Siłownia

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Jeśli trening to:

FBW
114
60%
Split
52
27%
Inny
25
13%

Liczba głosów: 191

Awatar użytkownika
checollada

Re: Siłownia

Post autor: checollada »

ja też używam Hevy od jakiegoś czasu, wystarcza całkowicie żeby widzieć, że nie robię żadnego progresu, polecam
Awatar użytkownika
oooizneb

Post autor: oooizneb »

siemanko, zaczynam z siłką (w końcu) na początek mi miła pani w sklepie Olymp doradziła żeby nie pchać sie na głęboką wodę i brać wszystkiego ale poleciła mi kreatynke, proty myslalam zeby tam po jakims czasie kupic jak nieco potrenuje i zaczne cisnac mocniej, jak to wyglada z odzywkami i suplami i ogolem silka? co jest wazne? jak zaczac na początek by sie nie zrazic? jesli to istotne to moj tryb zycia jest dosc unhealthy ale przyszedl czas zaczac cpac sport a nie dragi. pozdrawia oooizneb
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

ten chłop chyba wie co mówi
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

No kreta obowiązkowo, im więcej tym lepiej :D białko po treningu też.

Jak będziesz miała zmułe i mało motywacji do sportu to można pomyśleć o przedtreningowkach i mastermindach dla pobudzenia i moodu, niektóre wypierdalaja jak dobra krajówa :lol:

Ogólnie sport to świetny substytut dragów, dla mnie najlepszy i można się w niego wjebac tak samo jak w ten syf tylko skutki uboczne są zbawieniem a nie zjebaniem.

I polecam wkręcić się nie tylko w siłkę ale też spacery bieganie, może rower, itp. Wtedy zmienia całe życie na lepsze ale to może trochę później w sumie jak się trochę już wkręcisz
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

oooizneb pisze: 16 paź 2025, 18:49 siemanko, zaczynam z siłką (w końcu) na początek mi miła pani w sklepie Olymp doradziła żeby nie pchać sie na głęboką wodę i brać wszystkiego ale poleciła mi kreatynke, proty myslalam zeby tam po jakims czasie kupic jak nieco potrenuje i zaczne cisnac mocniej, jak to wyglada z odzywkami i suplami i ogolem silka? co jest wazne? jak zaczac na początek by sie nie zrazic? jesli to istotne to moj tryb zycia jest dosc unhealthy ale przyszedl czas zaczac cpac sport a nie dragi. pozdrawia oooizneb
dobrze Ci powiedziała, kreatynka props, magnez i buszki możesz dołożyć, niczego więcej Ci nie potrzeba

na razie to se po prostu ogarnij plan, trzymaj się go, a jak będziesz progresował (a będziesz, bo na początku o to bardzo łatwo), to humorek będzie Ci się poprawiał

ogólnie to żadna filozofia
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Protein Powders and Shakes Contain High Levels of Lead

Protein supplements are wildly popular, but CR’s tests of 23 products found that more than two-thirds of them contain more lead in a single serving than our experts say is safe to have in a day

PLATA O PLOMO
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
genocidegeneral

jest w ogóle sens próbować robić jakiś bardziej siłowy program typu szalona krowa / 531 na deficycie czy progresja się zesra szybko przez halucynacje z niedożywienia?
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Jeśli ogarniasz dietę w ten sposób, ze mimo deficytu masz dużo bialka to chyba git
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Ktoś bawił się w trt czy sam normalny towar ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
yaneq

Post autor: yaneq »

sportowi wariaci, jakie suple u was obecnie lecą ?
859wielki

Post autor: 859wielki »

Z klasyczków:

* D3+K2 - 2000iu, Omega3 - 2000mg, EPA+DHA łącznie jakoś 1250mg

Z tego co pod wyniki badań to magnez do poprawy

A moje dalsze fanaberie:

* Beta-Alanina
* MSM, Glukozamina, Kolagen - to typowo stawy - kolana na siatkówce dają popalić - sprawdzam czy połączenie MSM+Glukozamina zadziała czy niekoniecznie. Dużo skaczę tygodniowo, więc tutaj podejmuję próby
* Kurkumina+Piperyna+Imbir

Może dużo, może mało, klasyki obowiązkowo, reszta jako raczej dodatek. Stawy dostają w kość co tydzień, więc sprawdzam czy przyniesie to rezultaty.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Grasz na jakimś poziomie ligowym w tą siatkówkę? Ile masz lat i jak się czujesz z kolanami/barkami?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
859wielki

Post autor: 859wielki »

scam_sakawa pisze: 27 lis 2025, 12:46 Grasz na jakimś poziomie ligowym w tą siatkówkę? Ile masz lat i jak się czujesz z kolanami/barkami?
Nieeee. Amatorski poziom. Rzekłbym, że amatorski ale raczej do mocniejszej rywalizacji. Na halach bywam 2-3x tygodniowo (jak mam ligę lokalną to 3x, jak bez ligi to 2x). W lidze rozgrywam, pozostały czas mieszam atak z wystawą.
Lat 28. Z kolanami właśnie jest na tyle problem, że zdecydowanie wyczuwalne były stany zapalne - 24/48h musiałem mieć przerwy od grania aby dojść do siebie.

Z barkami na całe szczęście nie mam jakiś większych problemów.

Aktualnie dodatkowo jestem -12KG na wadze więc to w dużej mierze wystarczyło, aby ból kolan w 80-85% wyeliminować.
+ nie ukrywam - dźwiganie na siłowni 3x w tygodniu dużo daje (różne wariacje, jeden trening klasyczne FBW, raz góra, raz dół. Dół to głównie box squat/death dropy itd.). Od stycznia wchodzę w mocniejsze skakanie na siłowni.
Awatar użytkownika
Klaic

Post autor: Klaic »

Pany, chce zacząć chodzić na siłownie. Całe życie byłem chudym szczurem. Macie jakąś fajną rozpiskę na FBW? Zależy mi głównie na wzmocnieniu pleców (po 30 boloooo kuhrwa) i zwiększeniu objętości łap.
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.

R.I.P mordy
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

fbw sakera 5x5 3 razy w tygodniu, raz w tygodniu 2 dni z rzedu przerwa
po każdej serii zwiększenie ciężaru
w ostatniej serii masz zrobić powiedzmy 5 powtórzeń to 8, gdy się uda robisz juz pierwszą serie wiekszym ciezarem na kolejnym treningu
jak robisz 5-7 powtórzeń w ostatniej to zostajesz na ciężarze
jak się przytkasz i sie nie zregenerujesz i nawet 5 powtórzeń w ostatniej nie zrobisz to zmniejszasz ciężar
jak będziesz konskewentny i cwiczyc sumiennie i normalnie jesc i spać, staniesz się dużym chłopem, amen

a jak już się wkręcisz w aktywny tryb życia, to jeszcze cardio w wolne dni, sauna + mobility i stajesz się nadczłowiekiem, powodzenia
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 9:37 przez qualite_de_schizoide, łącznie zmieniany 1 raz.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Awatar użytkownika
Klaic

a jak już się wkręcisz w aktywny tryb życia, to jeszcze cardio w wolne dni, sauna + mobility i stajesz się nadczłowiekiem, powodzenia
I takich mówców motywacyjnych życzę sobie w życiu :) Dzięki!

R.I.P mordy
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Wojfer przekracza kolejne granice.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Badybilder i pałerlifter w jednym, cudowny człowiek
Awatar użytkownika
Klaic

AŁA KURWA RZECZYWIŚCIE. Polazłem na tą siłownie zgodnie z Waszymi wskazówkami. To znaczy nie zgodnie z nimi, bo nie robiłem ćwiczeń Sakera tylko te, które pokazał mi znajomy bokser i zapaśnik. Tak mnie teraz wszystko napierdala, że spać nie mogę (zjadłem doksylaminę, nic innego nie mam, bo ROZWAŻNY NA SIEBIE UWAŻA), a jutro o 9 muszę być na zajęciach z podyplomówki.

Teraz już rozumiem tego Pana:

Jak nie przestanie boleć to też zacznę chodzić z krzesłem na głowię, albo truć dupę znajomym z PLB.

//edit

Chciałem ratować się maścią rozgrzewającą, ale nic nie daje. No nic, idę zrobić espresso i poczytam sobie László Krasznahorkai'a. Co do zasady nie zgadzam się z hasłem, że cierpienie uszlachetnia, ale jak dzięki temu będę wyglądał zajebiście to warto spróbować :what:
Szkoda tylko, że jutro obolały będę słuchał od 9 do 19 o zaburzeniach dotyczących seksualności myśląc o tym, że mam części ciała, których nie znałem nawet z anatomii. Może jak sobie pomyślę o lygrysie to ból przejdzie, a ja zejdę i będzie po kłopocie.

R.I.P mordy
genocidegeneral

bo żeś pewnie napierdolił żelastwa dużo (relatywne, wiadomo) jak ja w październiku, 3 dni po przysiadach musiałem się podpierać pralką i ścianą żeby na kiblu usiąść
ODPOWIEDZ