Kartky
Re: Kartky
Mame nie teraz
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
- Cz4rny1337
- Moderator
Ja Wam tylko powiem ze taki znany sędzia ma taka anegdotkę/powiedzenie, ze w polskim prawie jest tylko jedno przestępstwo nadal karane śmiercią - bicie kobiety w kuchni

Myślę, że tą sprawę najlepsze spojrzenie rzucą byłe dziewczyny pana rapera k, bo jak na razie mamy punkt widzenia z jednej strony i do tego osoby możliwe, że niezrównoważonej psychicznie. Dobrze, że sprawa trafi do sądu bo to są odpowiednie organy i jeżeli było wiele ofiar, które postawią zarzuty to tym lepiej. Już spotkałem się z sytuacją linczu na pewną osobę, gdzie wszyscy byli pewni winy, po czym okazało się, że wszystko to bullshit. Co prawda chodziło też o mniejszą sprawę niż bicie dziewczyny, ale było pełno screenów i jakieś nagrania, domniemana strona wina straciła na tej sprawie na prawdę sporo.
Oczywiście nie wybielam tutaj rapera k, bo jak dla mnie był dosyć chujowym raperem i prócz paru utworów, gdzie jakoś tam dawałem radę go słuchać to raczej wyjebane w niego, a jako osoba też mnie nie przekonywał. Jeżeli to wszystko to prawda to mam tylko nadzieje, że jego fanbase raczej nie będzie za nim stał (chociaż to całkiem prawdopodobne).
Btw o ile rozumiem czepiania się glamrapu i innych Hypów, to nie rozumiem przypierniczenia się do yurkowskiego. Byli ziomkami to jest fakt, ale czy na tyle bliskim żeby on wiedział o sprawie, to nie wiem. Po drugie o ile w sytuacji belmondo glam i hype napierniczali jakimiś postami i memami, o tyle yurkowski raczej nie wypowiadał się w tamtym temacie i nie rozdmuchiwał afery, w tym przypadku robi podobnie.
Oczywiście nie wybielam tutaj rapera k, bo jak dla mnie był dosyć chujowym raperem i prócz paru utworów, gdzie jakoś tam dawałem radę go słuchać to raczej wyjebane w niego, a jako osoba też mnie nie przekonywał. Jeżeli to wszystko to prawda to mam tylko nadzieje, że jego fanbase raczej nie będzie za nim stał (chociaż to całkiem prawdopodobne).
Btw o ile rozumiem czepiania się glamrapu i innych Hypów, to nie rozumiem przypierniczenia się do yurkowskiego. Byli ziomkami to jest fakt, ale czy na tyle bliskim żeby on wiedział o sprawie, to nie wiem. Po drugie o ile w sytuacji belmondo glam i hype napierniczali jakimiś postami i memami, o tyle yurkowski raczej nie wypowiadał się w tamtym temacie i nie rozdmuchiwał afery, w tym przypadku robi podobnie.
-
genocidegeneral
skąd info o sądzie?
- 40 minut easy
Ostatnie oświadczenie panny + ten gość, który dzielił się tą historią z notatnika: https://www.facebook.com/baranowskytoja ... 8737223850
Yerba i bengal rozjebane
oczywiście liczę jeszcze na jakieś plottwisty 
-
Igotmyselfagun
Jeśli dla Was to wszystko jest śmieszne, to pozdrawiam. Oby nie skończyło się to żadną tragedią.
Co ciekawe Deysik odmówił komentowania sprawy a raczej jest dobrym ziomkiem Kartkiego więc raczej jest coś na rzeczy
Dodam ze ta kobieta wygląda jak 16 latka zamulona tabsami ktora wróciła zmęczona ze szkoły i nie bardzi wie co sie dzieje a jutro 2 sprawdziany. Tak ją odbieram na tych is od kartki. Jak ona miałaby siłę go napierdalać w takim stanie? Mieszają nam w głowie oboje.
