Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Ablazir

Re: Kartky

Post autor: Ablazir »

BENGAL pisze: 12 lis 2019, 20:27 on ma prawie 30 lat wiec sie nie zmieni moze jak nie bedzie pil to nie bedzie robil skandali z napierdalaniem ale moze sie zapomnic bo ma temperament latynosa jak sentino co tez kobiety lubial napierdalac tylko ze sentino cial je nozem a nie cieto jego
ktoś rozwinie temat?
Obrazek
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

ale mu zapierdalają teraz followy na insta 8k przybyło w 20 minut
moxxi

Post autor: moxxi »

[mention]Lowrider[/mention] No nie, ale czy jest jakiś dowód że ją napierdalał? Bo ja jedynie widze filmik z kilku stron wcześniej który sam w sobie jest mocny :dunno:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
noizeone

Post autor: noizeone »

Chujtam, koniec końców wychodzi jak zawsze "nie mój cyrk nie moje małpki" A dochdzocic kto tu peirwszy stał się agresorem to ciezko będzie, jednakże jak już dochodz do takich akcji to chyba każdy sanujący się człowiek czy to kobieta czy mężczyzna, idzie w swoim kierunku.
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

Kurwa oboje siebie warci jak widać, dla ślizgawki win win sytuacja, kartky nie zaprzecza, więc coś w tym jest, fp rozruszany, forumek żyje, imo kartky i tak ma więcej za uszami essa
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Zbl

Post autor: Zbl »

moxxi pisze: 12 lis 2019, 20:37 Bardziej chodzi o to że głównie 90% tutaj jebała rapera Kartki, a nikt nie brał pod uwage że z drugiej strony też może być coś na rzeczy :dunno:
W sumie nie brońmy kartkiego bo zobaczymy co przyniesie jutro :^
pmbryk

Post autor: pmbryk »

Pozwolę sobie przekopiować swój komentarz, który wrzucałem gdzieś indziej odnoszący się do samców alfa typu "haha policja byla a ty mowiles ze nic sie nie stalo" i jakieś inne głupoty. Miłego.

"Chcę jednak poruszyć bardzo ważną rzecz. Zarówno wczoraj po poście Wiktorii pojawiło się wiele komentarzy typu: "ta bił Cię i byłaś z nim dwa lata?", "czemu nie poszłaś z tym na policję?" jak i dzisiaj w sytuacji odnośnie Kartkiego: "baba Cię biła i nikomu nie mówiłeś?", "czemu dalej z nią byłeś?".
Nawet teraz widzę komentarze "dostałeś wpierdol i pierwsze co nagrałeś to filmik na story".
Ludzie, do chuja. Przemoc w związkach to nie jest taka zerojedynkowa sprawa. Dwa lata paradoksalnie jest stosunkowo małym okresem (nie umniejszam tu w żaden sposób). Żony, partnerki, a czasami i mężowie i partnerzy żyją w takich związkach po kilkanaście lat albo i całe swoje życie. To jest ogromny paradoks, bo kochasz drugą osobę i wierzysz, że będzie lepiej. Argumenty ofiar są najróżniejsze od "kiedyś taki nie był" po "to chwilowe", "czasami jest lepiej", "dobro dzieci jest ważniejsze", "co ludzie powiedzą". Często nawet sąsiedzi nie mają pojęcia, że mieszkanie obok dochodzi do różnych scesji, dopóki nie przyjedzie policja, a ona dla ofiary jest bardzo często ostatecznością. Takie sprawy cholernie trudno się udowadnia (zwłaszcza przy przemocy psychicznej), więc pierdolnijcie się jeden z drugim i nie pierdolcie takich głupot, bo może nawet w waszym otoczeniu dochodzi do takich rzeczy, a wy nawet nie macie pojęcia."
Igotmyselfagun

Post autor: Igotmyselfagun »

A ten ostatni filmik Ciebie satysfakcjonuje, jako dowód? Stoi dziewczyna która NIE MA pojęcia co się dzieje, a ten chłop ja kręci i błaga żeby już go nie kopać. Jebie to na kilometr. Domyślam się, ze nigdy nie zobaczymy twardego dowodu na jego odpierdalanie, bo skoro miał dostęp do jej instagrama, to myśle, ze miał kontrole nad jej całym telefonem.
rubinstein

Post autor: rubinstein »

Zbl pisze: 12 lis 2019, 20:42
moxxi pisze: 12 lis 2019, 20:37 Bardziej chodzi o to że głównie 90% tutaj jebała rapera Kartki, a nikt nie brał pod uwage że z drugiej strony też może być coś na rzeczy :dunno:
W sumie nie brońmy kartkiego bo zobaczymy co przyniesie jutro :^
Zycie odbiera
Zycie doatarcza :joint:
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Ablazir pisze: 12 lis 2019, 20:39
BENGAL pisze: 12 lis 2019, 20:27 on ma prawie 30 lat wiec sie nie zmieni moze jak nie bedzie pil to nie bedzie robil skandali z napierdalaniem ale moze sie zapomnic bo ma temperament latynosa jak sentino co tez kobiety lubial napierdalac tylko ze sentino cial je nozem a nie cieto jego
ktoś rozwinie temat?
była czopka ze znaną w warszawie mią nesti baką, znajdziesz na yt film zdaje się
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
noizeone

Post autor: noizeone »

W sumie miłośc ma tylko jedno znaczenie, dawać a nie brac.... no to tutaj may przykład dawania sobie kopów, koniec końców jakby byli poukładani to by po takiej napierdalance położyli się na podłodze i w głos się smaili z powypierdalanym stanem uzebienia "Kurwa lae my ejstesmy głupi".. Heh
Awatar użytkownika
zonablvck

Post autor: zonablvck »

NO TAK LASKA STUDIUJE CIĘŻKI KIERUNEK NA UCZELNI TO NA BANK MUSI BYĆ MONDRA XDDD

Obrazek
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 20:49 przez zonablvck, łącznie zmieniany 1 raz.
sad
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

To po prostu promocja płyty, można się rozejsc

E: kadłub pewnie l4 będzie musiał wziąć przez walenie konia pod ten plottwist
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 20:48 przez retriakaretrox, łącznie zmieniany 1 raz.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Awatar użytkownika
Artazz

Post autor: Artazz »

Jakieś tl;dr tego co się dzisiaj odjebało w tym temacie ? Bo podobno jakieś zwroty akcji nastąpiły
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

dobra film filmem, ale co on wyjaśnia? widać odurzoną małolatę, która zajebała mu lowkicka.

czy stoi z nożem? nie.
czy jest dowód, że to ona go rozcięła? nie.
czy rana jest świeża? mocno wątpię i już wcześniej ktoś to wyjaśnił.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
obuwie

Post autor: obuwie »

Ślizgawka: wydaje natychmiastowy wyrok

Kartky: ma dowody na obrone

Ślizgawka:
Spoiler
Obrazek
(⚆_⚆)
onizuka

Post autor: onizuka »

to jak mu followy rosną to jest jakis szok :shock: jebany wyjdzie z tego wszystkiego jako bohater z jeszcze większymi zasięgami
daveyo

Post autor: daveyo »

Ludzie którzy chcieli zniszczyć mu karierę jeszcze bardziej mu pomogli :rotfl: Karma macha nam.
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

bez przesady z tym rozpędzeniem kariery, gosc na szczescie bedzie nosił swoje piętno i po sprzedazy mu pojdzie.
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
kuszmen

Post autor: kuszmen »

zara laska wrzuci podobny film i bedzie znowu przepychanka na 20 stron kto mial racje XDD
ODPOWIEDZ