Hades - Combo (2019)
Re: Hades - Combo (14.11.2019) [Zapowiedź]
Straszna cisza na temat albumu, żadnego singla po Smogu, a tu już jutro premiera (w tytule jest błąd - na asfalcie widnieje 14.11), pewno wjedzie o północy na streamingi. Ja czekam.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2019, 19:41 przez Artazz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
frontkick
Re: Hades - Combo (15.11.2019) [Zapowiedź]
O kurwa, naprawdę jutro?
Asfalt
Znowu popis zdolności promocyjnych, ja pierdolę
Asfalt
- mlodyperkez
o kurwa, myslalem ze ta plyta to za miesiac wychodzi albo co xD
na itunes mozecie juz sobie previewow numerow posluchac - https://music.apple.com/nz/album/combo/1484844976
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
-
frontkick
Spoko nawet produkcje, nie spodziewałem się. Sampel z Mi Casa już był gdzieś u Taco zdaje się i tam to brzmiało o niebo lepiej
po singlu duże oczekiwania.
Album zgodnie z przewidywaniami na spoti
Barto'cut12
Najlepsze co w tym roku wyszło od Asfaltu. Płyta pokazuje że 3 letnia przerwa w nagrywkach to jedna z lepszych decyzji jaką może podjąć raper jeśli ma on w planach wydać fajny album.
Szkoda że promocja tak marna
Najlepsze co w tym roku wyszło od Asfaltu. Płyta pokazuje że 3 letnia przerwa w nagrywkach to jedna z lepszych decyzji jaką może podjąć raper jeśli ma on w planach wydać fajny album.
Szkoda że promocja tak marna
Na 11 numerze jestem i jest pięknie, a tam jeszcze zostały mi numery co na tych previewach mi się podobały.
Bit w Mówiłem Im
Nie no, po pierwszym odsłuchu całości rozjebany jestem.
Promocja płyty chujowa, liczę, że teraz sama muzyka nie przejdzie niezauważona.
Bit w Mówiłem Im
Nie no, po pierwszym odsłuchu całości rozjebany jestem.
Wleciało również na yt:
Singiel najlepszy na płycie, Barto dał kilka fajnych bitów i chyba to tyle jeżeli chodzi o pozytywy po pierwszym odsłuchu.
Singiel najlepszy na płycie, Barto dał kilka fajnych bitów i chyba to tyle jeżeli chodzi o pozytywy po pierwszym odsłuchu.
Potem napisze coś więcej bo warto najpierw się osłuchać z tym ale....
Po wuj na takiej płycie raper-producent wrzucać 2 kawałki na bitach tych nudziarzy z killing skills?
Po wuj na takiej płycie raper-producent wrzucać 2 kawałki na bitach tych nudziarzy z killing skills?
No ja też nie wiem, co mu strzeliło do łba.Hades: do dziś nie wierzę, że mogłem współpracować z O.S.T.R
Re: Hades - Combo (2019)
przesłuchałem pobieżnie, ale za kilka numerów (np. Mi Casa albo tytułowy) już teraz daję
jest bardzo dobrze, sprawdzajcie to dziewczyny i chłopaki.
jest bardzo dobrze, sprawdzajcie to dziewczyny i chłopaki.
ja się zawiodłem mocno, tylko "Mówiłem im" mi siedzi w chuj, do reszty nawet nie wrócę
Mi wczoraj pierwszy odsłuch wszedł jak złoto, dzisiaj jak zalaczylem niektóre numery już mniej, ale chyba ciągle jest dobrze. O dziwo te bity KS mi się podobają.
Po kilku już odsłuchach mogę stwierdzić że płytka spełnia moje oczekiwania, może nie wszystko tak kopie jak singiel, ale cała płytka trzyma poziom. Hades potrafił i potrafi dobrać sobie bity na płytkę, widać też że dłuższa niż statystyczna przerwa pomiędzy wydawnictwami dobrze wpłynęła na dopracowanie płytki. Wciąż, dla mnie tracki z Killing Skills odstają, też dlatego że większość bitów barto' jest trochę chropowate/lo-fi, tracki od KS są bardzo sterylne i nie do końca się spinają z resztą.
Będzie trochę szkoda jeśli taka płytka przejdzie bez echa, dla mnie póki co jedna z niewielu polskich rap płytek w tym roku z potencjałem że będę do niej wracać.

Będzie trochę szkoda jeśli taka płytka przejdzie bez echa, dla mnie póki co jedna z niewielu polskich rap płytek w tym roku z potencjałem że będę do niej wracać.
Ehhh liczyłem na trochę inny kontekst
E tam całkiem fajny album, za to promocja spierdolona po całości jak to ostatnio w asfalcie bywa
- Rafał81000
Gdyby nie to forum to nawet bym się nie dowiedział że taki album wychodzi.
Bity już mnie kupiły, dawno nie słyszałem czegoś co mi tak w gust wpadło + Hades też prima sort dla mnie
Będa wracał nie raz i nie kurwa dwa, wlatuje na ripit
Bity już mnie kupiły, dawno nie słyszałem czegoś co mi tak w gust wpadło + Hades też prima sort dla mnie
Będa wracał nie raz i nie kurwa dwa, wlatuje na ripit