[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Mes wygrał ten beef.
Mes przede wszystkim stoi na straży niewygodnej prawdy czy to się komuś podoba czy nie. Jest zaprzeczeniem populizmu co pokazuje wsparcie dla Ukraińców i zdroworozsądkowe podejście do życia oparte na nauce i kulturze. Ale to trzeba mieć troszkę w głowie i lat żeby to zrozumieć.
Tede w tym beefie jest jak Peja w beefie z Tede. Może się wydawać że wygrał ale to Mes miał rację i grację.
Mes przede wszystkim stoi na straży niewygodnej prawdy czy to się komuś podoba czy nie. Jest zaprzeczeniem populizmu co pokazuje wsparcie dla Ukraińców i zdroworozsądkowe podejście do życia oparte na nauce i kulturze. Ale to trzeba mieć troszkę w głowie i lat żeby to zrozumieć.
Tede w tym beefie jest jak Peja w beefie z Tede. Może się wydawać że wygrał ale to Mes miał rację i grację.
- marmolad_k2
Czyli, skoro prawda leży po przeciwnej stronie werdyktu głuchej większości, idąc tą logiką, swego czasu Massey na luzaku rozpierdolił Mesa?
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- gods bidness
Co za bzdury, aż żal komentować. Następnym razem, jak będziesz chciał się odezwać, to utkaj piździsko. Mes dzięki beefowi sprzedał 3x więcej płyt niż by sprzedał bez niego. Czyli około 800 sztuk może nawet. Wstyd to słuchać discopolowca Tedego. Mes nagrał niszową jazzowo-zadymioną trudną dla plebsu muzykę. A Tede discopolo o tym, że nie czuje, że jest stary i niosą go skrzydła. No ale tego, że nagrał aż 12 kawałków o Mesie nikt mu nie odbiera. Tu zgoda.spoken pisze: ↑19 lis 2025, 18:06Według jakiejś opinii publicznej Tede nie wygrał tego beefu,Tede go zmiażdżył,zakopał i naszczał na jego grób i bezcześcił zwłoki dalej.Nieszkodliwy dla Mesa Beef?sprzedaż jego najnowszej płyty jest na żenującym poziomie,teraz to przypał go słuchać,z koncertami faktycznie nieszkodliwy Beef bo i tak ich nie grał i nie gra dalej...on się wydaje nie przejmować?dlatego blokuje ludzi na Instagramie i wdaje się w przepychanki słowne?...jego wywiady to wszystko na jedno kopyto,niby sië nie przejmuje,taki dystansie,ale jak Instagram pokazuje to tylko maseczka dla naiwnychgods bidness pisze: ↑16 lis 2025, 22:13 Ale ja się nie wypowiadam teraz na temat kto wygrał. Po prostu to taki nieszkodliwy beef dla niego, że przegrał jedynie na ilość kawałków. I wg jakiejś opinii publicznej, którą on się nie wydaje przejmować i jest zadowolony i co mu zrobisz.
to jest instytut danych z zaszczanych spodnigods bidness pisze: ↑19 lis 2025, 21:45 Mes dzięki beefowi sprzedał 3x więcej płyt niż by sprzedał bez niego. Czyli około 800 sztuk może nawet
na której pojawiają się piosenki z polającymi refrenami typu "filmowcy są zjebni", gdzie podmiot liryczny narzeka, że musiał zrobić sobie 10 minutowy spacer przez rzeczonych filmowców.gods bidness pisze: ↑19 lis 2025, 21:45 Mes nagrał niszową jazzowo-zadymioną trudną dla plebsu muzykę.
rzeczywiście format dla plebsu niedostępny
- gods bidness
Mówisz, że wiek to tylko liczba, ja z przerwami siusiam se
ale niosą mnie te skrzydła, wkładki na moczu nie trzy ma nie
Dodano po 31 sekundach:
https://youtu.be/f371HU0LhOk?si=8Oerv_AmWCEbFkP-
ale kocik
ale niosą mnie te skrzydła, wkładki na moczu nie trzy ma nie
Dodano po 31 sekundach:
https://youtu.be/f371HU0LhOk?si=8Oerv_AmWCEbFkP-
ale kocik
apteeeka
apteka
apteeeka
apteka
apteeeka
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
No nie mów że nie nucisz tego jak idziesz do apteki po doppelherz i ranigast dla babci
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
no ale wiadomo, że tede jest przypałowy
mnie tylko śmieszy robienie z mesa (i przez mesa też) wielkiego artysty, tworzącego dzieła sztuki...
mnie tylko śmieszy robienie z mesa (i przez mesa też) wielkiego artysty, tworzącego dzieła sztuki...
- gods bidness
Mes to pozer, błazen, niedojda i ciota.
Dodano po 52 sekundach:
No ale jednak muzykę robi bardziej wartościową i jakościową niż Tede.
Dodano po 52 sekundach:
No ale jednak muzykę robi bardziej wartościową i jakościową niż Tede.
Przerwa na suchar im. Karola Strasburgeragods bidness pisze: ↑19 lis 2025, 21:45 Mes dzięki beefowi sprzedał 3x więcej płyt niż by sprzedał bez niego.
Spotyka się dwóch rzępolaków i jeden pyta się drugiego:
- Co tam słychać stary?
- A nic, ostatnio wydałem płytę.
- No wiem, kupiłem!
- A, to Ty...
Najśmieszniejsze jest to, że ten suchar już tu był 
- gods bidness
pał pał pał!
- Haczapurjan
A czy ty przypadkiem nie nominowałeś w jednym z tematów „Vox Veritatis” do płyty roku czy coś w ten deseń?gods bidness pisze: ↑19 lis 2025, 22:02 Mówisz, że wiek to tylko liczba, ja z przerwami siusiam se
ale niosą mnie te skrzydła, wkładki na moczu nie trzy ma
- gods bidness
Tak, ale wobec tego, że przesłuchałem z polskich płyt w tym roku jeszcze Gurala, Pezeta, Pro6l3m i Mesa, to spadła na czwarte miejsce.
@Haczapurjan
viewtopic.php?p=1079654#p1079654
polecam posty usera w temacie, a potem już wiesz, że gods bidness sobie z nami pogrywa, a my gramy pod jego dyktando
viewtopic.php?p=1079654#p1079654
polecam posty usera w temacie, a potem już wiesz, że gods bidness sobie z nami pogrywa, a my gramy pod jego dyktando
- gods bidness
Twój grzech arogancja sam masz słabe nerwy
nie ćpaj jak nie umiesz na psach stulić gęby

nie ćpaj jak nie umiesz na psach stulić gęby

Wini z najlepszym dissem w tej dekadzie? To chyba niekontrowersyjna opinia.
- gods bidness
Wini genetyczna dominacja nad Te i De.