Kartky
- KolektywneOswiecenie
Re: Kartky
Jestem przekonany o tym, że gdyby to dziewczyna wrzuciła ten filmik, to właśnie trwałaby obława na rapera Kartky, a wszyscy życzyliby mu śmierci, co chyba już miało miejsce. Nie stoję w tej sprawie za nikim, bo jestem tylko chłopem z internetu, który się przygląda z lekkim przerażeniem całej tej sytuacji. Zapewne mamy w głowie algorytm, który wmawia nam, że kobieta jako piękny, delikatny kwiat nie jest zdolna do zła, przecież to kobieta, wielu rzeczy nie jesteśmy świadomi, często działamy jak roboty, to wkurwiające.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
-
BouncedDuck5106
Dokładnie, bialorycerze pierdoleni
„ Gwiazdy i dni bez rozłąki, hajs na tabletki się skończył
Mieliśmy skończyć jak wszyscy, ty byłaś jak każdy a jednak
Ja blizny głębokie do serca, kochaliśmy się w cieniu września”
Kartky już w 2k15 wiedział ze będzie miał dziewczynę na antydepresantach i wbije mu kosę 777mm od serca/płuc
Mieliśmy skończyć jak wszyscy, ty byłaś jak każdy a jednak
Ja blizny głębokie do serca, kochaliśmy się w cieniu września”
Kartky już w 2k15 wiedział ze będzie miał dziewczynę na antydepresantach i wbije mu kosę 777mm od serca/płuc
Łzawe oświadczenie ale zbyt sztampowe i pod fanów no kurwa jak wierzyć. Na filmiku "jak coś mi się stanie to wlatuje to na Instagram" itp tutaj znowu że chce się dogadać, że on przebaczył niczym stolnik horeszko kurwa soplicy i go to boli
Ewidentnie napierdalali się wzajemnie może wleca jakieś grube filmiki jeszcze wierzę no i tak naprawdę ta sprawa się wyjasni rzeczywiście w sądzie
A jak to jest promocja to chuj z nimi
Ewidentnie napierdalali się wzajemnie może wleca jakieś grube filmiki jeszcze wierzę no i tak naprawdę ta sprawa się wyjasni rzeczywiście w sądzie
A jak to jest promocja to chuj z nimi
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Brakuje tylko żeby wypłynął filmik, na którym belmondo w wannie kartkiego recytuje zaczarowaną dorożkę
Wielkie kurwa 5 dla nich
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie kurwa 5 dla nich
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
- sugarhill_notausgang
ja? chyba ty ćwoku. figura retoryczna, przecież tak serio to nie wsadzałbym za to do więzienia, prace społeczne stykną w zupełnościfibrakrul pisze: ↑12 lis 2019, 23:21wyrok za chujowy rapsugarhill_notausgang pisze: ↑12 lis 2019, 16:09 Z mojej perspektywy ta definicja wack mc bez stylu bez grama oryginalności zasługująca na wyrok za chujowy rapty pacanie, nie wczuwasz się za bardzo?
racja Jaayu i męcząca już ta drama internetowa, do sądu najwyższy czas, a te wszystkie filmiki i oświadczenia poziom plotkarskich portali, ciekawi mnie tylko czy pozostałe osoby dramatu z lat ubiegłych siedzą cicho, dlatego, że szykują pozew i nie chcą się wyświetlać w necie, czy jednak wiktoria jako jedyna zabierze oficjalnie głos w tej całej sprawie i się jakoś to rozejdzie po kościach
Czy coś od akcji z oświadczeniem się wydarzyło czy 15 stron bełkotu i przepychanka się kto ma racje?
Kartky jeszcze przed rozkręceniwm całej inby chciał dla Wiktorii dobrze. Pod już niedostępnymi postami pisał, żeby ludzie dali jej spokój (i komentarze innych, które do tego nawoływały lajkował) i przestali wieszać na niej psy. Nie wkręcał jej też choroby, se zrobić z niej wariatkę, bo sama to pisała właśnie pod tymi postami/w tych postach. Ogólnie to inba zaczęła się od posta gościa, który w kulturalny sposób zapytał co z jego kurtką (za kurtky była odpowiedzialna właśnie Wiktoria), bo czeka 4 miesiące i nie może się z Wiktorią dogadać. Ktoś od Kartkiego w jednym z komentarzy pod którymś postem napisał, żeby ludzie poprosili tego typa od kurtki, żeby pokazał wiadomości, w których Wiktoria grozi mu samobójstwem po tym, jak grzecznie zapytał co z jego zamówieniem.
[edit] w tym miejscu z chorobami chodziło mi o to, że Wiktoria sama otwarcie pisała, że jest chora. Nie tylko na depresję, ale też na jakąś przewlekłą śmiertelną chorobę
[edit] w tym miejscu z chorobami chodziło mi o to, że Wiktoria sama otwarcie pisała, że jest chora. Nie tylko na depresję, ale też na jakąś przewlekłą śmiertelną chorobę
Ostatnio zmieniony 13 lis 2019, 9:45 przez 3zlote, łącznie zmieniany 1 raz.
Po prostu wytrzezwialljzr96 pisze: ↑13 lis 2019, 8:24W ogóle kartky jaka kultura. Witam fani, co słychać fani, a dzień wcześniej do jakiejś typiarki na swojej grupie - co stanęła za tamtą - spierdalaj i od feministek ciupie.Dolarydolary pisze: ↑13 lis 2019, 8:18 Mam dziwne przeczucie ze poszkodowane maja cos co zaskoczy. Widze obawy w komentarzach Kartiego pod swoim oswiadczeniem.
XDDDDDDDD
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Dawać jakiegoś twista ze to promocja ich wspólnej płyty
no padły oświadczenia jego kolegów gdzie jedni twierdzą ze prawie dostał w płuco, drudzy ze w serce
sam zainteresowany wydał oświadczenie (zapewne pisane przez kogoś innego bo nagle składnia i ortografia się znalazła) i wleciały dwa filmiki na insta gdzie na pierwszym dziewczyna go kopie o on ją błaga o litość, pokazuje tez na oko kilkugodzinną ranę (nie sączy się już krew ani inne płyny). na drugim filmiku dziewczyna (całkiem inaczej ubrana, inaczej uczesana) poprostu niesie nóż i ma odblokowany telefon jakby chwile wcześniej napisał do niej „hej, podejdź do mnie, dam ci nóż i odniesiesz go na miejsce”.
pod oświadczeniem fani przytaczają teksty piosenek które patrząc po sprawie bonusa - wedlug nich mogą być dowodami w sprawie
potem jeszcze dziewczyna pisze ze to nie ona go okaleczyła, tylko przyszedł już z tą raną do domu i zaczal ją wyzywać i prowokować wiec sprzedała mu lowkicka
chyba na tym póki co stanęło
Liczę, że zostanie powołany biegły od analizy tekstów czy faktycznie to co jest na papierze mogło mieć przełożenie na real. Następnie artystą zostaje skazany i idzie do Polsatu. Potem akcja #murem za kartky. 
- sugarhill_notausgang
tak było

Spoiler

XDDDDDD
Mógłby ktoś streścić o co tutaj chodzi ? Dziś zobaczyłem jakieś dwie relacje tego gościa, jak ona go kopie, a ten pokazuje jakąś ranę na piersi i coś tam płacze. Nie chce mi się czytać 30 stron 
Ogólnie kartky póki co zyskuje. Z 15k followersow zrobił z siebie ofiarę nowa płytka pójdzie na złoto fani zapomną, ci co go Cisna i tak go nie słuchają