuca na teren Rzeczypospolitej ciężarówki pełne Reptylian, Arachnidów i Plejadian.
zastanawiam się czy cała ekipa odpowiedzialna za (przykładowo) make up, dźwięk, plany, aranże, no ogólnie pracująca przy tym aRcYdZiElE to wie na co się pisze i musi podpisać wcześniej jakieś oświadczenie, że "ja, niżej podpisany/a zobowiązuję się wierzyć w jedyną, prawdziwą, akaszową prawdę", czy po prostu to jacyś początkujący wyrobnicy, co liczą po prostu na wpis do CV i potem będą się tłumaczyć, że to hehe dla beki, albo, że nie wiedzieli co ten typ w ogóle pierdoli o jakichś kołach i płaszczyznach