Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Re: Kartky

Post autor: zemsta1kadluba »

Mnie zastanawia czy jakby dziewczyna wrzuciła taki sam filmik czy byłby odzew taki sam z rozkładaniem filmu na czynniki pierwsze i że prowokacja, filmik nieprawdziwy. Podejrzewam że nie.
Dla mnie ta sytuacja daje mi flashbacki z dorastania na moim patusiarskim osiedlu gdzie napatrzyłem się na multum takich związków gdzie się wzajemnie napierdalali w rytm taniego alkoholu. Tutaj mamy po prostu parę patusow z większą ilością pieniędzy i bardziej sprana głową od fejmu

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony 13 lis 2019, 3:24 przez zemsta1kadluba, łącznie zmieniany 1 raz.
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
nerth

Post autor: nerth »

40 minut easy pisze:Obrazek
Zaśmiałem na głos

Nie wierzę, że przeczytałem 600 stron o niczym. Doskonały wieczór

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Tereglasz

Post autor: Tereglasz »

Nie chce mi się czytać tyle. To taka promocja płyty jak Solek, ta?
Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master »

Tak btw. ma ktoś teledysk z Kasią Grzesiek?

@Down, dzięki
Ostatnio zmieniony 13 lis 2019, 0:29 przez Master, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
Awatar użytkownika
syrop klonowy

Post autor: syrop klonowy »

Nie było teledysku z Kasią Grzesiek. Był tylko odsłuch z nimi dwojgiem na okładce.

Obrazek
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
Awatar użytkownika
chilipvlmer

Post autor: chilipvlmer »

smutne to jest.

ale jeszcze bardziej smutne sa wypowiedzi ludzi, którzy nigdy chyba nie mieli styczności z toksycznymi borderkami. to co kobiety potrafia odjebac zeby wyjsc na ofiary to jest naprawde pojebane. takie osoby potrafia owinac sobie czlowieka wokol palca do takiego stopnia ze moglyby wlasnie nawet kose sprzedac drugiej polowce a biedny facet z milosci i tak bedzie jej bronil i probowal uratować toksyczny zwiazek.

najgorsze ze o tym, o przemocy w zwiazkach ze strony kobiet wobec mezczyzn sie nie mowi w ogole, bo nikt nie wierzy facetom a jak juz wlasnie pojawia sie dowody to i tak mowi sie o takim facecie ze jest pizda albo cipa.

jako osoba ktora byla przez kilka lat w toksycznym zwiazku smutno mi sie w chuj robi jak o tym czytam.
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

Co za patola o kurwa :bag:
#freefromage

GVMBLER
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Uff cały dzień nadrabialem temat
2k19 slizgawka wygra slizgerów czy tam slizgawkery.

Czemu ta Kasia z Grześkiem i 2 sławy się jeszcze nie odniosły do sprawy?

Ciezki temat ogólnie widać że obie strony chore psychicznie, a z czyjej winy who knows. Czekam na więcej
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

chilipvlmer pisze: 13 lis 2019, 0:30 bo nikt nie wierzy facetom a jak juz wlasnie pojawia sie dowody to i tak mowi sie o takim facecie ze jest pizda albo cipa.
pizda, cipa, damski bokser który wyreżyserował te filmiki, w których brała udział ta laska :rotfl:

"weź tu wyjeb tym nożem, albo nie daj sam sobie dźgne, oo kurwa aaała, teraz weź mnie kopnij"
kasby

Post autor: kasby »

Ja tylko przypominam, ze ta typiarka nie jest pierwsza dziwczyna bita przez niego, o czym chyba niektorzy zapominaja.
Awatar użytkownika
chilipvlmer

krychaj5 pisze: 13 lis 2019, 0:40
chilipvlmer pisze: 13 lis 2019, 0:30 bo nikt nie wierzy facetom a jak juz wlasnie pojawia sie dowody to i tak mowi sie o takim facecie ze jest pizda albo cipa.
pizda, cipa, damski bokser który wyreżyserował te filmiki, w których brała udział ta laska :rotfl:

"weź tu wyjeb tym nożem, albo nie daj sam sobie dźgne, oo kurwa aaała, teraz weź mnie kopnij"
na innym urywku widać że ma nóż w dłoni ale i tak pojawiaja sie komentarze dzbanow ze nie wiadomo czy to akurat tego noza uzyla, czy to ten sam dzien, moze po prostu kroila kurczaka

pewnie jakby noz byl w krwi to tez by pisali ze nie wiadomo czy to jest jego krew

a jakby bylo nagranie jak go dźga to by pisali ze deep fake xD
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

kasby pisze: 13 lis 2019, 0:45 Ja tylko przypominam, ze ta typiarka nie jest pierwsza dziwczyna bita przez niego, o czym chyba niektorzy zapominaja.
No ale tak serio to oprócz Kasi Grzesiek(tu też nikt nie potwierdził, ale pewnie prawda) to kto
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
laurapalmer

