[Beef] Fagata vs Young Leosia
Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia
Jedyna Baba z SC w tym kraju to Wacław Lalun ale to inne uniwersum
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Spoiler

baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
No i czego to dowodzi? Ze usmiecha sie a potem pluje na kogos wiesniara? juz ci wyjasnili wyzej, ze street credit u kobiet to zwykla patola i autodiss, dobre dla tych co lubia byc dominowani chyba i stoja za legrysem w kolejce w Venusie
Perspektywa buisnesswoman leosia 1:0 fagata
Perspektywa parusiara/ falszywiec og kamka 1:0 fagata
Perspektywa uliczny rap kara 1:0 fagata
Perspektywa mlodziez kotolga 10:0 fagata
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
@eddy_wata to, że OG Kamka to zwykły leszcz barowy, co jej podpowiedzieli, że na rondlarzach można atencję zdobyć i sobie wymyśliła to wielkie wychowanie na Paktofonice, a to zwykła nastolatka co jarała się Bambi i Fagatą.
Teraz też siedziała cicho, aż nagle wylazła jak szczur z nory bo zobaczyła, że jest bezpieczna sytuacja do strzału, gdy Fagata pokazała jak wypada w beefie + internet uznal, że Leosia win.
Przecież ta sytuacja z opluciem nie była 3 dni temu, to czemu wcześniej mordy nie otworzyła?
Ja nie mam problemu ze słuchaniem gości, którzy wyszło, że są nie tacy jak w tekstach o ile potrafi mi ktoś to sprzedać tak, abym słuchając nie czuł się w stylu "co tej cwel pierdoli".
Sentino czy Belmondo mimo tylu przypałów potrafią sprzedać swoją nawijkę tak, żebym się jarał. Fagata też uważam, że jest autentyczna w swojej przewózce, a OG Kamka to cwelica zwykła
Teraz też siedziała cicho, aż nagle wylazła jak szczur z nory bo zobaczyła, że jest bezpieczna sytuacja do strzału, gdy Fagata pokazała jak wypada w beefie + internet uznal, że Leosia win.
Przecież ta sytuacja z opluciem nie była 3 dni temu, to czemu wcześniej mordy nie otworzyła?
Ja nie mam problemu ze słuchaniem gości, którzy wyszło, że są nie tacy jak w tekstach o ile potrafi mi ktoś to sprzedać tak, abym słuchając nie czuł się w stylu "co tej cwel pierdoli".
Sentino czy Belmondo mimo tylu przypałów potrafią sprzedać swoją nawijkę tak, żebym się jarał. Fagata też uważam, że jest autentyczna w swojej przewózce, a OG Kamka to cwelica zwykła
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
dobrze podsumowane
wgl ta wypowiedź fagaty w stylu "ale się cieszę że nie muszę ci odpowiadać, ufffff" to dała taki wajb jakby serio kamień jej z serca spadł - wielka raperka, kurwa, która sama zaczęła beef i skacze do wiwatu, że już w jej własnym wykreowanym w bani uniwersum wygrała beefa, wiec może zlać cały shitstorm. dobra mina do złej gry, nie zdziwiłbym jakby się spłakała w podusię od tej fali damskiego wkurwu jaki się na nią wylał. a taka była hiphopowa, amerykańska.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- gods bidness
Nikt cie nie ocaaaaali
To twój
koniec
To twój
koniec
Dodano po 41 minutach 26 sekundach:
Ten moment jak wjeżdża YEAAH HOE i Kamka nawija Agata Fąk nie wiem co brałaś do rąk i kilka kolejnych wersów to jest prime kobiecego flow w Polsce i mówię to po tym, jak wielokrotnie krytykowałem tę Kamkę za brzmienie jak randomowa dziewczyna z bloku obok, której dali mikrofon i kazali rapować. Bit też elegancki, więc pięknie to siada. Jeśli idzie o flow i intonację, to to jej najlepszy kawałek, a to podnoszenie głosu akurat w beefie zajebiście siada i dodaje lekko psycho klimatu.
To twój
koniec
To twój
koniec
Dodano po 41 minutach 26 sekundach:
Ten moment jak wjeżdża YEAAH HOE i Kamka nawija Agata Fąk nie wiem co brałaś do rąk i kilka kolejnych wersów to jest prime kobiecego flow w Polsce i mówię to po tym, jak wielokrotnie krytykowałem tę Kamkę za brzmienie jak randomowa dziewczyna z bloku obok, której dali mikrofon i kazali rapować. Bit też elegancki, więc pięknie to siada. Jeśli idzie o flow i intonację, to to jej najlepszy kawałek, a to podnoszenie głosu akurat w beefie zajebiście siada i dodaje lekko psycho klimatu.
- gods bidness
YEAAH HOE
"Mogę Cię przeprosić jak chcesz"
Myślałem, że Kara się najbardziej skompromitowała w tym całym wydarzeniu, a tu wjeżdża OG Kamka
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Ślicznie tutaj wygląda, najlepsze jej zdjęcie.
Dzisiaj jest obrzydliwa. Nie chcę mi się uwierzyć, że komuś podobają się te napompowane usta.
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
-
jellyfrucik
- Zbanowany
Dużo lepiej Fagata teraz wygląda.
Jak dla ciebie Oliwka Brazil jest top2 to może tak
Powinien wbic jakis tesrosteron boy ktory nagralby diss na wszystkie kurwiska z tego beefu tak ze balyby sie zagrac jakikolwiek koncert.
No takie gowno powinno sie tepic. Po chuj to istnieje? Po chuj te ich plyty przeskurwiale? Gdzie jest jakosc kurwa mac w dzisiejszej muzyce?
Jakas bambi vo w teledysku lazi jak opetana w egzorcyscie z usunietych scen kurwa do gory nogami wyglada jakby srala (pozdro @SWN dzieki za screena z tego chujowego numeru, sam nie mialem sily obejrzec teledysku)
Nosz kurwa jeszcze jakies geje to recenzuja potem te plyty obszczane i propsuja.
"Super plyta 6/10 , dzisiejsi tatusiowie beda sluchali, pozdrawiamy zdałnieni głusi pojebusi, bez odbioru tyfytyfy
Ja pierdole
No takie gowno powinno sie tepic. Po chuj to istnieje? Po chuj te ich plyty przeskurwiale? Gdzie jest jakosc kurwa mac w dzisiejszej muzyce?
Jakas bambi vo w teledysku lazi jak opetana w egzorcyscie z usunietych scen kurwa do gory nogami wyglada jakby srala (pozdro @SWN dzieki za screena z tego chujowego numeru, sam nie mialem sily obejrzec teledysku)
Nosz kurwa jeszcze jakies geje to recenzuja potem te plyty obszczane i propsuja.
"Super plyta 6/10 , dzisiejsi tatusiowie beda sluchali, pozdrawiamy zdałnieni głusi pojebusi, bez odbioru tyfytyfy
Ja pierdole
- przedszkolanek
fagata zjebała, powinna dojebać trzecim dissem
jak mes kurwa
jak mes kurwa
- marmolad_k2
No i na co czekasz, nikt za Ciebie nie nagra.