To wszystko było jak sen, czytałem o tym w Klan Magazynie
Moro ciuchy, Ceubina na limuzynie
Właściwie był to nowy Fiat
Lecz nie wieszałem plakatów na ścianach, chciałem zdobyć świat Spoiler
Ironicznie oczywiście, do tego zaznacza że Tede stał się pełnoprawnym discopolowcem co według rondelskich zasad w które Mes jeszcze wierzy skreśla Tedego jako rapera tak jak kiedyś skreślono Jędkera za Monopol
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Burak pisze: ↑13 lis 2025, 22:42
Ironicznie oczywiście, do tego zaznacza że Tede stał się pełnoprawnym discopolowcem co według rondelskich zasad w które Mes jeszcze wierzy skreśla Tedego jako rapera tak jak kiedyś skreślono Jędkera za Monopol
założę się, że on ma ból outputu o to, że próbował swoich sił w "powinnas być ze mną" i nie dośc, że wyszedł na nieprawilnego i musiał się tłumaczyć, to jeszcze wyszło kupsko
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
Ale ja tego dawno nie słyszałem, nie pamiętałem, że Mes tam był, co za hiphopolowa rzępolada
Dodano po 2 minutach 37 sekundach:
Ostatnio pisał na Instagramie, że Nawrocki raczej nie słuchał Mesa, ale Marta wygląda na taką, co ze 3 kawałki Mesa zna.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Znowu jebany ma syndrom bycia lepszym na featach niż na swoich płytach. Zajebiście se leci na takim bicie. I faktycznie taki powinien być diss w wydźwięku i w dźwięku nie macie wy wdzięku, senkju nie dziękuj.
gods bidness pisze: ↑14 lis 2025, 23:28
syndrom bycia lepszym na featach niż na swoich płytach
nie no ale Bukowski bardzo fajna płyta mimo wszystko, chyba, że pijesz do Hello Baby czy innych Białych Tunelów
być może Mes ma mentalność, że mecze na wyjeździe liczą się podwójnie, szanuję takie podejście, bo lepsze to niż dawanie zwrotek na odpierdol bo to tylko gościnka
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
marmolad_k2 pisze: ↑14 lis 2025, 23:57
KSYWA TO MES
najlepszy z płyty zdecydowanie, NA PAMIĘĆ