[Beef] Fagata vs Young Leosia
Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia
@gods bidness oj tak byczku, kolejny numer jaki wyda zrobi nie 1 mln
a 1,5 miliona dzięki beefowi
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Flow miał zajebiste
nie no zajebiście ponawijała og kamka przecież, dickriderzy szona w tym temacie to na co liczą xD?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Co by nie mowic to kamka zjadla te wszystkie lachony razem wziete. Ale fakt ze ktos ci pluje na koszulke a ty stoisz wydygana to street creditu to ci nie przyspozy XD
No właśnie, Kamka ładnie poleciała, ale raz, że ta wstawka o wpierdolu miała w założeniu pewnie pokazywać że ona się do czegoś takiego nie zniża, a dwa, że w połączeniu z jej barwą głosu (czy głosiku raczej) i delivery, całość brzmi jak wzorowa uczennica z dobrego domu, która spostponowana publicznie na szkolnej dyskotece przez klasowego szona, co to kiblował i powtarzał klasę i teraz trzęsie rocznikiem, wraca roztrzęsiona na chatę i dopiero w zaciszu pokoiku przychodzą jej do głowy mordercze riposty, i w ataku szału i innych emocji, z którymi jeszcze nie umie sobie radzić, dusi nagrywanie i wygraża całemu światu, ale głosem łamiącym się i ciut za wysokim, bo ze złości na samą siebie że nic nie zrobiła i dała się upokorzyć, musi w międzyczasie połykać łezki i pilnować żeby nie polecieć na całego ze szlochem, a jeszcze mama usłyszy i przyjdzie się pytać Kamilko co się stało.
W tej wstawce wklejonej jest więcej luzu i agresji niż w tracku, a to błąd.
W tej wstawce wklejonej jest więcej luzu i agresji niż w tracku, a to błąd.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Ty, w klubie się spociłam okropnie, ale wierzyć w to, że to mela wygodniej
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- gods bidness
Bo to jest wzorowa uczennica z dobrego domu, wrażliwe dziecko, które zamiast sprzedawać pizdę i być patusiarą, jedyne co ma to rap i plakat Magika nad łóżkiem i właśnie tak to ma wyglądać i z takiej pozycji uderzać. A z tym opluciem to przecież jest to raz uzasadnienie dissa, a dwa sama mówi o "exposing hoes" i właśnie pokazuje prawdziwą twarz szona, który jest jeszcze gorszym patusem niż myślałem. Co trzeba mieć w głowie, żeby opluć dziecko, a potem się z tego dumnie szczycić w internecie. Yeaah hoe Juicy J adlib. W ogóle nie kupuje wyścigów na street credit w takim damskim beefie. A im kobieta jest mniejszą patuską, tym lepiej w odbiorze.
- bilderberg
Przecież ta kamka to jakas kulawa atencjuszka jest
+1
Choć właśnie przez to, że Kamka to takie dobrze ułożone dziecko właśnie, to zabawnie byłoby gdyby z szyderczym uśmieszkiem pojechała z szoniskiem do spodu, full bluzgi.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
No przeciez to zrobila
Ale na stylówie spłakanej piątkowej uczennicy o krok od załamania nerwowego, o to mi chodzi (o tę modulację głosem). Efekt się traci przez to.
Fagata by mogła odpowiedzieć wersjami Tedego
Ty, pizda śliska, to miał być diss track?
Jesteś kawał kurwiska, co sra gównem z piździska
I nawet by pasowało
Ty, pizda śliska, to miał być diss track?
Jesteś kawał kurwiska, co sra gównem z piździska
I nawet by pasowało
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- marmolad_k2
Trzeci raz czytam to jako piątkowskiej uczennicy.
Przecież ta OG Kamka to fejk jebany co jak do programu przyszła Bambi to miał mokra cipe a jak przyszedł Abradab to ledwo kojarzyła go.
A taka wielka fanka Paktofoniki czy Kalibra
OG Fagata to chociaż autentyczna w swoim kurestwie jest
A taka wielka fanka Paktofoniki czy Kalibra
OG Fagata to chociaż autentyczna w swoim kurestwie jest
oldschool sie zakochal
Dziwne ze typiarka rok 2007 czy ile tam nie kojarzy abradaba, tez bym wolal kalibra bez niego sluchac
Dziwne ze typiarka rok 2007 czy ile tam nie kojarzy abradaba, tez bym wolal kalibra bez niego sluchac
Niedziwne, że nie kojarzy, ale ona się uważa za wychowana przez trueschool, cokolwiek to znaczy
same heregods bidness pisze: ↑21 lis 2025, 8:43 W ogóle nie kupuje wyścigów na street credit w takim damskim beefie.
w ogóle jak lala typu kara coś pierdoli o tej ulicy to zawsze jestem jak wzruszenie ramionami. sama idea laski co ma street credit to dla mnie jak, nie wiem, bunkier z żaluzjami, kurwa.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Damski Street credit to mogl sie wziąć tylko z opierdalania kolby gangsterem, bądź jak w przypadku cardi B dawania pigułki gwałtu żeby kogoś ojebać lub jak w przypadku Nicki Minaj krzyczec murem za moim mężem i bratem, bo wcale nie zgwalcili dzieci XD
Spoiler

mozna byc jeszcze burdelmama jak ewa szwesta