Kartky
- zemsta1kadluba
Re: Kartky
Ciekawe czy ktoś go może zdisuje w ramach tej akcji
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
mołpy są kozackie
- retriakaretrox
jeśli byłoby to promo płyty, to tfu na nich obu, ale szansa na to niewielka
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Belmondziak w tej chwili kiedy już wszyscy zapomnieli, wlatuje z nowym singlem i rozpierdala rap grę
Jaka promocja ludzie
Polscy raperzy to zbyt duże pizdy żeby zaryzykować wpierdol na ulicy i popsucie opinii w taki sposób, a wytwórnia przecież nie pozwoli sobie żeby dla promocji płyty jakiegoś za przeproszeniem ciotowatego raperka była narażona na ośmieszenie praktycznie w całej Polsce (piszą o tym Pudelki i inne). Nawet jakby okazało się że to promocja płyty to przecież połowa randomowych osób i potencjalnych dawców wpierdolu takie info przegapi a zła fama pozostanie. Pomijając, że nawet to wiązałoby się z pozostaniem dużego niesmaku.
W Polsce to co najwyżej Solar może popłakać że ma depresję ale przemoc to już inna para kaloszy. Gra nie warta świeczki.
Polscy raperzy to zbyt duże pizdy żeby zaryzykować wpierdol na ulicy i popsucie opinii w taki sposób, a wytwórnia przecież nie pozwoli sobie żeby dla promocji płyty jakiegoś za przeproszeniem ciotowatego raperka była narażona na ośmieszenie praktycznie w całej Polsce (piszą o tym Pudelki i inne). Nawet jakby okazało się że to promocja płyty to przecież połowa randomowych osób i potencjalnych dawców wpierdolu takie info przegapi a zła fama pozostanie. Pomijając, że nawet to wiązałoby się z pozostaniem dużego niesmaku.
W Polsce to co najwyżej Solar może popłakać że ma depresję ale przemoc to już inna para kaloszy. Gra nie warta świeczki.
24.07.2019 - 16.12.2019
- ałaa, już mnie nie kop, proszę cie
<low kick noises>
- zostaw mnie, nic ci nie zrobiłem
- dziękuję
- ałaa
- chciałem tylko powiedzieć, że jeżeli coś by mi się stało, ja to wrzucam w tym momencie... wrzucam to na instagram
<low kick noises>
- zostaw mnie, nic ci nie zrobiłem
- dziękuję
- ałaa
- chciałem tylko powiedzieć, że jeżeli coś by mi się stało, ja to wrzucam w tym momencie... wrzucam to na instagram
Spoiler
- tymczasem zostawcie łapkę w góre, kliknijcie dzwoneczek i napiszcie w komentarzu, jak wam się podobał filmik. A już za kilka godzin nowy materiał "CZEGO NIE ROBIĄ KOBIETY W KUCHNI". Trzymajcie się tam wariaty
(⚆_⚆)
^na końcu powinno być
Spoiler
dobra losujemy kubeczek z kociołkiem, seba nie siadaj na fotelu wiki!!!!
-
niuskultonowytruskul
Fajna akcja, pozdro Kartky, nie ma co się pieścić z borderkami, czekam na preorder. Dla mnie sytuacja obnażyła jeszcze jedną straszną rzecz wśród fanbase'u rapowego. Białorycerstwo. Nie wierzę, że typy z neta są w stanie się opluwać i chcieć biec bić typa żeby tylko przypodobać się jakiejś instagramowej atencjuszce. Obrzydliwe. Dlatego nie ruchacie bo kobiety gardzą takimi rycerzykami.
fajnie, a teraz wykurwiaj z powrotem na wykop
Czyli nic nowego, od dawna wiadomo że kobiety to mistrzynie manipulacji
Czemu to w większości goście są niszczeni i się wieszają
Czemu to w większości goście są niszczeni i się wieszają
wszyscy od "białorycerzy" to wykopowe incele, wypierdalać tam na swoje tagi #przegryw #redpill czy inne ścierwo

TO Z WYBIEGÓW, STORIES, INSTA
POŚRÓD ALKO, XANÓW, NOŻY
CO DZIEŃ SIĘ NAPIERDALAMY ZIOMUŚ,
OPOWIEŚCI Z DOLINY BORDEROWYCH MILLENIALSÓW
haha amenniuskultonowytruskul pisze: ↑13 lis 2019, 11:28 Fajna akcja, pozdro Kartky, nie ma co się pieścić z borderkami, czekam na preorder. Dla mnie sytuacja obnażyła jeszcze jedną straszną rzecz wśród fanbase'u rapowego. Białorycerstwo. Nie wierzę, że typy z neta są w stanie się opluwać i chcieć biec bić typa żeby tylko przypodobać się jakiejś instagramowej atencjuszce. Obrzydliwe. Dlatego nie ruchacie bo kobiety gardzą takimi rycerzykami.
slizgawka to wykop tylko ze rapowy, identycznie sie czyta, jakby ci sami uzytkownicy hehe
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Piękny temat
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
znam taki przypadek, ze tez raper napierdalal swoja dziewczyne jakis czas. potem ta nie wytrzymała i zaczela brac psychotropy. zachowywała sie tak samo jak Cwynarowa na tym filmie i tez mu groziła nożem- tamten to nagrał i ja szantażował i siedzi cicho do tej pory, bo sie boi, ze ten filmik wypłynie. a gość ja napierdalal regularnie kilka lat- widziałem foty, obdukcje lekarzy.afterlight pisze: ↑12 lis 2019, 20:16 kurwa mocny ten film, inna sprawa ze na pewno on tez ja napierdalal, ciekawe tylko jak bardzo jej psycha pogiela sie od lekow i tego ze raper kartky z przyzwyczajenia z poprzednich zwiazkow zaczal ja tluc, a jak bardzo pogieta byla przed poznaniem rapera kartky
pewne ze ja napierdalal jest z prostego powodu, od lat juz slychac w srodowisku ze kartky damski bokser np. bylo tak mowione w 2015 przy akcji z Kasia Grzesiek kiedy ten feat zniknal itp, ale jedyne co bylo wtedy potwierdzone to "miedzy nimi cos naprawde mocno sie odjebalo". zakladam oczywiscie ze pani grzesiek nie ma czarnego pasa karate tak jak ta cwynarowa bo inaczej to juz kurwa odpadam
- Cz4rny1337
- Moderator
tylko nie zapomnij nagrać jak cośCz4rny1337 pisze: ↑13 lis 2019, 12:15 ej to musi byc frajda wpierdol spuscic lasce skoro tyle osob to robi, musze sprobowac
XD ja tam widzę jakąś typiare która ma obłęd w oczach, kopie gościa i chuj wie co ma na głowie, 0 agresji przecież babeczka na czilku pewnie uskuteczniała buszki i magnezfpn pisze: ↑13 lis 2019, 4:49Przecież nie ma tu żadnego dowodu, że to ona wbiła kosę.Moltisanti pisze: ↑13 lis 2019, 3:18 Brawo rycerze weszliscie na kolejny level stulejarstwa tłumacząc wbicie kosy i agresję ze strony tej laski tym ze ON JEJ PORYŁ BERET A ONA ZAKOCHANA OHHH.
Wyobraź sobie w jakiej byś miał być sytuacji emocjonalnej by ruszyć na kogoś z nożem. Człowiek atakujący raczej jest na adrenalinie, agresywny. A tu masz babeczkę, która wydaje się być bez emocji, na haju, z myślami gdzie indziej. to się nie klei za bardzo