Jakby oni kazali oddać koszulki piłkarzom to każdy miałby po jednej
I liga i niżej
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: I liga i niżej
Kazimierz Moskal dogadany z Wieczystą
"Moskal Kazimierz nie rusz Kazika bo zginiesz" niosło się już kiedyś w Krakowie 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
dwa miesiące minęło zanim zadebiutował i zagrał całe 5 minut, klasaFruitOffTheWall pisze: ↑22 wrz 2025, 15:52
jarek niezgoda zapierdolił kambek na bity jak jay z. Oby to był udany pobyt jak JZ w koronie hehe
Ej ziomki jest Var w I lidze?
Bo paru decyzji sędziowskich z tej kolejki nie rozumiem
Bo paru decyzji sędziowskich z tej kolejki nie rozumiem
@wujot, a na 100% na wszystkich meczach? plus chyba ten var trochę ograniczony, z tego, co mi wczoraj mignęło na x
na tych co vipdavid oglądał nie było
jest jest, byłem w niedziele na Polonii to się zdzwiłem jak sedzia podbiegł do telewizorka
Ja nie podstawowy
@Jasion94 dawaj na Legię
Byłem w sobote na meczu z Lechia, to po takim właśnie widowisku musiałem przejść się obejrzeć 1 lige, przepłukać oczy oczyścić umysł
Ja nie podstawowy

Fenomenalne wejście do drużyny trenera Łukasza Piszczka
Na Miedzi w 2 połowie nawet sekundy nie dodał tak był spokojny mecz przy tym wyniku 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia