[Beef] Fagata vs Young Leosia

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto według ciebie prowadzi po drugiej rundzie?

Czas głosowania minął 18 lis 2025, 22:07

Fagata
49
56%
Young Leosia
39
44%

Liczba głosów: 88

Awatar użytkownika
TdW

Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia

Post autor: TdW »

W sumie dobry punch z tym, że ruchali krótko żeby jak najszybciej wydostać się z kurwy :lol:
Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

probowala zajebac patenty od bedoesa no ale coz
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Właśnie lipny, bo to nie Fagata zabiegała o ruchanie z Blonskym tylko Blonski o nia. Taka kurwa z niej, ale chcial ja ruchac?

W trochę średnim świetle to stawia chłopaka Leosi, skoro dążył do ruchania z kurwą.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

^ no tak
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

TdW pisze: 16 lis 2025, 22:22 W sumie dobry punch z tym, że ruchali krótko żeby jak najszybciej wydostać się z kurwy
nie pamietam juz na 100% wiec moze pierdole, ale ogladalem reakcje Multiego (lubie sobie przy beefach włączyć) i chyba rzucił ten pomysł na wers, a Leosia cos mu na temat tej reakcji odpowiadala na storce czy coś
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

powinna w ogole olac temat blonskiego, bo raz, ze juz sam blonski jej odpowiadal, dwa ze to przeruchany temat w chuj i nie sadze, zeby ktos traktowal te wersy na niego jako dobre czy nawet smieszne, a przede wszystkim, to w sumie co z tego? :dunno:

ewidentnie ta potyczka toczy sie na wielu plaszczyznach, z ktorej jedna to plaszczyzna finansowa. co moglaby zrobic fagata, zeby przebic leosie?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

francocarlos pisze: 16 lis 2025, 22:32 nie sadze, zeby ktos traktowal te wersy na niego jako dobre czy nawet smieszne
To się mylisz, widzę, że ludzie uważają to za zajebisty wers

Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Leosia wygrała i dobrze, bo to by wstyd był dla planety jakby takie chamskie i plugawe szonisko wygrało. Szkoda tylko, że Jay Z nie wystąpił na teledysku.
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Świetny bicior i refren, pięknie wybrzmiewa, pewnie jeszcze szantrapa wypełznie po tym z jakimś syfem, całkiem ładne kadry jak na tak szybki klip.
Kalom

Post autor: Kalom »

refren :lol: :bowdown:
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

oldschool pisze: 16 lis 2025, 22:36
francocarlos pisze: 16 lis 2025, 22:32 nie sadze, zeby ktos traktowal te wersy na niego jako dobre czy nawet smieszne

mialem na mysli wersy o tym, ze stosunek trwal kilka sekund
glokk

Post autor: glokk »

zajebista ta odpowiedz. Ma wszystko, odbicia, dobre flow, argumenty, uśmiech, ładny ryj.
Awatar użytkownika
enjoy1g

Post autor: enjoy1g »

////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 19:06 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
gods bidness

Refren zajebisty właśnie i pisze to jako znany i uznany hejter cukierkowe pop gówno rapiku. Się kojarzy z T.I. z czasów robienia tych jego pop rap hitów z Rihannami itd. Pasuje do jej stylu, beef robi po swojemu, bo rozumie Stara zasadę, że z torby walizki nie zrobisz.

Do tego Leosia chociaż jakieś versatility ma. Ta Fagata zawsze brzmi tak samo w beefach i queefach - czyli jak gniewne kurwisko z niemieckiego burdelu, co sztuczną i przesadną wulgarnością próbuje nadrabiać brak charyzmy i pomysłu na siebie. Taki Paluch z cycami i to sztucznymi. Zwłaszcza że po dwóch latach tego cyrku dla upośledzonych ta jej przewózka ma shock value level: ziew.

Mata powinien wstydzić się że ją wziął do wytwórni. Wyjeb ją mata jak chcesz być prezydentem.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

francocarlos pisze: 16 lis 2025, 22:44
oldschool pisze: 16 lis 2025, 22:36

mialem na mysli wersy o tym, ze stosunek trwal kilka sekund
No ja uważam za dobre. Tylko głupi by nie wykorzystał sytuacji, że wielki fucker Blonsky, obecny chlopak przeciwniczki spuścił się po kilku sekundach zabiegając o stosunek. Powszechnie utarło się, że jak facet szybko doszedł to często jako jeden z powodów podaje się, że przez to, że laska była tak zajebista z wyglądu, odwrotnie że np była tak brzydka, że nawet nie stanął.

Tu karty były w ręce Fagaty i nie dziwię się, że to wykorzystała tak jak Leosia nie dziwię się, że wykorzystała, że rodzina się za Fagate wstydzi.

Zresztą widać po reakcji Błońskiego, który się tłumaczył na filmiku, że te wersy Fagaty dotknęły mocno. A o to w beefie chodzi, zajść za skórę przeciwnikowi.

Jak się okaże, że rzeczywiście w mózgu Leosi zajdą nieodwracalne zmiany i zawsze patrząc na Kacperka będzie jej przychodziła do głowy Fagata, to props dla tej drugiej.
Awatar użytkownika
gods bidness

Chciałaś ze mną jechać to teraz jedziemy do dna.

Obrazek
Awatar użytkownika
regulator

Post autor: regulator »

LESNYBARBPL pisze: 16 lis 2025, 22:14
beef wygrala kotolga
to, nieironicznie, pewnie bym za cholerę nie sprawdził jej rzeczy a odkąd dropnął jej diss to leciało kilka razy
ngr

Post autor: ngr »

- Wynajęte jachty i samochody budzą raczej politowanie, ale rozumiem, że chciała jej wjechać na psyche trochę. Mimo to moim zdaniem Dubaj zbędny, liczą się kawałki.
- A kawałek jest taki o, jak przedmówcy wspominali trąci Disneyem, no ale taka jest Leosia. Niby nie pasuje mi to na diss, ale z drugiej strony lepiej że robi po swojemu zamiast silić się na udawanie patuski.
- Czego by nie nagrała Fagata, Leokadia zjada ją wizerunkiem, pozycją, honorem, nie ma o czym gadać.
- Ja wiem jaka jest branża, ale nadal uderza mnie jak prostackie wersy i rymy (albo nie-rymy) kładą wykonawcy z milionami wyświetleń xD papiery - raperzy, odeszli - wenery, zakochałaś - nie twoja sprawa, ruchy - puchy, na drodze - u królowej, no ja pierdole, nic się nie zgadza.
YP_

Post autor: YP_ »

fagata bylaby spoko raperka, ma potencjal, tylko niech zacznie sama pisac teksty. leosi nigdy nie uznawalem za dobra raperke, ale przynajmniej pisze sama. imo, obydwa dissy leosi słabe, ale wygrywa walkowerem.
ngr

Post autor: ngr »

Fagata potrzebowałaby menago, ghostwritera i executive producera z twardą ręką żeby coś z niej było, bo jest za bardzo łasa na hajs i popularność. Leosia że pisze sama to jedno, ale też jednak wybiła się muzyką a nie ruchaniem influencerów.
ODPOWIEDZ