Serie A - liga włoska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Serie A - liga włoska
jako kibic milanu, niestety zgadzam się że Spaletti to najlepszy możliwy wybór (bazując na tym jak wyglądało jego Napoli, nie repka ofc). oprócz średniej obrony, gdzie kozacki Bremer ma jeszcze nontoper kontuzje, to w turynie, można całkiem solidną ekipę ulepić.
- ConeyIsland
Pioli poleciał. Zero zaskoczenia.
-
Bisclavret
No nie dziwne chociaż terminarz mieli katastrofalny + granie w trybie pucharowym co 3 dni. Myślę że prędzej czy później łysy by się wygrzebał z tego.
Beka, że typowi wyszło tylko w jednym klubie, ale jak już szło to dosyć zajebiście (choć daleko od ideału)
A w pozostałych klubach totalny zawód i wyniki dużo poniżej oczekiwań
A w pozostałych klubach totalny zawód i wyniki dużo poniżej oczekiwań
Pół żartem pół serio pykło mu w tym jednym miejscu, bo był tam Zlatan. Szacun za te Scudetto.
Oglądał ktoś derby Turynu dziś? Jak wyglądała obrona Juventusu? Faktycznie, jak pokazują strony Koopmeiners był w 3 obrońców? Czy to bardziej gra 4ką z McKennim i Cambiaso na bokach?
Oglądał ktoś derby Turynu dziś? Jak wyglądała obrona Juventusu? Faktycznie, jak pokazują strony Koopmeiners był w 3 obrońców? Czy to bardziej gra 4ką z McKennim i Cambiaso na bokach?
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Koopmeiners gra w 3 odkąd Spalletti przyszedł i wygląda o niebo lepiej niż wcześniej. Jest dużo pod grą, rozgrywa, często podłącza się do przodu wspierając Yildiza i Cambiaso, który z kolei często wchodzi do środka i gra bardziej jako 8. Widać, że Spal ma na niego konkretny pomysł, obawiam się jednak, że z lepszymi ekipami, które bardziej zepchną Juve do defensywy to może nie wypalić, ale za bardzo na tej pozycji teraz i tak nie ma konkurencji, bo Cabal i Kelly połamani
Dzięki. No właśnie nie było mi dane jeszcze zobaczyć Juve pod wodzą Spalettiego i ciekawiła mnie ta kwestia
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Co jest, spaletti się bawi w Atalante? Holm i Boga wypożyczeni do juve, nie wspominając o flopmeinersie, który miał życiową formę w La Dei kiedy wygrywała LE
Enson by mógł nawinąć 'mam talent, którego nie spierdoli nawet juve' jak dla mnie, ale klasyczne wersy :d
Enson by mógł nawinąć 'mam talent, którego nie spierdoli nawet juve' jak dla mnie, ale klasyczne wersy :d
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
Holm i Boga dobre wypożyczenia na zajebistych warunkach, potrzebny był backup dla Yildiza i wsparcie dla Kalulu, bo Joao Mario nie dojeżdżał. Koop to flop w chuj, gość jest absolutnie beznadziejny, nie wiem co się z nim stało, ale trzeba się go pozbyć latem i zapomnieć
Lakaka nie stawił się w klubie, przestał już nawet ze swoim piłkarskim ojcem się dogadywać i wszystko wskazuje na to, że w Napoli już nie zagra. Niesamowity dzban.