najlepsza zemsta? brak reakcjiMilena1920 pisze: ↑13 lis 2025, 11:27 Zemsa to być lepszym człowiek niż ten, który wyrządził krzywdę
Bedoes
Re: Bedoes
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- marmolad_k2
Ale wiochaMilena1920 pisze: ↑13 lis 2025, 11:27 Bedi sobie machnął dziarkę "Zemsa to być lepszym człowiek niż ten, który wyrządził krzywdę"
![]()
Props ale trzeba przyznac ze dobrym pozytywnym wariatem trzeba byc zeby sobie takie cos na glowie jebnac 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
to nie koniec
- ebismolarek
Po huj dziarac sobie dziarme
- oKulTywowany
On wydziarał tą byłą quebo? Znowu ?
Na takie możliwości to by ogarnął tatuatora wykonującego fotorealizm a tak to mamy kolejny bazgroł
Na takie możliwości to by ogarnął tatuatora wykonującego fotorealizm a tak to mamy kolejny bazgroł
This page is no longer available.
Drugi Bonson z niego będzie. Nigdy nie zrozumiem tatuażarzy. Jestem jeszcze w stanie wybaczyć, jak ktoś sobie jedną rzecz na ramieniu wydrukuje, ale i tak lepiej by było bez.
Bez hejtu, po prostu źle to dla mnie wygląda.
Żeby nie było offtopu, to napiszę, że jestem ciekawy kolejnych ruchów Bedoesa. W czasach debiutu nagrywał zajebiste tracki i miał ogromny potencjał, a potem przez kilka lat robił samą chujozę, aż do beefu z Eripe. Mam nadzieję, że propsy po dissach go przekonają do bardziej hiphopwych rzeczy zamiast jakiegoś pierdolenia z przekazem.
Bez hejtu, po prostu źle to dla mnie wygląda.
Żeby nie było offtopu, to napiszę, że jestem ciekawy kolejnych ruchów Bedoesa. W czasach debiutu nagrywał zajebiste tracki i miał ogromny potencjał, a potem przez kilka lat robił samą chujozę, aż do beefu z Eripe. Mam nadzieję, że propsy po dissach go przekonają do bardziej hiphopwych rzeczy zamiast jakiegoś pierdolenia z przekazem.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Dlaczego nie bujacie głową jak małolat wylewa serce zamienia łeb w brudnopis na scenie w stajni?
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
sam się oznacza tak jak witaminki z kwiatem lotosu i różowymi włosami
Czyli Gustaw 2.0?
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- Pomiot_Liryczny
pewnie bedzie hejt ze klasykow sie nie rusza i ze gorsze od og, imo props czekam na gustawa 2 oby rozjebalo
No i jak juz przy tym jestesmy to zawsze mi sie podobala ta stylowa z golfem i marynara bediego moze kiedys i mi bedzie dane tak sie ubrac na jakas okazje
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- oKulTywowany
Do dziś mało kto tak sie wpierdolił na bit jak Bedi w drugiej zwrotce Gustawa 
This page is no longer available.
Za Gustawa wieczny props, do wydania KPM to był jeden z moich ulubionych raperów z nowej szkoły
Bedoes kurwa po beefie znowu w Ciebie uwierzyłem, ale jak mnie po raz drugi zawiedziesz, to już koniec z nami. Ja też mam uczucia, człowieku.
- Ten Typ Gold
Imo rozjebie, no musi w końcu rozjebac. Ma 27 lat najwyższa pora się ogarnąć i wydać dobrą spójną płytę
Czasami się boję, że najlepsze lata kariery zmarnował na nagrywanie pedalskiego gówna dla nastolatek. Jeżeli to prawda, to Dixony, Kali i reszta zamieszanych w to hiphopowych płaskoziemców powinna stanąć przed sądem i dostać duży wyrok za niszczenie polskiej kultury i odebranie nam niejednej klasycznej płyty.
No ale bądźmy dobrej myśli. IMO następne miesiące będą decydujące.
No ale bądźmy dobrej myśli. IMO następne miesiące będą decydujące.
- marmolad_k2
To brzmi trochę jak młody, polski i perspektywiczny piłkarz lat 27, który ma jeszcze czas, by się pokazać.
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
ale