Post autor: laurapalmer »

chilipvlmer pisze: 13 lis 2019, 0:45
krychaj5 pisze: 13 lis 2019, 0:40
na innym urywku widać że ma nóż w dłoni ale i tak pojawiaja sie komentarze dzbanow ze nie wiadomo czy to akurat tego noza uzyla, czy to ten sam dzien, moze po prostu kroila kurczaka

pewnie jakby noz byl w krwi to tez by pisali ze nie wiadomo czy to jest jego krew

a jakby bylo nagranie jak go dźga to by pisali ze deep fake xD
ale te nagrania to zupełnie inne akcje, chyba że sadzisz że laska na szybko się przebrała w inne dresy XD poza tym, mówimy o sytuacji, na której na nożu nie ma krwi i go po prostu trzyma. na pierwszym filmie gdzie go kopie jakoś żadnego noża w ręku zresztą nie widać :dunno: pisałam już w tym wątku o tym, że jeżeli typiara faktycznie pocięła go tym nożem to musiałaby być w chuj rozbita i wątpię że to tak działa że kopiesz kogoś, ta osoba prosi cię żebyś przestał a ty nagle przestajesz i dajesz dograć relację na ig żeby gość mógł cię oczernić, w co wy wierzycie XD a wracając jeszcze do instastory na którym trzyma nóż-gdyby to tym nożem zrobiła go krzywdę to gość by już nie żył. sądzisz, że idealnie celowała żeby tylko wpierdolić mu w żebro czubek tak dużego noża?
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

chilipvlmer pisze: 13 lis 2019, 0:30 najgorsze ze o tym, o przemocy w zwiazkach ze strony kobiet wobec mezczyzn sie nie mowi w ogole, bo nikt nie wierzy facetom a jak juz wlasnie pojawia sie dowody to i tak mowi sie o takim facecie ze jest pizda albo cipa.
props, pisałem o tym parę stron wcześniej, no ale wiadomo że niektórzy podejmują decyzję patrząc nie na dowody, tylko na to która strona ma jakie genitalia.
https://www.theguardian.com/society/201 ... c-violence
brakowało tylko w tym temacie zobaczyć popularny na zachodzie hasztag believe all women
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
chilipvlmer

zemsta1kadluba pisze: 13 lis 2019, 1:00
chilipvlmer pisze: 13 lis 2019, 0:30 najgorsze ze o tym, o przemocy w zwiazkach ze strony kobiet wobec mezczyzn sie nie mowi w ogole, bo nikt nie wierzy facetom a jak juz wlasnie pojawia sie dowody to i tak mowi sie o takim facecie ze jest pizda albo cipa.
props, pisałem o tym parę stron wcześniej, no ale wiadomo że niektórzy podejmują decyzję patrząc nie na dowody, tylko na to która strona ma jakie genitalia.
https://www.theguardian.com/society/201 ... c-violence
brakowało tylko w tym temacie zobaczyć popularny na zachodzie hasztag believe all women
zawsze mnie przerażało, już offtopując od sytuacji rapera kartky, to jak bardzo kobieta może zmanipulować środowiskiem w taki sposób aby pogrążyć faceta. ile to już było sytuacji gdzie mężczyzna trafił do więzienia za gwałt, który się nie wydarzył, a w który wszyscy uwierzyli tylko dlatego że kobieta powiedziała że tak było.

niestety chyba dopóki ktoś nie przejdzie przez relacje z taką borderką to nie zrozumie jak bardzo miłość potrafi sprać człowiekowi mózg no i też jak działają toksyczne relacje i przemoc w związkach.

@edit: żeby nie było, nie mówię od razu że pani wiktoria była tą złą, sytuacja ta jest tak pojebana że chyba nikt z nas nie dowie sie nigdy kto tutaj "zawinił" a kto nie :dunno:
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

