Siłownia
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- checollada
Re: Siłownia
ja też używam Hevy od jakiegoś czasu, wystarcza całkowicie żeby widzieć, że nie robię żadnego progresu, polecam
siemanko, zaczynam z siłką (w końcu) na początek mi miła pani w sklepie Olymp doradziła żeby nie pchać sie na głęboką wodę i brać wszystkiego ale poleciła mi kreatynke, proty myslalam zeby tam po jakims czasie kupic jak nieco potrenuje i zaczne cisnac mocniej, jak to wyglada z odzywkami i suplami i ogolem silka? co jest wazne? jak zaczac na początek by sie nie zrazic? jesli to istotne to moj tryb zycia jest dosc unhealthy ale przyszedl czas zaczac cpac sport a nie dragi. pozdrawia oooizneb
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
-
genocidegeneral
ten chłop chyba wie co mówi
No kreta obowiązkowo, im więcej tym lepiej
białko po treningu też.
Jak będziesz miała zmułe i mało motywacji do sportu to można pomyśleć o przedtreningowkach i mastermindach dla pobudzenia i moodu, niektóre wypierdalaja jak dobra krajówa
Ogólnie sport to świetny substytut dragów, dla mnie najlepszy i można się w niego wjebac tak samo jak w ten syf tylko skutki uboczne są zbawieniem a nie zjebaniem.
I polecam wkręcić się nie tylko w siłkę ale też spacery bieganie, może rower, itp. Wtedy zmienia całe życie na lepsze ale to może trochę później w sumie jak się trochę już wkręcisz
Jak będziesz miała zmułe i mało motywacji do sportu to można pomyśleć o przedtreningowkach i mastermindach dla pobudzenia i moodu, niektóre wypierdalaja jak dobra krajówa
Ogólnie sport to świetny substytut dragów, dla mnie najlepszy i można się w niego wjebac tak samo jak w ten syf tylko skutki uboczne są zbawieniem a nie zjebaniem.
I polecam wkręcić się nie tylko w siłkę ale też spacery bieganie, może rower, itp. Wtedy zmienia całe życie na lepsze ale to może trochę później w sumie jak się trochę już wkręcisz
dobrze Ci powiedziała, kreatynka props, magnez i buszki możesz dołożyć, niczego więcej Ci nie potrzebaoooizneb pisze: ↑16 paź 2025, 18:49 siemanko, zaczynam z siłką (w końcu) na początek mi miła pani w sklepie Olymp doradziła żeby nie pchać sie na głęboką wodę i brać wszystkiego ale poleciła mi kreatynke, proty myslalam zeby tam po jakims czasie kupic jak nieco potrenuje i zaczne cisnac mocniej, jak to wyglada z odzywkami i suplami i ogolem silka? co jest wazne? jak zaczac na początek by sie nie zrazic? jesli to istotne to moj tryb zycia jest dosc unhealthy ale przyszedl czas zaczac cpac sport a nie dragi. pozdrawia oooizneb
na razie to se po prostu ogarnij plan, trzymaj się go, a jak będziesz progresował (a będziesz, bo na początku o to bardzo łatwo), to humorek będzie Ci się poprawiał
ogólnie to żadna filozofia
Protein Powders and Shakes Contain High Levels of Lead
Protein supplements are wildly popular, but CR’s tests of 23 products found that more than two-thirds of them contain more lead in a single serving than our experts say is safe to have in a day
PLATA O PLOMO
Protein supplements are wildly popular, but CR’s tests of 23 products found that more than two-thirds of them contain more lead in a single serving than our experts say is safe to have in a day
PLATA O PLOMO
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
-
genocidegeneral
jest w ogóle sens próbować robić jakiś bardziej siłowy program typu szalona krowa / 531 na deficycie czy progresja się zesra szybko przez halucynacje z niedożywienia?
Ktoś bawił się w trt czy sam normalny towar ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
sportowi wariaci, jakie suple u was obecnie lecą ?
