Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Re: Kartky

Post autor: zemsta1kadluba »

Ciekawe czy ktoś go może zdisuje w ramach tej akcji

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

jeśli byłoby to promo płyty, to tfu na nich obu, ale szansa na to niewielka
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Ojciec

Post autor: Ojciec »

Belmondziak w tej chwili kiedy już wszyscy zapomnieli, wlatuje z nowym singlem i rozpierdala rap grę
bortwick
Zbanowany

Post autor: bortwick »

Jaka promocja ludzie :rotfl:
Polscy raperzy to zbyt duże pizdy żeby zaryzykować wpierdol na ulicy i popsucie opinii w taki sposób, a wytwórnia przecież nie pozwoli sobie żeby dla promocji płyty jakiegoś za przeproszeniem ciotowatego raperka była narażona na ośmieszenie praktycznie w całej Polsce (piszą o tym Pudelki i inne). Nawet jakby okazało się że to promocja płyty to przecież połowa randomowych osób i potencjalnych dawców wpierdolu takie info przegapi a zła fama pozostanie. Pomijając, że nawet to wiązałoby się z pozostaniem dużego niesmaku.

W Polsce to co najwyżej Solar może popłakać że ma depresję ale przemoc to już inna para kaloszy. Gra nie warta świeczki.
24.07.2019 - 16.12.2019
Awatar użytkownika
obuwie

Post autor: obuwie »

- ałaa, już mnie nie kop, proszę cie
<low kick noises>
- zostaw mnie, nic ci nie zrobiłem
- dziękuję
- ałaa
- chciałem tylko powiedzieć, że jeżeli coś by mi się stało, ja to wrzucam w tym momencie... wrzucam to na instagram
Spoiler
- tymczasem zostawcie łapkę w góre, kliknijcie dzwoneczek i napiszcie w komentarzu, jak wam się podobał filmik. A już za kilka godzin nowy materiał "CZEGO NIE ROBIĄ KOBIETY W KUCHNI". Trzymajcie się tam wariaty
(⚆_⚆)
Awatar użytkownika
Whtn

Post autor: Whtn »

^na końcu powinno być
Spoiler
dobra losujemy kubeczek z kociołkiem, seba nie siadaj na fotelu wiki!!!!
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

wi ki wi ki 3 złote
niuskultonowytruskul

Post autor: niuskultonowytruskul »

Fajna akcja, pozdro Kartky, nie ma co się pieścić z borderkami, czekam na preorder. Dla mnie sytuacja obnażyła jeszcze jedną straszną rzecz wśród fanbase'u rapowego. Białorycerstwo. Nie wierzę, że typy z neta są w stanie się opluwać i chcieć biec bić typa żeby tylko przypodobać się jakiejś instagramowej atencjuszce. Obrzydliwe. Dlatego nie ruchacie bo kobiety gardzą takimi rycerzykami.
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

fajnie, a teraz wykurwiaj z powrotem na wykop
Awatar użytkownika
Spiritus

Post autor: Spiritus »

kshaq pisze: 13 lis 2019, 11:29 fajnie, a teraz wykurwiaj z powrotem na wykop
:lol:
Kutendo95

Post autor: Kutendo95 »

Czyli nic nowego, od dawna wiadomo że kobiety to mistrzynie manipulacji
Czemu to w większości goście są niszczeni i się wieszają
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

wszyscy od "białorycerzy" to wykopowe incele, wypierdalać tam na swoje tagi #przegryw #redpill czy inne ścierwo
Obrazek
Nedvved

Post autor: Nedvved »

obuwie pisze: 13 lis 2019, 10:57 - ałaa, już mnie nie kop, proszę cie
<low kick noises>
- zostaw mnie, nic ci nie zrobiłem
- dziękuję
- ałaa
- chciałem tylko powiedzieć, że jeżeli coś by mi się stało, ja to wrzucam w tym momencie... wrzucam to na instagram
TO Z WYBIEGÓW, STORIES, INSTA
POŚRÓD ALKO, XANÓW, NOŻY

