imo warszawskie nudy. bity ladne ma to wszystko ale kurwa tego nawijania jak zbombiony menel nie jestem w stanie znieść. ani kurwa delivery jakkolwiek przyjemne dla ucha nie jest, ani teksty nie są o niczym ciekawym tak szczerze, jakieś zwykłe pierdololo. jeszcze mnie tu bialasy męczą tym nonstop bo są sajko, a ja słucham polo g i se myślę kurwa japierdole
Przedszkolanek wyjasnil juz przeciez ze to dla pedalow wiec paproch z piekna julka ktorej mu saturn zazdrosci nie moze sie tym jarac logiczne
Ja tam lubie czasami, czasami nie
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
To juz nie mozna pozartowac nawiazujac do jakiegos postu bo ktos pomysli ze nie zrozumiales o co mu chodzilo ehhh
Dodano po 7 minutach 18 sekundach:
Tak wiec kontunuujac mysl przedszkolanka napisze ze pewnie ten raper wyglada jak pedal i nawija tak samo (ofc ktos moglby napisac ze nie slucham bonsona ze zrozumienie m bo on to pejoratywnie nawinal a ja tego postu nie pisze z zadna negatywna ukryta mysla tylko dla zartow bo np plyta mi sie podobala tylko tamten kawalek tak srednio ale juz was wyreczylem z napisania tego nie musicie dziekowac)
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
A to przepraszam za wprowadzenie w blad nie sledze uniwersum paprocha nie wiedzialem ze jednak saturn odbil julke i teraz paproch zazdrosci (ups chyba znowu pomieszalem trudno niech tak zostanie)