Z klasyczków:
* D3+K2 - 2000iu, Omega3 - 2000mg, EPA+DHA łącznie jakoś 1250mg
Z tego co pod wyniki badań to magnez do poprawy
A moje dalsze fanaberie:
* Beta-Alanina
* MSM, Glukozamina, Kolagen - to typowo stawy - kolana na siatkówce dają popalić - sprawdzam czy połączenie MSM+Glukozamina zadziała czy niekoniecznie. Dużo skaczę tygodniowo, więc tutaj podejmuję próby
* Kurkumina+Piperyna+Imbir
Może dużo, może mało, klasyki obowiązkowo, reszta jako raczej dodatek. Stawy dostają w kość co tydzień, więc sprawdzam czy przyniesie to rezultaty.
* D3+K2 - 2000iu, Omega3 - 2000mg, EPA+DHA łącznie jakoś 1250mg
Z tego co pod wyniki badań to magnez do poprawy
A moje dalsze fanaberie:
* Beta-Alanina
* MSM, Glukozamina, Kolagen - to typowo stawy - kolana na siatkówce dają popalić - sprawdzam czy połączenie MSM+Glukozamina zadziała czy niekoniecznie. Dużo skaczę tygodniowo, więc tutaj podejmuję próby
* Kurkumina+Piperyna+Imbir
Może dużo, może mało, klasyki obowiązkowo, reszta jako raczej dodatek. Stawy dostają w kość co tydzień, więc sprawdzam czy przyniesie to rezultaty.
- scam_sakawa
Grasz na jakimś poziomie ligowym w tą siatkówkę? Ile masz lat i jak się czujesz z kolanami/barkami?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Nieeee. Amatorski poziom. Rzekłbym, że amatorski ale raczej do mocniejszej rywalizacji. Na halach bywam 2-3x tygodniowo (jak mam ligę lokalną to 3x, jak bez ligi to 2x). W lidze rozgrywam, pozostały czas mieszam atak z wystawą.scam_sakawa pisze: ↑27 lis 2025, 12:46 Grasz na jakimś poziomie ligowym w tą siatkówkę? Ile masz lat i jak się czujesz z kolanami/barkami?
Lat 28. Z kolanami właśnie jest na tyle problem, że zdecydowanie wyczuwalne były stany zapalne - 24/48h musiałem mieć przerwy od grania aby dojść do siebie.
Z barkami na całe szczęście nie mam jakiś większych problemów.
Aktualnie dodatkowo jestem -12KG na wadze więc to w dużej mierze wystarczyło, aby ból kolan w 80-85% wyeliminować.
+ nie ukrywam - dźwiganie na siłowni 3x w tygodniu dużo daje (różne wariacje, jeden trening klasyczne FBW, raz góra, raz dół. Dół to głównie box squat/death dropy itd.). Od stycznia wchodzę w mocniejsze skakanie na siłowni.
Pany, chce zacząć chodzić na siłownie. Całe życie byłem chudym szczurem. Macie jakąś fajną rozpiskę na FBW? Zależy mi głównie na wzmocnieniu pleców (po 30 boloooo kuhrwa) i zwiększeniu objętości łap.
