Kartky
Re: Kartky
Czekam na oświadczenie ze strony paris platynov
- formaszczytu
Najśmieszniejsze są te typy które nawet nie wiadomo kim są, a wystosowują oświadczenia. Szkoda, że żaden z nich nie pomyślał o pokazaniu dowodów na to, co pierdoli. Ciężko mi uwierzyć, że taka drobna panienka była w stanie wbić nóż agresywnemu alkoholikowi. Co do reszty to przede wszystkim może warto rozważyć że zadrapania były po tym jak dziewczyna próbowała się bronić? A argument z plecami to xD bo chyba raper brulion nawet coś kiedyś nawijał o drapaniu pleców podczas seksu.
W sumie to i ja byłem tego zdania, ale jak by się zastanowić to nie mam pojęcia jak w takich sytuacjach się zachowuje ludzka psycha - nigdy nie byłem w związku w którym bym lał laske albo żeby ona mnie prała i nie mam też na szczęśćie takich par w najbliższym otoczeniu więc to dla mnie nie do wyobrażenia zbytnio, więc kajam się ale i tak czekam na mocne dowody.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 18:18 przez andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Hahahahaha, dziewczyna 150 cm w kapeluszu wbiła mu nóż klatę, „kilka centymetrów od tragedii”, a on chodził cały dzień z rozprutą klatą?
Tak było, nie zmyślam, ps to prawda 
ludzka samoocena może być tak zmieszana z gównem, że w jeszcze bardziej nuklearnych związkach trwają
ten indeb pisze niepoczytalna oddzielnie więc no nie wiem
Kto to tak w sumie jest ten INDeb?
Dzięki
Moim zdaniem jeśli QQ się do tego nie odniesie to naprawdę w moich oczach strasznie dużo stracą.
Moim zdaniem jeśli QQ się do tego nie odniesie to naprawdę w moich oczach strasznie dużo stracą.
Więc teraz wychodzi na to, że dziewczyna Kartkiego, groziła samobójstwem gdy Kartki fizycznie nie był z nią, a gdy byli razem to go biła i prawie zabiła? I Kartky z nią był w związku? Przez dłuższy okres czasu?
Ok.
I jego znajomi, zarówno Indeb i Przyłu mieli z nim kontakt, oboje, 24/7, przez ostatni rok i nie zrobili z tym nic? Tylko teraz, dopiero dzień po tym jak cała afera wybuchła piszą o tym na swoich social media?
Ok.
I jego dziewczyna jest chora psychicznie? Stwarza zagrożenie dla siebie oraz dla innych - prawie zabiła innego człowieka - i nikt z nich niczego z nim nie zrobił? Przez rok czy więcej czasu ich związku? Ona nigdy nie wylądowała w szpitalu psychiatrycznym, na obserwacji cokolwiek?
Ok.
Ok.
I jego znajomi, zarówno Indeb i Przyłu mieli z nim kontakt, oboje, 24/7, przez ostatni rok i nie zrobili z tym nic? Tylko teraz, dopiero dzień po tym jak cała afera wybuchła piszą o tym na swoich social media?
Ok.
I jego dziewczyna jest chora psychicznie? Stwarza zagrożenie dla siebie oraz dla innych - prawie zabiła innego człowieka - i nikt z nich niczego z nim nie zrobił? Przez rok czy więcej czasu ich związku? Ona nigdy nie wylądowała w szpitalu psychiatrycznym, na obserwacji cokolwiek?
Ok.
/mrw
Nawet jeśli ta Cwynarowa to ultraborderka i pojebka, która odpieprza chore akcje, to nie zmienia faktu, że inne byłe też mają doświadczenia z przemocą ze strony typa. Kto wie, może w tym przypadku jedno i drugie jest przemocowym kretynem, ale z bicia innych kobiet się nie wybroni przy pomocy kumpli i zaburzeń psychicznych partnerki :v
teraz czytam te oświadczenia no ja pierdole co za zenada (to z tym nozem w klacie
), oczywiście fanki to by się daly po ryju stłuc przez tego gamonia, ale no kurwa. dawac mnie tu więcej skrinow zebym się posmial ze spierdolenia a gosc niech straci jak najwiecej jesli to prawda (a jesli nie to tez bo jest chujowy)
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Patrzcie Pany, Hajpik zAbRaