[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

forcerfromdesert

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: forcerfromdesert »

Ty chyba masz syndrom oblężonych neuronów

Skoro czytałeś książkę i twierdzisz, że nie jest przepisaniem podcastu to radzę ci skoczyć z balkonu
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

forcerfromdesert pisze: 14 lis 2025, 11:00 KęKę nigdy nie był alkoholikiem.
Przecież Kękę celebruje nawet jakieś jubileusze trzeźwości, co ty pierdolisz. Wielokrotnie wspominał o tym, że był w ciągu alkoholowym
forcerfromdesert

Taaa, już to widzę. Nabzdyczona kurwa, która codziennie robi zdjęcia w lustrze nigdy nie zasłuży na miano eks-alkoholika.

Takie tytuły to nadaje życie, a nie ty sam sobie, psie, psie :joint:

Dodano po 8 minutach 26 sekundach:
PS. "JUBILEUSZE TRZEŹWOŚCI" :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Albo jesteś kogoś multitrollkontem albo pierdolonym zjebem i forum nie powinno być dostępne dla Ciebie skoro nie potrafisz rozmawiac na poziomie.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

forcerfromdesert pisze: 14 lis 2025, 10:46
efzet pisze: 14 lis 2025, 10:02
forcerfromdesert pisze: 14 lis 2025, 9:36 ktoś, kto nigdy nie był alkoholikiem
ale Ty chuja wiesz o tym kto był, a kto nie był, nie jesteś jego terapeutą, a to tylko pisarz z internetu o którym wiesz tyle ile uda Ci się przeczytać na pudelku
Przesłuchałem i przeczytałem wszystkie wypowiedzi Żulczyka, więc wiem co mówię

Zgadza się, nie jestem jego terapeutą, gdyż ten grafoman nigdy takowego nie potrzebował.

Chłop nawet się nie zaszył, nie miał delirki - co to za chlor, to jakaś popierdółka

Dodano po 4 minutach 7 sekundach:
gods bidness pisze: 14 lis 2025, 10:18 Przecież Dragan dopiero co napisał książkę o AI. Więc zarabia na krzywdzie AI.
Zarabia na krzywdzie takich bezmyślnych tłumoków jak ty
:D Ale to ty, nie ja, przeczytałeś/przesłuchałeś wszystkie jego powieści wypowiedzi. Mam nadzieję, że ukradłeś mp3 jakieś i nie dałeś mu zarobić "na krzywdzie innych". Jeszcze nam wytłumacz, jaka i komu to krzywda się dzieje, że Żulczyk pisze o czymkolwiek, choćby alkoholizmie, bo to jest jakiś fikoł wyższego sortu.
forcerfromdesert pisze: 14 lis 2025, 8:43 Nakurwiasz litr dziennie przez ostatnich parę lat, a jakiś spedalony śmieć twierdzi, że jesteście na tym samym poziomie
No i szacun, mordo! Jesteś prawdziwym hardkorowym chlorem, a nie jakąś popierdółką, należy się odznaka honorowego alkoholika z certyfikatem prawdziwości. Jeszcze by się przydał cytat, w którym Żulczyk faktycznie twierdzi, że jesteście na tym samym poziomie, ale już mniejsza o to.
forcerfromdesert pisze: 14 lis 2025, 10:46 Chłop nawet się nie zaszył, nie miał delirki - co to za chlor, to jakaś popierdółka
I tu cię właśnie najbardziej boli, że on ze swojego lajtowego alkoholizmu z przeszłości (albo nawet i udawanego - wszystko jedno) zrobił sobie źródło inspiracji i przekuł to, w coś pożytecznego (choćby nawet i tylko dla siebie, z czym się nie zgadzam). A ty pijesz hektolitry, masz delirki i nic z tego nie wynika, poza bólem dupy w internecie. Ja rozumiem, że to pewnie typowe w alkoholizmie, że mój ból jest większy niż twój, ale serio to nie jest tak, że tylko ty, taki prawdziwy, masz prawo mieć rację i monopol na mówienie o alkoholizmie, serio twoje żale do świata to nie problem Żulczyka.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2025, 11:22 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

myślę że mar na którego się tak chetnie powołujesz by ci zajebał liścia na odmułę
Obrazek
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

xD
Kurwa, ty słuchałeś chociaż raz jakiś jego kawałek, bo na każdej płycie właściwie nawija o trzeźwości, i w 3/4 wywiadów
forcerfromdesert

To z zaszyciem i delirką miało żartobliwy charakter, ale ty chyba sam masz problem z alko, skoro oglądasz podcasty z Żulczykiem i Strachotą? Ja nie piję i uważam alkohol za truciznę. Dobrze, że nam się tu przedstawiłeś - uważasz, że ofiary pandora gate to ta sama sytuacja, w której dochodzi do prawdziwej krzywdy? Spójrz na to z innej perspektywy :search:
KęKę nigdy nie był alkoholikiem, a zbudował na tym swoją karierę. I to bolesne dla prawdziwych alkoholików, których znam.