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
- qualite_de_schizoide
fbw sakera 5x5 3 razy w tygodniu, raz w tygodniu 2 dni z rzedu przerwa
po każdej serii zwiększenie ciężaru
w ostatniej serii masz zrobić powiedzmy 5 powtórzeń to 8, gdy się uda robisz juz pierwszą serie wiekszym ciezarem na kolejnym treningu
jak robisz 5-7 powtórzeń w ostatniej to zostajesz na ciężarze
jak się przytkasz i sie nie zregenerujesz i nawet 5 powtórzeń w ostatniej nie zrobisz to zmniejszasz ciężar
jak będziesz konskewentny i cwiczyc sumiennie i normalnie jesc i spać, staniesz się dużym chłopem, amen
a jak już się wkręcisz w aktywny tryb życia, to jeszcze cardio w wolne dni, sauna + mobility i stajesz się nadczłowiekiem, powodzenia
po każdej serii zwiększenie ciężaru
w ostatniej serii masz zrobić powiedzmy 5 powtórzeń to 8, gdy się uda robisz juz pierwszą serie wiekszym ciezarem na kolejnym treningu
jak robisz 5-7 powtórzeń w ostatniej to zostajesz na ciężarze
jak się przytkasz i sie nie zregenerujesz i nawet 5 powtórzeń w ostatniej nie zrobisz to zmniejszasz ciężar
jak będziesz konskewentny i cwiczyc sumiennie i normalnie jesc i spać, staniesz się dużym chłopem, amen
a jak już się wkręcisz w aktywny tryb życia, to jeszcze cardio w wolne dni, sauna + mobility i stajesz się nadczłowiekiem, powodzenia
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 9:37 przez qualite_de_schizoide, łącznie zmieniany 1 raz.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
I takich mówców motywacyjnych życzę sobie w życiua jak już się wkręcisz w aktywny tryb życia, to jeszcze cardio w wolne dni, sauna + mobility i stajesz się nadczłowiekiem, powodzenia
R.I.P mordy
R.I.P mordy
Wojfer przekracza kolejne granice.
- ConeyIsland
Badybilder i pałerlifter w jednym, cudowny człowiek
AŁA KURWA RZECZYWIŚCIE. Polazłem na tą siłownie zgodnie z Waszymi wskazówkami. To znaczy nie zgodnie z nimi, bo nie robiłem ćwiczeń Sakera tylko te, które pokazał mi znajomy bokser i zapaśnik. Tak mnie teraz wszystko napierdala, że spać nie mogę (zjadłem doksylaminę, nic innego nie mam, bo ROZWAŻNY NA SIEBIE UWAŻA), a jutro o 9 muszę być na zajęciach z podyplomówki.
Teraz już rozumiem tego Pana:
Jak nie przestanie boleć to też zacznę chodzić z krzesłem na głowię, albo truć dupę znajomym z PLB.
//edit
Chciałem ratować się maścią rozgrzewającą, ale nic nie daje. No nic, idę zrobić espresso i poczytam sobie László Krasznahorkai'a. Co do zasady nie zgadzam się z hasłem, że cierpienie uszlachetnia, ale jak dzięki temu będę wyglądał zajebiście to warto spróbować
Szkoda tylko, że jutro obolały będę słuchał od 9 do 19 o zaburzeniach dotyczących seksualności myśląc o tym, że mam części ciała, których nie znałem nawet z anatomii. Może jak sobie pomyślę o lygrysie to ból przejdzie, a ja zejdę i będzie po kłopocie.
Teraz już rozumiem tego Pana:
Jak nie przestanie boleć to też zacznę chodzić z krzesłem na głowię, albo truć dupę znajomym z PLB.
//edit
Chciałem ratować się maścią rozgrzewającą, ale nic nie daje. No nic, idę zrobić espresso i poczytam sobie László Krasznahorkai'a. Co do zasady nie zgadzam się z hasłem, że cierpienie uszlachetnia, ale jak dzięki temu będę wyglądał zajebiście to warto spróbować
Szkoda tylko, że jutro obolały będę słuchał od 9 do 19 o zaburzeniach dotyczących seksualności myśląc o tym, że mam części ciała, których nie znałem nawet z anatomii. Może jak sobie pomyślę o lygrysie to ból przejdzie, a ja zejdę i będzie po kłopocie.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
-
genocidegeneral
bo żeś pewnie napierdolił żelastwa dużo (relatywne, wiadomo) jak ja w październiku, 3 dni po przysiadach musiałem się podpierać pralką i ścianą żeby na kiblu usiąść