- 40 minut easy
dla mnie sytuacja jest oczywista bo takie rzeczy sie dzieja w zasadzie w kazdym miescie w kazdym bloku tuz za rogiem i malo kto o tym wie wystarczy poogladac troche filmow akcji i nawet nie mowie tutaj o znanych rezyserach ktorzy zapierdalaja po czerwonym dywanie po oscary tylko o mlodych zdolnych w huj ktorzy po prostu obserwuja i widza co sie dzieje na naszym krajowym podworku i nie ma sensu wymagac zrozumienia od czlowieka ktory nigdy nie poznal prawdziwej patologii bo jesli urodziles sie w dobrym domu i rodzice zapewniali ci wszystko czego potrzebowales to dobrze w huj i nie krytykuje takiej sytuacji ale ciezko od takiej osoby wymagac jakiegos obiektywnego spojrzenia na te sprawe biorac pod uwage jej niedoswiadczenie w ulicznych kwestiach i zapewne tez nieznajomosc klimatu osiedlowego ktory ksztaltuje sie w czlowieku od samego poczatku jak wychowujesz sie na osiedlu zyjesz tu widzisz swoich ludzi siadasz na laweczce zbijasz pione zabijasz czas po prostu zyjesz tym w huj i nie znasz innego zycia i jesli taki jestes to doskonale rozumiesz ten punkt widzenia i cie to nie ma prawa zaskoczyc zreszta na pewno ogladales nietykalnych jak ten czarny cwany wyszedl z wiezienia i pchal tego bialego milionera na wozku i to jest analogiczne w huj
mordo szanuję za rację itd ale właśnie porównałeś afere bicia laski i dźgania jej ex-partnera do filmu gdzie czarny wychodzi z puchy i popycha białego ziomka na wózku...XDDDDD40 minut easy pisze: ↑12 lis 2019, 22:59 dla mnie sytuacja jest oczywista bo takie rzeczy sie dzieja w zasadzie w kazdym miescie w kazdym bloku tuz za rogiem i malo kto o tym wie wystarczy poogladac troche filmow akcji i nawet nie mowie tutaj o znanych rezyserach ktorzy zapierdalaja po czerwonym dywanie po oscary tylko o mlodych zdolnych w huj ktorzy po prostu obserwuja i widza co sie dzieje na naszym krajowym podworku i nie ma sensu wymagac zrozumienia od czlowieka ktory nigdy nie poznal prawdziwej patologii bo jesli urodziles sie w dobrym domu i rodzice zapewniali ci wszystko czego potrzebowales to dobrze w huj i nie krytykuje takiej sytuacji ale ciezko od takiej osoby wymagac jakiegos obiektywnego spojrzenia na te sprawe biorac pod uwage jej niedoswiadczenie w ulicznych kwestiach i zapewne tez nieznajomosc klimatu osiedlowego ktory ksztaltuje sie w czlowieku od samego poczatku jak wychowujesz sie na osiedlu zyjesz tu widzisz swoich ludzi siadasz na laweczce zbijasz pione zabijasz czas po prostu zyjesz tym w huj i nie znasz innego zycia i jesli taki jestes to doskonale rozumiesz ten punkt widzenia i cie to nie ma prawa zaskoczyc zreszta na pewno ogladales nietykalnych jak ten czarny cwany wyszedl z wiezienia i pchal tego bialego milionera na wozku i to jest analogiczne w huj
sad
Swn zatapiaj slizgawke na czas inby, zrób jakieś dnsy, latające papieże czy coś bo zaczyna się robić groteskowo 
- zemsta1kadluba
Dlatego ja pisałem na początku że chce jakieś dowody zobaczyć a się okazało że raper kartky wrzucił dowód i rację miał ten co pisał na początku że siebie warciBouncedDuck5106 pisze:Ale jak to, przecież ślizgawka już wydała wyrok że typiara niczemu nie jest winna, a tu niespodzianka :/
Tak wasz obraz.
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
mołpy są kozackie
-
radosczzycia
wyrok za chujowy rapsugarhill_notausgang pisze: ↑12 lis 2019, 16:09 Z mojej perspektywy ta definicja wack mc bez stylu bez grama oryginalności zasługująca na wyrok za chujowy rap
Wielokrotnie mialem kontakt z takimi laskami i wziąłem co moje, a jak się zaczynały akcje problemy to prawilnie odbijałem, w życiu by mi dalszy kontakt i pomaganie będąc w związku do głowy nie przyszło, w sensie jak ktoś chcę pomagać to podziwiam, ale jak zostaję dalej w związku z taką osoba to jest frajerem bez godności i szacunku do siebie, no i z reguły tylko szkodzi tej osobie ciągnąc pato związekBRN pisze: ↑12 lis 2019, 22:29Zanim zorientujesz się o co tu chodzi i, że takiej typiarze nie da się pomóc to troche czasu minie.Wtn pisze: ↑12 lis 2019, 22:27jakbym był kiedykolwiek z dziewczyną niezrównoważoną psychicznie,to bym z nią kurwa nie byłBRN pisze: ↑12 lis 2019, 22:21 Nie wiem po której stronie leży prawda, ale byliście kiedyś w związku z dziewczyną która jest niezrównoważona psychicznie? Łatwo jest każdemu ferowac wyroki z boku. Od takich kobiet jest bardzo ciężko się uwolnić, szczególnie jak miały jakieś problemy w domu, bo wchodzi litość i chęć pomocy. Nie każdy potrafi się opanować jak Cię kobieta kolejny raz ładuje na łeb. Potem trwa taka chora pętla, wspólne planowanie poprawy, od nowa awantury, godzenie. Kartky pewnie i jej przyjebał, ale nie tylko ona jest ofiarą, a na taką głównie się kreowała.
pzdr
Miej na uwadze fakt, ze takie akcje zaczynają się po jakimś czasie, a nie od samego poczatku.
Co do nagrania Kartky’ego mogło być tak, że mogła go szantażować od jakiegoś czasu i takim filmikiem się trochę ,,zabezpieczył”.
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
- Quetzalcoatl
przeciez te filmiki sa tak nakrecone pod publike ze to jakis meksyk, kartky dostaje kopa i mowi dziekuje, robi zblizenie na rane, no przeciez jak cie laska 160cm/40kg napierdala, dźga nozem, chuj wie co jeszcze, to bierzesz telefon do lapy i nagrywasz filmik na insta zeby go wrzucic za jakis czas a potem pokazac ze trzyma NURZ W RENCE
to wyglada tak kurwa sztucznie ze w to nie wierze ze w 2019 roku ludzie wierza w takie rzeczy kurwa mac XXDXDXDXD
dejcie spokoj, wyjdzie ze to jakas promocja i tyle xd
to wyglada tak kurwa sztucznie ze w to nie wierze ze w 2019 roku ludzie wierza w takie rzeczy kurwa mac XXDXDXDXD
dejcie spokoj, wyjdzie ze to jakas promocja i tyle xd