@ART jak zawsze dojebane polecajki, sprawdze sobie ziomka bo ten kawalek przyjemny.
Co do pomaranczy od poldona to przyjemny pozytywny przekaz w tekscie, nie spodziewalem sie tego w tej ekipie myslalem ze tutaj tylko o korposzczurach i szczurach na tacy sie nawija, ewentualnie o szufladach co nie pachna jak szuflady tylko jak szczur. Szkoda tylko ze niektore polecajki troche przeterminowane ale fajnie ze pozytywny przekaz ogolnie leci, to sie szanuje
Dodano po 1 minucie :
e: dobra mach-hommiego juz znalem ale nie poznalem go od razu Wiec dzieks za przypomnienie o nim
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
ciuszki od poldona beda made in poland z biologicznej kraftowej bawelny ktora nie irytuje skory a nie jakies made in bangladesh, jako skit i outro beda jakies prowadzone medytacje a dodatkami do boxa za 500zl beda dywan do jogi, talon na 10 seansow u psycholozki i balon (taki do cwiczen ten wielki miekki)
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
bobsonbejbi pisze: ↑22 lis 2025, 16:35
Śmieszny orzekaz zeby nie jeść zapieksow z żabki albo palić epapieroski bo nie wiadomo co tam jest, biorąc pod uwage lata narkotycznego hewry przelotu. Ale kawałek w dalszym ciągu przyjemny, jak wszystko od poldona w sumie
jak na to jakie flow se obrał, to za wolne te bity bierze. przez to brzmi to jak jakiś sokółnarrator a nie nawijka. poldon jak to czytasz to sie odezwij do urba i nagraj z nim płyte na jego bitach. to by był prawdziwy hołd dla opolskiej klasyki.
Pshemass1 pisze: ↑15 sty 2026, 9:53
nie ma siły która ruszy mnie siedziby/ za ludowe chiny/ za gorąco na ryby/ za gorąco na zgrywy/jak boniedydy/ nie ma siły ale są alternatywy - beng!
Popi pisze: ↑15 lut 2026, 10:20
Poldon zasługuje na taką płytkę jak H.A.U od Belmondziaka, czyli normalnie zarapowany materiał na dobrych bitach potem niech se robi te eksperymenty
w jakimś wywiadzie mówił że nie jest fanem pracy w trybie albumowym, a raczej nagrywa numer -> wypuszcza, i najwyżej jakiś składak jak uzbiera się x trakulców