Mogą to potwierdzić jego koledzy z Poznania, którzy w 2009 dzwonili do niego z pytaniem czy mają jechać do Ryśka załatwić sprawę
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
- gods bidness
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Nigdy nie zrozumiem tej logiki, że jeśli jeszcze bardziej i mocniej zrobisz to, co ktoś ci wypomina, to jest to poniżenie dla tego, co wypomina.Sionek pisze: ↑11 lis 2025, 12:45 Gdyby Tede te swoje disco-polo przestawił z szydery ze wsi na jakieś relacje damsko-męskie, to jako Eurobiznes mógłby podbić scenę disco-polową i trzaskać po kilkanaście milionów wyświetleń per teledysk jak ci disco-polowcy z karty na czasie na YT. Zarobiłby na tym więcej pitosu niż ojciec Mesa przez całe życie, to by dopiero było poniżenie dla arystokraty.
Dobrze, że go Mes o gejostwo nie oskarżył, bo Tede gotów obciągnąć komuś na teledysku, żeby tego biednego Mesa poniżyć.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2025, 13:29 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest to bardzo wiarygodna informacja, zapewne z tego samego źródła, co twoje zapowiedzi disu, który tym razem już na pewno miał być do zeszłego piątku, a potem jeszcze bardziej na pewno do końca zeszłego tygodnia.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Spokojnie diss będzie lada chwila. Tede będzie rozjebany 
Bez kitu, przeciez zrobienie disco polo to autodiss dla tedego. On sam sie poniza i odpierdala chujoze uwazajac sie za wazna czesc kultury hip hop a bujajac sie z discopolowcami, o czym Jose wspomnial w podcascie.gods bidness pisze: ↑11 lis 2025, 13:12Nigdy nie zrozumiem tej logiki, że jeśli jeszcze bardziej i mocniej zrobisz to, co ktoś ci wypomina, to jest to poniżenie dla tego, co wypomina.Sionek pisze: ↑11 lis 2025, 12:45 Gdyby Tede te swoje disco-polo przestawił z szydery ze wsi na jakieś relacje damsko-męskie, to jako Eurobiznes mógłby podbić scenę disco-polową i trzaskać po kilkanaście milionów wyświetleń per teledysk jak ci disco-polowcy z karty na czasie na YT. Zarobiłby na tym więcej pitosu niż ojciec Mesa przez całe życie, to by dopiero było poniżenie dla arystokraty.
Dobrze, że go Mes o gejostwo nie oskarżył, bo Tede gotów obciągnąć komuś na teledysku, żeby tego biednego Mesa poniżyć.
Niech se tede sam w leb zajebie zeby ponizyc mesa lol
kurwa, patrze 6 stron dojebane od niedzieli, moze jednak rzępolak coś wypuścił
w co ja wierzę

gdyby wypuscil mialbys 60 stron, a nie 6
Artur: Ciekawe co się dzieje. Może nagrał diss?
Karciu: Zesrał się a nie nagrał diss.
*Mes idzie*
Artur: Gdzie byłeś? Nagrałeś diss?
Mes: Nie, zesrałem się.
Karciu: Zesrał się a nie nagrał diss.
*Mes idzie*
Artur: Gdzie byłeś? Nagrałeś diss?
Mes: Nie, zesrałem się.
- marmolad_k2
Ja myślałem, że trzeci diss Mesa istnieje naprawdę, a to tylko legenda.
-
VerminatorX
Prędzej wyjdzie Half Life 3 niż trzeci diss Jean Pollacka.
@PITI dej jakieś smaczki bo nie bede tego ogladalgods bidness pisze: ↑11 lis 2025, 12:31 Dla kontekstu na temat ścisku dupy i kompleksu, przypominam, że ten koncert odbywał się podczas tedenoweli, którą Tede specjalnie przedłużył do 4 godzin i mimowolnie przetrzymywał na niej swoich przydupasów, byle tylko szydzić wspólnie i pod przymusem z Mesa występującego z Krystyną Prońko. A to wszystko po dwugodzinnym rancie na temat samego Mesa, który wszyscy ocenili jako bardziej agresywny i jadowity niż wszystkie 12 jego dissów.
Ale oczywiście to pełen luz, żaden ścisk dupy.

Śmiałeś się z trzeciego dissa zjebie
Pięknego numeru, formatu niedostepnego dla ciebie.
Pięknego numeru, formatu niedostepnego dla ciebie.
W punkt!
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Wole śpiewanie Millera niż próby śpiewu Mesa, proste. Jak ktoś nie kuma, że Marcin zapierdolił refren benger i płacze coś ciągle o discopolo, to musi mieć problemy z myśleniem po prostu.
nic na potem
problemem nie jest format, ale sama niedostępność
ale są inne zasady dla jacka, a inne dla piotrka
ale są inne zasady dla jacka, a inne dla piotrka
- przedszkolanek
refren millera jest co najwyżej wkurwiający, gdzie do suki 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Mówię tylko o tym trakulcu. Nie znam żadnych świeżych materiałów. No i nie chodzi mi o barwę głosu, tylko bekowo gfunkowy vibe. Przecież ja, jak i inni wiemy, że ten kawałek jest prześmiewczy (nie wiem nawet za bardzo co tam tedas nawija).
Suka spoko ale strasznie słaby repeat value nuestety, nie wpada tak w ucho jak discopolowy benger.
Suka spoko ale strasznie słaby repeat value nuestety, nie wpada tak w ucho jak discopolowy benger.
nic na potem