brzuch u admy pełni funkcję stolika na cycki kiedy zdejmuje stanik więc nie może być zbyt mały
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
chuj pisze: ↑19 lis 2025, 12:32
a ja tam nie hejtuję krągłości Admy jako takiej, po prostu wypada to dosyć przaśnie jeśli zestawi się to z jej kreacją na seksbombę co odpula facetów na lewo i prawo.
ja nawet nie uważam, że jest gruba, po prostu kebab radzymin zostanie w pamięci do końca mych dni
Burak pisze: ↑19 lis 2025, 12:25
Filmiki Admy generują większy ruch na forum niż jej nowe numery
No imo troche smieszne ze typiara wrzucila jakas tam nic nie znaczaca fotke z basenu a na forumku od razu strona pociskow na temat jej wygladu Na pewno takimi akcjami nie zbudujemy imydzu forumka jako miejsca dla ludzi z rigczem
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Burak pisze: ↑19 lis 2025, 12:25
Filmiki Admy generują większy ruch na forum niż jej nowe numery
No imo troche smieszne ze typiara wrzucila jakas tam nic nie znaczaca fotke z basenu a na forumku od razu strona pociskow na temat jej wygladu Na pewno takimi akcjami nie zbudujemy imydzu forumka jako miejsca dla ludzi z rigczem
Życie rapera po 30stce, któremu nie udało się zrobić kariery, ale jednak wyszło mu na tyle, że jeszcze wierzy i kombinuje, to jedna z najbardziej żenujących roli do odegrania jako człowiek. Wychodzi na to, że dla kobiety wygląda to jeszcze gorzej. Coś mnie ciągnie do tego tematu i gdy widzę nowego posta zastanawiam się, co ta baba znowu wymyśliła, ale ostatecznie zawsze odchodzę z gorszym humorem.
To już lepiej by dla niej było, jakby te 10 lat temu nikt nie spropsował jej numerów. Miałaby normalną robotę, ułożyła sobie życie, a o tym rapowaniu już by dawno zapomniała.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Po pierwsze nie wchodzi sie do basenu i nie udaje kusicielki będąc monstrualnym waleniem z gębą jak sklepowa graża z rozjebanym bmi. To jej wina ze jest hejt na swiniaka.
Poza tym chujowa z niej raperka.
Ale i tak lepsza niz te kurwiska cwelosie, bambidałni, szpagata ird.
No ake smok w chuj nadal. Cyce do kostek, wory przeciwpowodziowe a ta do basenu sie z nimi wpierdala
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
12 grudnia będzie czekanie prawie jak na Diss Mesa na flaka
A nie , jednak nie.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Warto skontaktować się z specjalista Burakson albo to efekt listopadowego wyzwania
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
A pamiętasz scenę z filmu striptiz jak właściciel speluny mówi do ochroniarza że już go nic nie kręci chociaż jak ostatnio był w oceanarium to przy morświnie mu drygnął?