Dodano po 32 sekundach:
efzet pisze: 14 lis 2025, 11:21 myślę że mar na którego się tak chetnie powołujesz by ci zajebał liścia na odmułę
Myślę, że Mar czytając twoje wypociny zapierdoliłby ci żelazkiem w potylicę. Sam wielokrotnie krytykował pseudo alkusów, cwelu

Dodano po 5 minutach 12 sekundach:
Jasion94 pisze: 14 lis 2025, 11:22

xD
Kurwa, ty słuchałeś chociaż raz jakiś jego kawałek, bo na każdej płycie właściwie nawija o trzeźwości, i w 3/4 wywiadów
Znam KęKę jak nikt tutaj. Nigdy nie był alkoholikiem. Fałszywy bożek z lekkim kacem po 5 piwach. Najgorszy typ człowieka, budujący karierę na podwalinach czegoś, czego nigdy nie dotknął.

Dodano po 10 minutach 36 sekundach:
Megidox pisze: 14 lis 2025, 11:21 Albo jesteś kogoś multitrollkontem albo pierdolonym zjebem i forum nie powinno być dostępne dla Ciebie skoro nie potrafisz rozmawiac na poziomie.
Co cię zabolało? Nazwanie idola kurwą, po imieniu?
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

pierdolisz czym jest prawdziwy alkoholizm i dyktujesz komu wolno się nazywać alkoholikiem, po czym:
forcerfromdesert pisze: 14 lis 2025, 11:32 Ja nie piję i uważam alkohol za truciznę.
:lol:
Obrazek
forcerfromdesert

Na podstawie realnych doświadczeń i kontaktów z prawdziwymi alkoholikami, a nie ludźmi, których słuchasz
Jasion94

forcerfromdesert pisze: 14 lis 2025, 11:43
KęKę nigdy nie był alkoholikiem, a zbudował na tym swoją karierę. I to bolesne dla prawdziwych alkoholików, których znam.

[
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Najlepsza teoria spiskowa w świecie muzyki, zaraz po Paul is dead
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

co to za pierdolenie o keke jak on na moich oczach podczas koncertu na kempie wyjebal siodemke amundsena pod wode neigazowana 0.5l i nawet sie nie zakolysal, poza tym nigdy nie widzialem zeby on piwo pil, zawsze setanol wuwu w kieszeni
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
forcerfromdesert

Godne podziwu - pewnie wyjebał jak Jim Lahey na twoim profilowym. Na pewno zapamiętałeś te sytuację bardzo dokładnie i rozkoszowałeś się tym widokiem. Właśnie tak z wami grał. KęKę NIGDY NIE BYŁ ALKOHOLIKIEM.
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

@Kotzi albo przeloguj albo zdementuj
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
forcerfromdesert

Jasion94 pisze: 14 lis 2025, 11:47

[
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Najlepsza teoria spiskowa w świecie muzyki, zaraz po Paul is dead
Oczywiście wyczuwam ironię, ale liczę, że niektórzy naprawdę to zrozumieją. Jak chociaż jednemu słuchaczowi otworzą się po tym oczy, to misja wykonana :joint: Chłop wypił mniej niż niejeden student, a jak sam wspomniałeś -3/4 wywiadów na ten sam temat. Paskudna kreatura.
Jasion94

To nie irionia, tylko leje z ciebie wprost, co ty tu tworzysz
Ale chuj wie w sumie czy to nie prowo, więc jebać
VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

Przecież listonosz jest asłuchalny w sumie od czasów RRX Desant.
Jasion94

I dlatego nie jest alkoholikiem ?
forcerfromdesert

Wolałem KęKę, gdy pił, wolałem Tau'a, gdy ćpał
Oj Eripe, czy piciem nazwiesz zerowanie czteropaka harniasa przed snem?

Laikike1 to legendarny alkoholik, który słysząc o "przygodach" radomskiej kurwy sam ma ochote wrócić do picia, żeby coś udowodnić.
Awatar użytkownika
regulator

Post autor: regulator »

Nigdy nie był alkoholikiem. Fałszywy bożek z lekkim kacem po 5 piwach. Najgorszy typ człowieka, budujący karierę na podwalinach czegoś, czego nigdy nie dotknął.
Wiadomość z ostatniej chwili - w kraju w którym ludzie ściągają sobie gacie przez głowę bo ma wejść testowo nocna prohibicja i nie będzie można kupić goudy 24/7 typ robi karierę na udawaniu trzeźwego alkoholika

Idź się jebnij w łeb

PS sam fakt że myślisz o swoim spożyciu alkoholu i robisz sobie detoksy albo „dobra, do piątku nic” już jest objawem problemowej relacji z alko, pozdrawiam
ODPOWIEDZ