CO DZIEŃ SIĘ NAPIERDALAMY ZIOMUŚ,
OPOWIEŚCI Z DOLINY BORDEROWYCH MILLENIALSÓW
Probiotyk

Post autor: Probiotyk »

niuskultonowytruskul pisze: 13 lis 2019, 11:28 Fajna akcja, pozdro Kartky, nie ma co się pieścić z borderkami, czekam na preorder. Dla mnie sytuacja obnażyła jeszcze jedną straszną rzecz wśród fanbase'u rapowego. Białorycerstwo. Nie wierzę, że typy z neta są w stanie się opluwać i chcieć biec bić typa żeby tylko przypodobać się jakiejś instagramowej atencjuszce. Obrzydliwe. Dlatego nie ruchacie bo kobiety gardzą takimi rycerzykami.
haha amen :bowdown: :lol:
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

slizgawka to wykop tylko ze rapowy, identycznie sie czyta, jakby ci sami uzytkownicy hehe
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Cz4rny1337 pisze: 12 lis 2019, 22:31 Rany się zagoją, a porządnie opierdolona petarda zostanie
wojtasnm pisze: 12 lis 2019, 22:21 Na pierwszych kartach to pewnie jeszcze epuls i osloskop się ostał
kon rafal pisze: 13 lis 2019, 9:30 Brakuje tylko żeby wypłynął filmik, na którym belmondo w wannie kartkiego recytuje zaczarowaną dorożkę
Piękny temat :bowdown:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
prn304

Post autor: prn304 »

afterlight pisze: 12 lis 2019, 20:16 kurwa mocny ten film, inna sprawa ze na pewno on tez ja napierdalal, ciekawe tylko jak bardzo jej psycha pogiela sie od lekow i tego ze raper kartky z przyzwyczajenia z poprzednich zwiazkow zaczal ja tluc, a jak bardzo pogieta byla przed poznaniem rapera kartky
pewne ze ja napierdalal jest z prostego powodu, od lat juz slychac w srodowisku ze kartky damski bokser np. bylo tak mowione w 2015 przy akcji z Kasia Grzesiek kiedy ten feat zniknal itp, ale jedyne co bylo wtedy potwierdzone to "miedzy nimi cos naprawde mocno sie odjebalo". zakladam oczywiscie ze pani grzesiek nie ma czarnego pasa karate tak jak ta cwynarowa bo inaczej to juz kurwa odpadam
znam taki przypadek, ze tez raper napierdalal swoja dziewczyne jakis czas. potem ta nie wytrzymała i zaczela brac psychotropy. zachowywała sie tak samo jak Cwynarowa na tym filmie i tez mu groziła nożem- tamten to nagrał i ja szantażował i siedzi cicho do tej pory, bo sie boi, ze ten filmik wypłynie. a gość ja napierdalal regularnie kilka lat- widziałem foty, obdukcje lekarzy.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

ej to musi byc frajda wpierdol spuscic lasce skoro tyle osob to robi, musze sprobowac
Obrazek
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Cz4rny1337 pisze: 13 lis 2019, 12:15 ej to musi byc frajda wpierdol spuscic lasce skoro tyle osob to robi, musze sprobowac
tylko nie zapomnij nagrać jak coś
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
moxxi

Post autor: moxxi »

fpn pisze: 13 lis 2019, 4:49
Moltisanti pisze: 13 lis 2019, 3:18 Brawo rycerze weszliscie na kolejny level stulejarstwa tłumacząc wbicie kosy i agresję ze strony tej laski tym ze ON JEJ PORYŁ BERET A ONA ZAKOCHANA OHHH.
Przecież nie ma tu żadnego dowodu, że to ona wbiła kosę.

Wyobraź sobie w jakiej byś miał być sytuacji emocjonalnej by ruszyć na kogoś z nożem. Człowiek atakujący raczej jest na adrenalinie, agresywny. A tu masz babeczkę, która wydaje się być bez emocji, na haju, z myślami gdzie indziej. to się nie klei za bardzo
XD ja tam widzę jakąś typiare która ma obłęd w oczach, kopie gościa i chuj wie co ma na głowie, 0 agresji przecież babeczka na czilku pewnie uskuteczniała buszki i magnez
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
ODPOWIEDZ