ktoś rozwinie temat?
Kartky
Re: Kartky
ale mu zapierdalają teraz followy na insta 8k przybyło w 20 minut
[mention]Lowrider[/mention] No nie, ale czy jest jakiś dowód że ją napierdalał? Bo ja jedynie widze filmik z kilku stron wcześniej który sam w sobie jest mocny 
Chujtam, koniec końców wychodzi jak zawsze "nie mój cyrk nie moje małpki" A dochdzocic kto tu peirwszy stał się agresorem to ciezko będzie, jednakże jak już dochodz do takich akcji to chyba każdy sanujący się człowiek czy to kobieta czy mężczyzna, idzie w swoim kierunku.
- retriakaretrox
Kurwa oboje siebie warci jak widać, dla ślizgawki win win sytuacja, kartky nie zaprzecza, więc coś w tym jest, fp rozruszany, forumek żyje, imo kartky i tak ma więcej za uszami essa
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Pozwolę sobie przekopiować swój komentarz, który wrzucałem gdzieś indziej odnoszący się do samców alfa typu "haha policja byla a ty mowiles ze nic sie nie stalo" i jakieś inne głupoty. Miłego.
"Chcę jednak poruszyć bardzo ważną rzecz. Zarówno wczoraj po poście Wiktorii pojawiło się wiele komentarzy typu: "ta bił Cię i byłaś z nim dwa lata?", "czemu nie poszłaś z tym na policję?" jak i dzisiaj w sytuacji odnośnie Kartkiego: "baba Cię biła i nikomu nie mówiłeś?", "czemu dalej z nią byłeś?".
Nawet teraz widzę komentarze "dostałeś wpierdol i pierwsze co nagrałeś to filmik na story".
Ludzie, do chuja. Przemoc w związkach to nie jest taka zerojedynkowa sprawa. Dwa lata paradoksalnie jest stosunkowo małym okresem (nie umniejszam tu w żaden sposób). Żony, partnerki, a czasami i mężowie i partnerzy żyją w takich związkach po kilkanaście lat albo i całe swoje życie. To jest ogromny paradoks, bo kochasz drugą osobę i wierzysz, że będzie lepiej. Argumenty ofiar są najróżniejsze od "kiedyś taki nie był" po "to chwilowe", "czasami jest lepiej", "dobro dzieci jest ważniejsze", "co ludzie powiedzą". Często nawet sąsiedzi nie mają pojęcia, że mieszkanie obok dochodzi do różnych scesji, dopóki nie przyjedzie policja, a ona dla ofiary jest bardzo często ostatecznością. Takie sprawy cholernie trudno się udowadnia (zwłaszcza przy przemocy psychicznej), więc pierdolnijcie się jeden z drugim i nie pierdolcie takich głupot, bo może nawet w waszym otoczeniu dochodzi do takich rzeczy, a wy nawet nie macie pojęcia."
"Chcę jednak poruszyć bardzo ważną rzecz. Zarówno wczoraj po poście Wiktorii pojawiło się wiele komentarzy typu: "ta bił Cię i byłaś z nim dwa lata?", "czemu nie poszłaś z tym na policję?" jak i dzisiaj w sytuacji odnośnie Kartkiego: "baba Cię biła i nikomu nie mówiłeś?", "czemu dalej z nią byłeś?".
Nawet teraz widzę komentarze "dostałeś wpierdol i pierwsze co nagrałeś to filmik na story".
Ludzie, do chuja. Przemoc w związkach to nie jest taka zerojedynkowa sprawa. Dwa lata paradoksalnie jest stosunkowo małym okresem (nie umniejszam tu w żaden sposób). Żony, partnerki, a czasami i mężowie i partnerzy żyją w takich związkach po kilkanaście lat albo i całe swoje życie. To jest ogromny paradoks, bo kochasz drugą osobę i wierzysz, że będzie lepiej. Argumenty ofiar są najróżniejsze od "kiedyś taki nie był" po "to chwilowe", "czasami jest lepiej", "dobro dzieci jest ważniejsze", "co ludzie powiedzą". Często nawet sąsiedzi nie mają pojęcia, że mieszkanie obok dochodzi do różnych scesji, dopóki nie przyjedzie policja, a ona dla ofiary jest bardzo często ostatecznością. Takie sprawy cholernie trudno się udowadnia (zwłaszcza przy przemocy psychicznej), więc pierdolnijcie się jeden z drugim i nie pierdolcie takich głupot, bo może nawet w waszym otoczeniu dochodzi do takich rzeczy, a wy nawet nie macie pojęcia."
-
Igotmyselfagun
A ten ostatni filmik Ciebie satysfakcjonuje, jako dowód? Stoi dziewczyna która NIE MA pojęcia co się dzieje, a ten chłop ja kręci i błaga żeby już go nie kopać. Jebie to na kilometr. Domyślam się, ze nigdy nie zobaczymy twardego dowodu na jego odpierdalanie, bo skoro miał dostęp do jej instagrama, to myśle, ze miał kontrole nad jej całym telefonem.
-
rubinstein
była czopka ze znaną w warszawie mią nesti baką, znajdziesz na yt film zdaje się
trójkąt bermudzki wola mokotów
W sumie miłośc ma tylko jedno znaczenie, dawać a nie brac.... no to tutaj may przykład dawania sobie kopów, koniec końców jakby byli poukładani to by po takiej napierdalance położyli się na podłodze i w głos się smaili z powypierdalanym stanem uzebienia "Kurwa lae my ejstesmy głupi".. Heh
NO TAK LASKA STUDIUJE CIĘŻKI KIERUNEK NA UCZELNI TO NA BANK MUSI BYĆ MONDRA XDDD

Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 20:49 przez zonablvck, łącznie zmieniany 1 raz.
sad
- retriakaretrox
To po prostu promocja płyty, można się rozejsc
E: kadłub pewnie l4 będzie musiał wziąć przez walenie konia pod ten plottwist
E: kadłub pewnie l4 będzie musiał wziąć przez walenie konia pod ten plottwist
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 20:48 przez retriakaretrox, łącznie zmieniany 1 raz.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Jakieś tl;dr tego co się dzisiaj odjebało w tym temacie ? Bo podobno jakieś zwroty akcji nastąpiły
dobra film filmem, ale co on wyjaśnia? widać odurzoną małolatę, która zajebała mu lowkicka.
czy stoi z nożem? nie.
czy jest dowód, że to ona go rozcięła? nie.
czy rana jest świeża? mocno wątpię i już wcześniej ktoś to wyjaśnił.
czy stoi z nożem? nie.
czy jest dowód, że to ona go rozcięła? nie.
czy rana jest świeża? mocno wątpię i już wcześniej ktoś to wyjaśnił.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Ślizgawka: wydaje natychmiastowy wyrok
Kartky: ma dowody na obrone
Ślizgawka:
Kartky: ma dowody na obrone
Ślizgawka:
Spoiler

(⚆_⚆)
to jak mu followy rosną to jest jakis szok
jebany wyjdzie z tego wszystkiego jako bohater z jeszcze większymi zasięgami
Ludzie którzy chcieli zniszczyć mu karierę jeszcze bardziej mu pomogli
Karma macha nam.
-
FÜRDIEGANG
bez przesady z tym rozpędzeniem kariery, gosc na szczescie bedzie nosił swoje piętno i po sprzedazy mu pojdzie.
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
zara laska wrzuci podobny film i bedzie znowu przepychanka na 20 stron kto mial racje XDD