Bedoes
Re: Bedoes
Nie lubię jego muzyki od lat, no nie podchodzi mi większość od KPM, ale trzeba mu przyznać, że jest w formie obecnie i liczę że da nam dobry singiel, zwłaszcza że będą jakieś nawiązania do Gustawa. Myślę, że możemy się doczekać jakichś zaczepnych wersow na Białasa/Solara i Eripe, w stylu że tamci niby byli jak bracia a porożnił ich hajs i małolat nie da się już nikomu wykorzystywać a RIPowi jakoś umniejszy myślę.
lubie bedoesa, ale ta populistyczna gadka na początku i te w chuj cringowe wstawki przesada
no powiem szczerze - mialem jakies minimalne oczekiwania wzgledem powrotu, pretensjonalne gowno jak zawsze
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Imo przekombinowane
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Zrobił wszystko, żeby zrobić wrażenie i nie zrobił wrażenia.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
Milena1920
Niby spoko, ale to TERNAP TERNAP TERNAP TERNAP psuje wszystko XD
kurwa on tu na początku jakoś tak zaciąga jak Quebonafide, w Zorzy chyba?
przekombinowane, brzmi jakby po dissie Eripe najpierw na spinie napisał to, a dopiero potem jak już gówno wyleciało to na luziku nagrał tamten diss
przekombinowane, brzmi jakby po dissie Eripe najpierw na spinie napisał to, a dopiero potem jak już gówno wyleciało to na luziku nagrał tamten diss
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
lepsze niz futurama
No bez kitu, cyrkowe popisy jak Quebonafide w tej Futuramie, tylko u Bedoesa w bingo jest co innego tzn. dziadek, bedopies, mama, babcia, Roxxie, 2115, SBM, byłem biedny, grubas itd.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
i brak ojca ktory umar
pretensjonalne gówno z darciem japy mającą udawać charyzmę, czyli klasyk
i to spłakanie, że rucha po quebo
W sumie czegoś takiego się spodziewałem i całkiem mi się podoba momentami, ale artystycznie i muzycznie sporo brakuje do zajebistosci
Ale można nazwać ten kawałek mocnym
Ale można nazwać ten kawałek mocnym
mocnym gownem co najwyżej
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ale zagrane na emocjach xd zwlaszcza te wstawki jak mu gadają ze bedopies/a potem jaki wielki jest.
jakby kawalek byl o czyms innym to chyba spoko (xd).
jakby kawalek byl o czyms innym to chyba spoko (xd).
szczerze? mega mocne
ale spokojnie, jakieś cwele na fb już ogłaszają, że to numer dekady, ja im wierzę
ale spokojnie, jakieś cwele na fb już ogłaszają, że to numer dekady, ja im wierzę
muza dla cweli prześladowanych w szkole
tu są jakieś nowe granice lamusiarstwa przekraczane w tym tracku. kurwa, kto tego słucha.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly