Nie nazwę tego propsami, ale na obecnym etapie dramy ciężko się nie uśmiechnąć wiedząc że chłop rzekomo:
- zostawił poprzednią babę dla tej
- napierdalał tę obecną
- ona mu wszystko wybaczyła, bo pewnie miał gorszy czas
- wrócił do napierdalania jej
- w międzyczasie ruchał se jeszcze jakieś randomowe
A ze zcancelowania go wyszło tyle, że od tamtej afery wbił cztery razy nr 1 na olis
Dodano po 4 minutach 11 sekundach:
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Laski bardzo często formułują fałszywe oskarżenia bo:
1. Wiedzą, że chuja im za to grozi
2. Jako słabsze fizycznie musiały wykształcić inny mechanizm obrony/ofensywy
Nie twierdzę, że tak na pewno jest w tym przypadku, ale jak widzę jakiegoś białorycerza Iguanę na FB, który już ostrzy widły aż się własną spermą ochlapał, to budzi to uśmiech zażenowania
SWN pisze: ↑09 lis 2025, 15:37
Nie nazwę tego propsami, ale na obecnym etapie dramy ciężko się nie uśmiechnąć wiedząc że chłop rzekomo:
- zostawił poprzednią babę dla tej
- napierdalał tę obecną
- ona mu wszystko wybaczyła, bo pewnie miał gorszy czas
- wrócił do napierdalania jej
- w międzyczasie ruchał se jeszcze jakieś randomowe
A ze zcancelowania go wyszło tyle, że od tamtej afery wbił cztery razy nr 1 na olis
Dodano po 4 minutach 11 sekundach:
+1
Niby wyzywany od cweli, z japą typowego alkoholika a poczyna sobie jak chce.
Prez pisze: ↑09 lis 2025, 14:41
(skoro pisze ze 7 lat razem byli)
łodafak, to od tej poprzedniej dramy z poprzednią dupą, gdzie najebało kilkaset stron w temacie kartky minęło już 7 lat?! ale ten czas zapierdala
Haczapurjan pisze: ↑09 lis 2025, 16:31
Laski bardzo często formułują fałszywe oskarżenia bo:
1. Wiedzą, że chuja im za to grozi
2. Jako słabsze fizycznie musiały wykształcić inny mechanizm obrony/ofensywy
Nie twierdzę, że tak na pewno jest w tym przypadku, ale jak widzę jakiegoś białorycerza Iguanę na FB, który już ostrzy widły aż się własną spermą ochlapał, to budzi to uśmiech zażenowania
z tym że to nie było pojedyncze oskarżenie laski ale kilku różnych + kolegów ze środowiska
no jak sam kłentobonafinte śpiewał, że raper z mojej wytwórni tłukł kobiety jak ćwiartki czy jakoś tak i Filipek też się od niego odciął to chyba coś jest na rzeczy
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Malloy pisze: ↑10 lis 2025, 10:36
no jak sam kłentobonafinte śpiewał, że raper z mojej wytwórni tłukł kobiety jak ćwiartki czy jakoś tak i Filipek też się od niego odciął to chyba coś jest na rzeczy
No tłucze kobiety. I co mu pan zrobi? Tym bardziej że ma starego bagietę?
Do Trynkiewicza też debilki pisały listy miłosne do więzienia
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Bober pisze:Był taki romantyk jak chuj, przy jego tekstach dupy to traciły głowę
Niemalże dosłownie, tera bardziej niż melodie pamiętają prawe sierpowe
Robaki się kłócą na grupkach, tworzą teorie spiskowe z przemocy domowej
Wyjebiesz te płyty przez okno, idiotko, jak ktoś ci tu opowie chociaż połowę
Prywatne sprawy powinno się rozstrzygać we własnym gronie nawet jeśli doszło zdrady lub do sytuacji które mogą wywołać skrajne emocje i kogoś skrzywdzić. (nie fizycznie) Nicol zareagowała zbyt emocjonalnie mimo trudnych wydarzeń które dzieją się wokół więc w celu weryfikacji jej stanu zdrowia dwa dni temu Policja wezwana przeze mnie do domu „zastała ja w dobrym zdrowiu i bez śladów pobicia" a także zaleciła wyprowadzkę z powodów które wolałbym aby zostały prywatne. To jedyne wyjaśnienie jakie jest z mojej strony i w trudnym czasie dla Nas obojga prosiłbym o nie snucie spekulacji. Dalsze rozmowy między Nami i rozwiązanie sytuacji przebiegną w spokoju. Pozdrawiam. Jakub
Tate z policji przyjechał na chałupę z kolegami i według nich wszystko git, tak że nie wiem o co się dziewczyna spina
Ostatnio zmieniony 18 lis 2025, 22:58 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK