do meczów jeszcze w chuj czasu, ale nie dość że z Gattuso, to na wyjeździe Włosi spokojnie mogą w łeb dostać od Walii xd
Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
Jeśli awansujemy na mundial to będziemy w 4 koszyku, jak i każdy zespół który wleci z baraży. Ranking nie ma tutaj znaczenia.
Inna ważna decyzją z dziś to rozstawienie dla czterech najlepszych zespołów rankingu FIFA czyli Hiszpanii, Argentyny, Francji i Anglii, jeśli te zespoły wygrają w swoich grupach to będą mogły się spotkać dopiero w półfinale.
Inna ważna decyzją z dziś to rozstawienie dla czterech najlepszych zespołów rankingu FIFA czyli Hiszpanii, Argentyny, Francji i Anglii, jeśli te zespoły wygrają w swoich grupach to będą mogły się spotkać dopiero w półfinale.
czyli anglia w pizde od niemcow w ćwierćfinale kumam
jeśli jest coś pewnego w piłce oprócz tego, że reprezentacja polski da dupy to jest to, że reprezentacja anglia da dupy
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
w ogóle nie wiem jak tam ostatnie poczynania Argentyny bo zatrzymałem się na ich zasłużonej wygranej w 2022, natomiast jako sympatyk południowoamerykańskiej piłki, który zawsze na mundialach kibicuje ichnim drużynom - obawiam się jakiegoś spektakularnego flopa. gram se tymi argusami w fifie 25 i tam kompletnie nie widze, żeby mogli konkurować z najmocniejszymi ekipami z europy. piłka narodowa jest jednak bardziej nastawiona na wybitne indywidua, a 60letni messi tam nie pociągnie zespołu za uszy. natomiast jestem świadomym laikiem, a wręcz ignorantem w tej dziedzinie i z chęcią wysłucham opinii ludzi co w tym siedzą.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Lubię Paweł Dybala, ale nie wiem czy on coś gra w reprezentacji, jak tak to też im kibicuje jak ten chuj wyzej
MalinowyJogurt 2
w 24 copa nie grał, tera w fifie25 też go nie widze w 2gim składzie nawet.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
kurczę panowie, Pawelek Dybala ma 32 lata i gra w Romie, ale on ogólnie nawet w swoim peaku nie był jakaś wiodącą postacią i nie podbił reprezentacji. czy pojedzie to nwm, ale jeżeli to raczej szeroki rezerwowy
mi natomiast by się marzyło żeby wygrał ktoś spoza regularnego zestawu (już nie musi to być Polska
). Przecież poza wielkim Urugwajem na start, pojedynczym wybrykiem Anglii i Hiszpanii, to zawsze wygrywa TOP5 na przemian Argentyna-Brazylia-Francja-Włochy-Niemcy 
ale przy takim rozstawieniu koszyków, tylu drużynach i jak się dobrze ułoży drabinka to może być sytuacja jak zazwyczaj dla faworytow = np w 2022 wg mnie Francja i Argentyna miały najsilniejsze kadry na papierze i w drodze do rozstrzygnięcia finału między sobą w karnych musiały pokonać JEDNEGO rywala że swojej półki i klasy (to już nie była ta Chorwacja)
mi natomiast by się marzyło żeby wygrał ktoś spoza regularnego zestawu (już nie musi to być Polska
ale przy takim rozstawieniu koszyków, tylu drużynach i jak się dobrze ułoży drabinka to może być sytuacja jak zazwyczaj dla faworytow = np w 2022 wg mnie Francja i Argentyna miały najsilniejsze kadry na papierze i w drodze do rozstrzygnięcia finału między sobą w karnych musiały pokonać JEDNEGO rywala że swojej półki i klasy (to już nie była ta Chorwacja)
yer a wizard, Harry
- rozklad_gaussa
julian alvarez
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Przypominam, że dzisiaj losują kubek grupy o osiemnastej.
Borek i reszta dzielą już skórę na niedźwiedziu i wybierają sobie ekipy z którymi zagramy na turnieju i jakie mamy szansę na wyjście z grupy 
Dodano po 1 godzinie 45 minutach 38 sekundach:
ale oblodzone trumpowi z tą nagrodą
Dodano po 1 godzinie 45 minutach 38 sekundach:
ale oblodzone trumpowi z tą nagrodą
Śnieg Garbatym Nosom
złota piłka 20 podan na wyjezdzie
trójkąt bermudzki wola mokotów
Śnieg Garbatym Nosom
sobczynski daje popis dzisiaj
ja pierdole pojebało ich chyba z tym festynem
do której to ma trwać niby
trójkąt bermudzki wola mokotów
o i ten nieśmieszny w huj karzeł murzyn down też tam jest, mam nadzieję, że wpadli na pomysł, żeby shaq stał koło niego

dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Długo jeszcze to losu losu??
zaś ta anglia z chorwacją
grupa A

grupa B

grupa A
grupa B
Ostatnio zmieniony 05 gru 2025, 19:47 przez Kalom, łącznie zmieniany 1 raz.