[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Nom, ty arciu i karciu
Jeszcze ja
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Ładna ekipę żeście zmontowali
-
forcerfromdesert
ci sami, którzy tutaj chwalili tedego regularnie piszą w temacie leosi i fagaty. chyba niewiele trzeba dodawać.
- marmolad_k2
Ci, którzy chwalili Mesa też.
Niesamowite! Ludzie, którzy piszą w jakimś temacie na forum, piszą też w innych tematach na tym samym forum! Jak to w ogóle jest możliwe? Czy to legalne? Tyle pytań...
Zabawna teza/kiepski trolling o tyle, że w tamtym temacie nie brakuje postów 2rzyna, który z kolei tutaj ma ich zdaje się najwięcej i są to wyłącznie wypowiedzi, delikatnie mówiąc, nie chwalące Tedego, zaś w stosunku do Mesa całkowicie bezkrytyczne i wiernopoddańczo-spermiarskie.forcerfromdesert pisze: ↑17 lis 2025, 4:35 ci sami, którzy tutaj chwalili tedego regularnie piszą w temacie leosi i fagaty. chyba niewiele trzeba dodawać.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Być może, ale wypadałoby pisać tak, żeby było jasne, o co mu chodzi.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
no tak, mes to głębiny podziemia więc wiadomo że - a fe - masowy odbiorca nie ceni bo nie rozumie tej pietnastowymiarowej, wysmakowanej i nieoczywistej kulki z gówna polerowanej tak długo i tak zapalczywie, że nim ktokolwiek ją usłyszał - rozsypała się w proch
Jak chodzi o reperkusje, to ja nadal tego albumu Mesa nie sprawdziłem i nie sprawdzę do wypuszczenia następnego dissa. Niech czuje konsekwencje.
Głupi się zastanawia, mądry napierdala.
Sztuka sztuką, ale mógłby przejąć to,co zdrowe w kulturze chłopskiej, czyli wziąć się i zrobić jakiś konkret nasz kochany landlord.
Sztuka sztuką, ale mógłby przejąć to,co zdrowe w kulturze chłopskiej, czyli wziąć się i zrobić jakiś konkret nasz kochany landlord.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Haha czaicie jakby chłopy wzięły przykład z tematu obok dissujących się dupeczek i se cisnęli że ja se przedłużyłem chuja a ja na wakacjach w Turcji pozbyłem się zakoli 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
- Haczapurjan
Mój kumpel wydłużał chuja. Ale z tego co wiem, to wydłużyć się jako tako nie da, tylko pogrubić i pogrubiał jakimś kwasem xD co rok musi na to chodzić żeby efekt utrzymywać. No ale stać go
- Haczapurjan
Ale do końca tego tygodnia już będzie diss?
@2rzyn
@2rzyn
- marmolad_k2
Z białkiem może być panie e-kolego.