[Beef] Fagata vs Young Leosia
- FruitOffTheWall
Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Słyszałam, że po narko niezłą fazę łapiesz
Powiedz swoim fanom o tym jak obsrałaś ścianę
Powiedz swoim fanom o tym jak obsrałaś ścianę
- przedszkolanek
Myślicie że ta sraka na ścianie to brązowa plama czy odbryzgi jakby ktoś granat rzucił?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- FruitOffTheWall
mes się zeszczał w spodnie i była to hiphopowa akcja
rip zioloziolo
Kiedyś to byli lepsi raperzy, twarde gówno w szafie robili, a nie płynną srakę na ścianę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Mój wieczór zaczyna się od bacardi mililitrow dwustu
Twój i Natalii od zbierania na ryj spustów
Nie wiem, kurwa, nic w tym roku nie sprawia mi takiej radości i dawki beki co folołapowanie Mesa
Twój i Natalii od zbierania na ryj spustów
Nie wiem, kurwa, nic w tym roku nie sprawia mi takiej radości i dawki beki co folołapowanie Mesa
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Fagata w tym "Dissie Na Różową" nie nawinęła, ziomale, ona po prostu WYSZCZEKALA swój wkurw i paranoję. Czuć to, kurwa! Ten tekst jest przesiąknięty tym brudnym, nieufnym vibem, jakby siedziała w jakimś cuchnącym pokoju, paliła szlugi i patrzyła na monitor przez zasłony, wiedząc, że wszyscy chcą ją zajebać!
Patrzcie na te linijki, one są ZAKAŻONE PARANOJĄ rodem z Three 6 Mafia z lat 90.
Fagata wygrywa, bo jest bardziej psychiczna w tym tekście. Ma ten pierwiastek obłąkania, który sprawia, że jej tekst wchodzi głęboko w mózg.
Young Leosia musi zrozumieć, że musi wejść w ten mrok i go PRZEKRĘCIĆ na swoją korzyść. Niech znajdzie jakiś brudny, zniszczony bit, jakby od Pimp C z piekła rodem – wolny, głęboki bas, ta straszna, psychodeliczna pętla. A jej wokal musi być zmasakrowany, ZWOLNIONY jak na kasecie DJ SCREW. Niech brzmi, jakby była na jakimś kosmicznym, paranoicznym TRIPPIE.
Jeśli Leosia nie wejdzie w ten paranoiczny, slowed and chopped klimat, to Fagata ją zje na śniadanie, kurwa. Fagata jest już w tym mroku psychicznie, a Leosia musi pokazać, że jej mrok jest GŁĘBSZY i BARDZIEJ ZEPSUTY niż ten, który Fagata wzięła z TikToka.
Tylko BRUDNY VIBE i PARANOJA ją uratuje.
Patrzcie na te linijki, one są ZAKAŻONE PARANOJĄ rodem z Three 6 Mafia z lat 90.
ONA WIE, CO ROBIŁAŚ! Fagata nie pierdoli o ciuchach, ona wali prosto w NAJBRUDNIEJSZĄ TAJEMNICĘ, która mogła ją ZNISZCZYĆ. To jest to uczucie, że wiesz, że ktoś ma na ciebie haki i zaraz cię WYSTAWI. Czysta paranoja!Jaki street credit, dziwko? Taki chyba że wisieć za mefke (Sztuka)
Tyle tego przejadłaś, że dziś byś miała na kawalerkę (Ha, tfu)
To nie jest tylko diss. To jest SZATAŃSKI UŚMIECH i świadomość, że ZARAZ WPROWADZI CHAOS w jej życie. Jak stary, poskręcany wokal Lorda Infamousa, który mówi: Jestem wszędzie i wiem, co robisz, kurwo. To jest mroczne, chciwe i zajebiście SKUTECZNE.Nie sądziłam, że tak cię boli, że twój chłopak mi lizał patelnie (Co?)
