Quebonafide - Krętacz z Ciechanowa mixtape (2025)
Re: Quebonafide - Krętacz z Ciechanowa mixtape (2025)
Mam nadzieje ze nie oddal bo w koncu kretacz z ciechanowa a nie robin hood
bardal za to zajebiscie plynie, imo zajebiscie pasuje stylowa rowu do quebo, posluchalbym wiecej kawalkow od nich
Dodano po 15 minutach 11 sekundach:
dobra przesluchalem calosc i spoko, niektore numery fajne niektore nudne, bardzo lubie ten luzacki styl za to i tu dolaczam do propsujacych za to
bardal za to zajebiscie plynie, imo zajebiscie pasuje stylowa rowu do quebo, posluchalbym wiecej kawalkow od nich
Dodano po 15 minutach 11 sekundach:
dobra przesluchalem calosc i spoko, niektore numery fajne niektore nudne, bardzo lubie ten luzacki styl za to i tu dolaczam do propsujacych za to
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- gods bidness
Ale gówno. Wyłączyłem na kawałku z Kizo, czyli chyba drugim(?). A po belmondo to się więcej spodziewałem niż nagrywanie dla Quebonafide, nawet jak jest to 5 chujowych wersów na odpierdol.
ehhh ale po co szejmowac pana gdynianina za to ze smial smiec jarac sie muzyka queby i dograc mu sie spotanicznie, to calkiem zrozumialem ze sie jara takim artysta tak jak zrozumiale byloby to ze moglby sie jarac jakimkolwiek artysta na tej planecie
Ale spoko takie tylko przemyslenia mam, nie zmieniaj sie gods bidness na forumku chyba tez potrzeba takiego pana marudy co bedzie na swoj sposob rozumial czym jest muzyka
Ale spoko takie tylko przemyslenia mam, nie zmieniaj sie gods bidness na forumku chyba tez potrzeba takiego pana marudy co bedzie na swoj sposob rozumial czym jest muzyka
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
No co ty Bronek jak mu Queba płacił 100zł w krzysztale to i zwrotka jest jaka jest, nie ma tu specjalnej rozkminki chyba co
- gods bidness
Gdzie ten belmondo co się brzydził zdjęcie z bedoesem zrobić sie pytam. Z tym jaraniem się muzyką quebo i szanowaniem, to też myślę gruba przesada. Wydaje mi się, że bardziej doszło do przymknięcia oka na paździerz w zamian za hajs za zwrotke.bronek pisze: ↑21 lis 2025, 12:26 ehhh ale po co szejmowac pana gdynianina za to ze smial smiec jarac sie muzyka queby i dograc mu sie spotanicznie, to calkiem zrozumialem ze sie jara takim artysta tak jak zrozumiale byloby to ze moglby sie jarac jakimkolwiek artysta na tej planecie![]()
Przesluchałem parę razy i zmieniam zdanie.
Super mixtape, to takim Que się zajaralem jak przesluchałem Eklektyke, i jest to jedna z lepszych rzeczy od niego. Super featy, zajebiste bity, poza niektórymi momentami mocna rzecz. Jaram się
Super mixtape, to takim Que się zajaralem jak przesluchałem Eklektyke, i jest to jedna z lepszych rzeczy od niego. Super featy, zajebiste bity, poza niektórymi momentami mocna rzecz. Jaram się
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Oni mieli kilka odrzutów, bo jeszcze Texas Street
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Co by nie mówić, to typ potrafi rapować.
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ
Co by nie mówić to temat jak zwykle przejęli krypto fani tego zjeba a nie krętacza z Ciechanowa i biją konia do wyidealizowanego idola.
@oldschool @ART @Burak Obrażajcie ich (żart)
@oldschool @ART @Burak Obrażajcie ich (żart)
- Pomiot_Liryczny
wydaję mi się że najstarsze odrzuty jakie znalazłem są z 2017
myślicie że jak wleci na cyfre to będzie podzielone na kawałki normalnie z tytułami?
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Niesamowite, że akurat w ten dzień co ten mixtape jest dostępny do odsłuchu (no dobra, od wczoraj jest) Sentino wydaje najlepszy track od dawna i po co słuchać pedała jak można Sentino?
Sento jak zawsze kilka długości przed swoim fanem z Ciechanowa.
Sento jak zawsze kilka długości przed swoim fanem z Ciechanowa.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Cz4rny1337
- Moderator
pół sceny na koncercie + płycie musicalowej/w musicalu
drugie pół sceny tu
a taco dalej nie widać
lisowa zabroniła
filip mam nadzieje, ze chociaz w nagrode trójkat z szreder....
drugie pół sceny tu
a taco dalej nie widać
lisowa zabroniła
filip mam nadzieje, ze chociaz w nagrode trójkat z szreder....

akurat props dla Ciechana z Cwelowa ze ogarnal juz przy romantic psycho, ze zeby nagrac w miare sensowny album przydaliby sie jacys utalentowani raperzy, w jego przypadku na goscinkach
- scam_sakawa
chujowa sentino type of song piosenka
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- gods bidness
Jednak spoko. Tylko potnijcie te track na kawałki.
- Pomiot_Liryczny
No właśnie, brzmi dokładnie tak samo jak każdy kawałek Sebastiana z ostatnich X lat
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- gods bidness
Bambi widzę dalej Fergie kopiuje, wcześniej wyglądem, teraz też wokalem. Ona chyba myśli, że nikt jej nie pamięta, więc może bezkarnie plagiatować. No i pewnie tak jest, że 95% jej słuchaczy nie wie kto to Fergie, ale wtedy wkraczam ja, a za mną ma pelery-na!
Moze po prostu bediego nie lubi a kube lubi? Moze kuba po prostu kupil od niego zwrotke? Moze ja uktadl tak jak pirniadze od fanow? Moze to andrzej dragan wygenerowal przy pomocy ai? W sumie to chuj wie trzebaby tytusa zapytacgods bidness pisze: ↑21 lis 2025, 12:31Gdzie ten belmondo co się brzydził zdjęcie z bedoesem zrobić sie pytam. Z tym jaraniem się muzyką quebo i szanowaniem, to też myślę gruba przesada. Wydaje mi się, że bardziej doszło do przymknięcia oka na paździerz w zamian za hajs za zwrotke.bronek pisze: ↑21 lis 2025, 12:26 ehhh ale po co szejmowac pana gdynianina za to ze smial smiec jarac sie muzyka queby i dograc mu sie spotanicznie, to calkiem zrozumialem ze sie jara takim artysta tak jak zrozumiale byloby to ze moglby sie jarac jakimkolwiek artysta na tej planecie![]()