[mention]chilipvlmer[/mention] było też dużo przypadków gdzie nawet faceci wybronili się z oskarżeń o gwałty, ale same oskarżenia niszczyły im kariery i sprawiały że wszyscy się od nich odwracali. W myśl zasady że jak kogoś obrzucisz gównem to zawsze coś się przyklei.
Dlatego z obrzydzeniem patrzyłem tutaj na ten bandwagon w uznaniu racji tylko jednej strony bez żadnych dowodów. Przypomnę że już na pierwszych stronach mówiłem że nie lubię rapera Kartky i generalnie scena by pewnie zyskała na jego odejściu ale KAŻDY zasługuje na domniemanie niewinności, niezależnie jaką ma opinię i to strona oskarżająca musi udowodnić winę oskarżonego, a nie on, tak działa prawo w naszej cywilizacji.
Ogólnie dla mnie to ich sprawy powinien po prostu rozstrzygnąć sąd gdzie wtedy mogłoby zostać powołane na świadków osoby twierdzące że Kartky napierdalał swoją i mają na to dowody, dałoby to dużo więcej niż walka na instastories. Wtedy pan Kartky zgniłby trochę w sztumie a z takim wyrokiem miałby dość nieciekawą sytuację tam. O ile rzeczywiście ją napierdalał bo na razie tylko z jego strony wyszło coś konkretniejszego w ramach dowodów. Chociaż osobiście jak pisałem widzi mi się to jako typowy pato związek obu stron tyle że z większą ilością fejmu i pieniędzy
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

Groszek pisze: 13 lis 2019, 0:56
kasby pisze: 13 lis 2019, 0:45 Ja tylko przypominam, ze ta typiarka nie jest pierwsza dziwczyna bita przez niego, o czym chyba niektorzy zapominaja.
No ale tak serio to oprócz Kasi Grzesiek(tu też nikt nie potwierdził, ale pewnie prawda) to kto
ta stąd https://www.youtube.com/watch?v=kVJNGzANQxM

znali się od szkolnych czasów
Awatar użytkownika
bilderberg

Post autor: bilderberg »

Na ślizgawce chyba same 18 latki max którzy jeszcze za rękę nie trzymali a co dopiero żeby żyć w poważnym związku z kobietą.
Zrozumcie że ona mogła być normalna dziewczyna która chciała mieć chłopaka rapera fejma, problem w jej głowie mógł leżeć od dawna jednak był uśpiony gdyż nie dostał impulsu który by uderzył we wrażliwy obszar jej psychiki. Kartky swoim zachowaniem otworzyl puszkę pandory jej spierdolenia leczonego antysepresantami i depresantami. Wahania nastrojów powodowały chęć słuchania obszernego wachlarzu utworów w zależności od nastroju od wesołych techniawek sprężynek do najbrudniejszego ulicznego rapu, pałka się przegła kiedy Kartky najebany wpadł na kwadrat przeszkadzając modelce smyka w słuchaniu płyty duety artystyczno akrobatycznego Slums Attack pod tytułem Najlepsza obroną jest atak. Od tego momentu ta mała istota z bycia ofiarą stała się oprawcą.
Poważnie nikt nigdy nie czytał bo wy młodzi to już telewizji nie oglądacie o przypadkach gdzie kobieta zajebała męża/konkubenta zwał jak zwał bo już nie wytrzymywała kolejnego dnia poniżania i przemocy? Dziwicie się czemu od niego nie odeszła? Bo była ślepo zapatrzona w swojego idola, chłopaka o którym zawsze marzyła i wierzyła w jego zmianę jednak teraz zamiast dostawać wpierdol, płakać i tłumić to w sobie stanęła po drugiej stronie barykady żeby ta kurwa kudłata przekonała się jak to jest być po drugiej stronie. W tej wojnie wygra silniejszy psychicznie, tutaj obaj mają problem z psychiką, nie są stabilni co pokazuje skłonności do alkoholu jednego a drugiej do leków które wiadomo że ad. 2019 są uzywane rekreacyjnie pod pretekstem ciężkiej choroby. Z tego nie wyjdzie nic dobrego, sądy, pościgi strzelaniny skurwysynu to nie film. Jedna osoba na pewno niedlugo zniknie z życia publicznego albo ziemskiego to nie są zawodnicy do takich spraw tylko płaczliwe pizdeusze trafiające w obecne emocjonalne kanony fanów lil peeps oczywiście dopiero po przeczytaniu artykułu że ktoś taki umarł.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Brawo rycerze weszliscie na kolejny level stulejarstwa tłumacząc wbicie kosy i agresję ze strony tej laski tym ze ON JEJ PORYŁ BERET A ONA ZAKOCHANA OHHH.

Mam kurwa nadzieje ze agresję rapera kartky tez tak tłumaczycie bo zapewne był bity w domu i jemu ktoś inny pory beret wiec odkodował możliwość bezkarnego napierdalania ludzi

Nie no świruje, przeciez kartky nie ma cyckow wiec go nie będziecie w ten sposób tłumaczyć
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
poyep

Post autor: poyep »

Jednym zdaniem: zwyczajna pizda która jeszcze trafi na kutasa ponad swe siły.....Panna też zdaje się być niezłym wykolejeńcem
You need peace of mind, here's a piece of mine,
All I need's a line
ODPOWIEDZ