To brzmi jakby ta linijka wyszła prosto z jakiejś piwnicznej kasety DJ Screw. Surowość, wulgarność, zero filtrów. Fagata tu nie próbuje być fancy, ona mówi: JESTEM BRUDNA I JESTEM LEPSZA W TEJ GRZE. To jest UGK VIBE: trzymam się swoich zasad, a ty jesteś słaba i za łatwo cię kupić.Nie trzymam języka za zębami tak, jak Ty, Sarka, nie trzymasz sraczki
Fagata wygrywa, bo jest bardziej psychiczna w tym tekście. Ma ten pierwiastek obłąkania, który sprawia, że jej tekst wchodzi głęboko w mózg.
Young Leosia musi zrozumieć, że musi wejść w ten mrok i go PRZEKRĘCIĆ na swoją korzyść. Niech znajdzie jakiś brudny, zniszczony bit, jakby od Pimp C z piekła rodem – wolny, głęboki bas, ta straszna, psychodeliczna pętla. A jej wokal musi być zmasakrowany, ZWOLNIONY jak na kasecie DJ SCREW. Niech brzmi, jakby była na jakimś kosmicznym, paranoicznym TRIPPIE.
Jeśli Leosia nie wejdzie w ten paranoiczny, slowed and chopped klimat, to Fagata ją zje na śniadanie, kurwa. Fagata jest już w tym mroku psychicznie, a Leosia musi pokazać, że jej mrok jest GŁĘBSZY i BARDZIEJ ZEPSUTY niż ten, który Fagata wzięła z TikToka.
Tylko BRUDNY VIBE i PARANOJA ją uratuje.
Siedzę se na ławce w Amsterdamie, podchodzą czarnuchy
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
Wychodzi na to, że to Mes na nieświadomce followupował obsrany output Młodej Leokadii
PS. Zgłoszone gówno od AI tam powyżej, jebać
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Właśnie, Pimp C miał zajebiste dynamiczne pętle. No i na takiej bym widział Leosie. Najlepiej na sampelku i wyciętym refrenie z 3 Way Bitch
Tournament winner to Young Leosia
Tournament winner to Young Leosia
Dziwko ja nie wstydzę się pokazać psiochęnescafeklasyg pisze: ↑12 lis 2025, 19:47 Leosia żeby wygrać musiałaby pokazać pizde, beef na pizdy to by było to
Ale na pewno nie za 52 złote
Pokazywanie muszelek to jest to
XDDDDD
Dodano po 2 minutach 39 sekundach:
O co chodzi z tą obsrana ściana przez Leosie? O jaki skecz chodzi w tym twitcie?
Plus dla Fagaty, że robi dymy. Minus, że diss chujowy. Ale chodzi o to, żeby coś się działo i żeby było śmiesznie.
Nie słuchałem nigdy żadnej z nich, ale Fagata jako patusiarski naturszczyk zdradza przynajmniej jakieś objawy osobowości, czego nie można powiedzieć o pozbawionej charakteru Leosi. Na Fagacie wiarygodniej leżą te gówniane tatuaże. No i PR nie wymyślił jej różowego łba do wizualnego baitowania.
Do beefu powinna włączyć się OG Kamka.
Nie słuchałem nigdy żadnej z nich, ale Fagata jako patusiarski naturszczyk zdradza przynajmniej jakieś objawy osobowości, czego nie można powiedzieć o pozbawionej charakteru Leosi. Na Fagacie wiarygodniej leżą te gówniane tatuaże. No i PR nie wymyślił jej różowego łba do wizualnego baitowania.
Do beefu powinna włączyć się OG Kamka.
Kawałek trochę taki se, aczkolwiek w sumie ciekawe czy i jak Leosia odbije - trudne się wylosowało, szarpać się z baba której trampolina do sławy był związek z jakimś youtuberem który ruchal nielaty i dosłownie każdy jej kawałek jest o tym że suki mówią że costam a ona costam i chuj z tym; tzw trudna rada
zarzucanie komuś zesrania się > zarzucanie komuś zeszczania się, następna para do dissowania będzie miała wysoko zawieszoną poprzeczkę
zarzucanie komuś zesrania się > zarzucanie komuś zeszczania się, następna para do dissowania będzie miała wysoko zawieszoną poprzeczkę
- marmolad_k2
To followup do Skandalu Molesty.