Rest in Peace
Re: Rest in Peace
za dużo czynników dookoła żeby wskazać coś konkretnego, mikroplastiki, syf w żarciu, syf w powietrzu, szkoda ryja nadwyrężać
zapomniałeś o szczepionce
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
śmiercionce*
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Znam podobny przypadek, wiek prawie identyczny (47) dobre zdrowie, jazda na rowerze, nagły zawał i śmierć na miejscu. Żadnych wcześniejszych sygnałów.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2025, 21:12 przez Sionek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie znam się więc nie wiem. Był policjantem, więc ze względu na pracę był zaszczepiony ile się da
U mnie w okolicy w chuj zgonów w tym roku u mężczyzn 40-60 lat. Samobóje,zawały oprócz tego jeden ziomeczek 2tygle w śpiące był, inny po udarze. Pojebany rok, dużo takich dziwnych historii.
-
dziejaszek
Sionek i spółka pewnie nawet samobójstwo by powiązali ze szczepionką
szczerze mowiac nie sadze, zeby autor Pondemii byl zaszczepiony jak juz jestesmy przy tym temacie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Bardzo smutna wiadomość, młody chlop 
Na Glamrapie w komentarzach pisali - co pewnie jest ściemą - że 2 dni wcześniej miał nastawiany kark, i być może rozwarstwiła mu się tętnica szyjna przez to.
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Był u fizjo bo miał wrzucona rolkę na insta ale debilizm póki co to łączyć ze sobą
no nie wiem, nie znam się ale toony ma całą grupkę swoich antyfanów po tym, jak został fizjoterapeutą i tam mu zarzucają jakieś szarlatańskie wymysły i działanie wbrew sztuce, być może stąd te pogłoski się wzięły ale nawet nie wiem u kogo pono był
U tego był
Dodano po 48 sekundach:
Komentarze wyłączone
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
gdzieś czytałem że Pono robił interesy w polsacie, wyszedł z fury, źle się poczuł, co powiedział swojemu ziomkowi, zasłabł i był tam na ulicy reanimowany przez godzine
Śnieg Garbatym Nosom
możliwe, serio nie pamiętam gdzie dokładnie
przejebane tak zasłabnąć na ulicy i elo
przejebane tak zasłabnąć na ulicy i elo
Śnieg Garbatym Nosom
- przedszkolanek
nie no, chyba bardziej przejebane tak zasłabnąć w mieszkaniu i rozkładać się przez tydzień jak samotny 80latek
-
nobezprzesady
przejebaność to nie jest gra o sumie zerowejprzedszkolanek pisze: ↑07 lis 2025, 22:24 nie no, chyba bardziej przejebane tak zasłabnąć w mieszkaniu i rozkładać się przez tydzień jak samotny 80latek
Przejebanie jest też nie zasłabnąć, tylko dożyć np. 95 lat i na pełnej świadomce nie panować nad swoim ciałem i dostać późnym wieczorem rozwolnienia, robić pod siebie i nic z tym nie móc zrobić, a syn z wnukiem muszą to obrabiać w locie, gówno i mocz wylewają się z Ciebie wartkim strumieniem a zmienne ciuszki i czyta pościel właśnie się kończą, wnusio ma alergię na zapachy niczym Wojski z "Kajko i Kokosza" oraz niekontrolowany odruch wymiotny typu rozmowy z lwem, a nie ma jeszcze nawet pierwszej w nocy. To też jest przejebane, dla każdego z zainteresowanych w tym układzie.
Pozdrawiam użytkowników, rozgrywając POV wnuka. Do zobaczenia w wątku "Dlaczego nie śpisz" jak tak dalej pójdzie.
Chuj do dupy z taką 90, chcę do trumny choć ciut wcześniej. Babci oczywiście sto lat w zdrowiu, nie bądźmy małostkowi
Pozdrawiam użytkowników, rozgrywając POV wnuka. Do zobaczenia w wątku "Dlaczego nie śpisz" jak tak dalej pójdzie.
Chuj do dupy z taką 90, chcę do trumny choć ciut wcześniej. Babci oczywiście sto lat w zdrowiu, nie bądźmy małostkowi
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike