Dodano po 23 minutach 57 sekundach:

Niech ktoś przyniesie zdjęcie paragonu boxu

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Opowieść łącząca formę musicalu z elementami kina muzycznego i osobistego dokumentu, której bohaterem i narratorem jest Quebonafide. Znany artysta na chwilę zniknął ze sceny, by teraz powrócić, spojrzeć ponownie na najważniejsze momenty swojej kariery i opowiedzieć o zmaganiach z chorobą afektywną dwubiegunową. W projekcie można usłyszeć nowe utwory, specjalnie skomponowane na potrzeby filmu.
Dosłownie Połamany Ludzik.
Pamiętajcie, że większość musicali, oper, sztuk teatralnych itp. składa się zawsze z trzech aktów.