Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

thexe

Re: Kartky

Post autor: thexe »

Czekam na oświadczenie ze strony paris platynov
Awatar użytkownika
formaszczytu

Post autor: formaszczytu »

Najśmieszniejsze są te typy które nawet nie wiadomo kim są, a wystosowują oświadczenia. Szkoda, że żaden z nich nie pomyślał o pokazaniu dowodów na to, co pierdoli. Ciężko mi uwierzyć, że taka drobna panienka była w stanie wbić nóż agresywnemu alkoholikowi. Co do reszty to przede wszystkim może warto rozważyć że zadrapania były po tym jak dziewczyna próbowała się bronić? A argument z plecami to xD bo chyba raper brulion nawet coś kiedyś nawijał o drapaniu pleców podczas seksu.
Bolo pisze: 08 maja 2020, 22:44 Forma przeora ci życie i pole.
https://www.last.fm/pl/user/parodyofzombie
https://www.instagram.com/deprawacja/
andrzej

Post autor: andrzej »

frontkick pisze: 12 lis 2019, 18:06 jebać takie głosy i tych brudasów z pierwszych stron którzy byli wielce zdziwieni że laska może latami trwać w związku w którym facet ją bije, nieempatyczne kurwy
W sumie to i ja byłem tego zdania, ale jak by się zastanowić to nie mam pojęcia jak w takich sytuacjach się zachowuje ludzka psycha - nigdy nie byłem w związku w którym bym lał laske albo żeby ona mnie prała i nie mam też na szczęśćie takich par w najbliższym otoczeniu więc to dla mnie nie do wyobrażenia zbytnio, więc kajam się ale i tak czekam na mocne dowody.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 18:18 przez andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
okej

Post autor: okej »

Hahahahaha, dziewczyna 150 cm w kapeluszu wbiła mu nóż klatę, „kilka centymetrów od tragedii”, a on chodził cały dzień z rozprutą klatą? :rotfl: Tak było, nie zmyślam, ps to prawda :lol:
Awatar użytkownika
hubi

Post autor: hubi »

ludzka samoocena może być tak zmieszana z gównem, że w jeszcze bardziej nuklearnych związkach trwają
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

ten indeb pisze niepoczytalna oddzielnie więc no nie wiem
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Kto to tak w sumie jest ten INDeb?
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

producent kartkiego
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Dzięki
Moim zdaniem jeśli QQ się do tego nie odniesie to naprawdę w moich oczach strasznie dużo stracą.
mrw

Post autor: mrw »

Więc teraz wychodzi na to, że dziewczyna Kartkiego, groziła samobójstwem gdy Kartki fizycznie nie był z nią, a gdy byli razem to go biła i prawie zabiła? I Kartky z nią był w związku? Przez dłuższy okres czasu?

Ok.

I jego znajomi, zarówno Indeb i Przyłu mieli z nim kontakt, oboje, 24/7, przez ostatni rok i nie zrobili z tym nic? Tylko teraz, dopiero dzień po tym jak cała afera wybuchła piszą o tym na swoich social media?

Ok.

I jego dziewczyna jest chora psychicznie? Stwarza zagrożenie dla siebie oraz dla innych - prawie zabiła innego człowieka - i nikt z nich niczego z nim nie zrobił? Przez rok czy więcej czasu ich związku? Ona nigdy nie wylądowała w szpitalu psychiatrycznym, na obserwacji cokolwiek?

Ok.
/mrw
Awatar użytkownika
okej

Post autor: okej »

Nawet jeśli ta Cwynarowa to ultraborderka i pojebka, która odpieprza chore akcje, to nie zmienia faktu, że inne byłe też mają doświadczenia z przemocą ze strony typa. Kto wie, może w tym przypadku jedno i drugie jest przemocowym kretynem, ale z bicia innych kobiet się nie wybroni przy pomocy kumpli i zaburzeń psychicznych partnerki :v
thexe

Post autor: thexe »

okej pisze: 12 lis 2019, 18:18 Hahahahaha, dziewczyna 150 cm w kapeluszu wbiła mu nóż klatę, „kilka centymetrów od tragedii”, a on chodził cały dzień z rozprutą klatą? :rotfl: Tak było, nie zmyślam, ps to prawda :lol:
Jak ktoś mógł w ogóle wpaść na takie coś i pisać, że to prawda :lol:
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

teraz czytam te oświadczenia no ja pierdole co za zenada (to z tym nozem w klacie :lol: ), oczywiście fanki to by się daly po ryju stłuc przez tego gamonia, ale no kurwa. dawac mnie tu więcej skrinow zebym się posmial ze spierdolenia a gosc niech straci jak najwiecej jesli to prawda (a jesli nie to tez bo jest chujowy)
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
3zlote

Post autor: 3zlote »

Patrzcie Pany, Hajpik zAbRaŁ gŁoS :lol:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ostatnie czego na tym forum brakowało to nabór ludzi dających jebanie o jakieś fanpage i grupki.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
svlv96

Post autor: svlv96 »

3zlote pisze: 12 lis 2019, 18:36 Patrzcie Pany, Hajpik zAbRaŁ gŁoS :lol:
i napisał żeby nikogo nie cisnąć no ciekawie w chuj xD choć w sumie niewiadomo do końca co tam się działo. jebać
moxxi

Post autor: moxxi »

Ja jestem w stanie uwierzyć w takie przypadki jak przedstawił przyłu, bo sam byłem świadkiem podobnych zachowań :dunno: Nie wiem skąd te zdziwienie ślizgawkowiczów
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Obrazek
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
mrw

Post autor: mrw »

mrw pisze: 12 lis 2019, 18:28 Więc teraz wychodzi na to, że dziewczyna Kartkiego, groziła samobójstwem gdy Kartki fizycznie nie był z nią, a gdy byli razem to go biła i prawie zabiła? I Kartky z nią był w związku? Przez dłuższy okres czasu?

Ok.

I jego znajomi, zarówno Indeb i Przyłu mieli z nim kontakt, oboje, 24/7, przez ostatni rok i nie zrobili z tym nic? Tylko teraz, dopiero dzień po tym jak cała afera wybuchła piszą o tym na swoich social media?

Ok.

I jego dziewczyna jest chora psychicznie? Stwarza zagrożenie dla siebie oraz dla innych - prawie zabiła innego człowieka - i nikt z nich niczego z nim nie zrobił? Przez rok czy więcej czasu ich związku? Ona nigdy nie wylądowała w szpitalu psychiatrycznym, na obserwacji cokolwiek?

Ok.
A, i jeszcze popkiller, hype oraz związany z QueQuality portal Hip-Hop Nigdy Stop albo mówią o całej sprawie dzień po tym jak się zdarzyła, albo mówią tylko o tym co na temat wszystkiego powiedzieli Przyłu oraz Filipek, a nie Wiktoria?

xD

Ok.
/mrw
warn1

Post autor: warn1 »

Obrazek

Sprawa rozwiązana. Można się rozejść. ;)

Fajni Ci fani Kartkiego. Tacy nie za inteligentni.
ODPOWIEDZ