Laikike1 x Soulpete - Rzeczy Naturalne (2023)
- marmolad_k2
Re: Laikike1 x Soulpete - Rzeczy Naturalne (2023)
Dla mnie ta płyta to już klasyk 
- Pomiot_Liryczny
nooo licze w chuj na powrót ale zważywszy że nie było go na koncercie sławów gdzie go zapraszali i na 15 leciu bonsoula co raz bardziej tracę nadzieje, soulpete pytany na insta o laika też gdzieś odpowiedział smutnym emoji ehh
Dodano po 50 sekundach:
jeśli to była ostatnia płyta to to jest idealny przykład jak opuścić scenę zostawiając po sobie złoto a nie jak krętacz z ciechanowa
Dodano po 50 sekundach:
jeśli to była ostatnia płyta to to jest idealny przykład jak opuścić scenę zostawiając po sobie złoto a nie jak krętacz z ciechanowa
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Szkoda, że w momencie, w którym najbardziej zacząłem lubić i rozumieć Laika to ten zakończył karierę. Często wracam do tej płyty (Lego
) i po cichu liczę, że kiedyś wyjdzie dwójka.
W ogóle czy po Rzeczach Laik gdzieś się udzielał (jakaś gościnka, numer), czy to było ostatnie co nagrał?
Swoją drogą bardzo lubię okładkę albumu
W ogóle czy po Rzeczach Laik gdzieś się udzielał (jakaś gościnka, numer), czy to było ostatnie co nagrał?
Swoją drogą bardzo lubię okładkę albumu
Ostatnie.
Najlepszy materiał od niego. Jak zakończenie, to pięknie zakończył, bo poprzednie materiały to rozmienianie się na drobne, a tu zaskoczył w kurwe.
Chociaż nadal wierzę, że Nasralne wyjdą
Najlepszy materiał od niego. Jak zakończenie, to pięknie zakończył, bo poprzednie materiały to rozmienianie się na drobne, a tu zaskoczył w kurwe.
Chociaż nadal wierzę, że Nasralne wyjdą
cztery żubry i dwie kurwy
no nie gadaj, Diamondlife z Szopsem piękny album, chyba, że mówisz o Killin i Postaciach fikcyjnych, ale po czasie coraz bardziej doceniam
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Diamondlife jest cholernie nierówne, większość okej, kilka pereł, ale całościowo chuj wie o co chodzi z tym albumem. Ostatnie levele, ikony, killin, postacie fikcyjne, AF 2 (też z wyjątkami) nie są dobre jak na Laika
cztery żubry i dwie kurwy
- marmolad_k2
Tak jak kolega 2rzyn pisze, Naturalne kilka lig wyżej.
ja jestem sajko Laika więc nie jestem obiektywny (patrz podpis pod nickiem) ale racja, że jak żegnać się z rapem to takimi Rzeczami naturalnymi
i wydaje mi się, że żadna kontrowersja stwierdzić, że Mar jedyny raper, który nie stracił pazura, finezji, polotu, po tym jak wytrzeźwiał (pzdr Kę jebany boomerze fajnopolaku)
wgl pojebane, że chyba do tej pory nie sprawdziłem AF2, gdzie jedyneczka to był klasyk z miejsca i na ripicie jak żona redaktora z glamrapu na dzielnicy Mesa
i wydaje mi się, że żadna kontrowersja stwierdzić, że Mar jedyny raper, który nie stracił pazura, finezji, polotu, po tym jak wytrzeźwiał (pzdr Kę jebany boomerze fajnopolaku)
wgl pojebane, że chyba do tej pory nie sprawdziłem AF2, gdzie jedyneczka to był klasyk z miejsca i na ripicie jak żona redaktora z glamrapu na dzielnicy Mesa
- Pomiot_Liryczny
już przy okazji tego numeru dla soulpita ten taki leniwy styl obrał, piękny jest ten numer nawet by pasował trochę na rzeczy naturalne go wrzucić jako jakiś bonus
Ostatnio zmieniony 26 lis 2025, 18:07 przez Pomiot_Liryczny, łącznie zmieniany 1 raz.

topka ich kolaboracji
- Pomiot_Liryczny
szkoda że tylko na vinylu jest ten numer 

jest na spoti już od jakiegoś czasu i moja playlista rzeczy naturalnych zawiera go jako bonus track
była jeszcze ciepła sień ale wyjebali ze spoti
była jeszcze ciepła sień ale wyjebali ze spoti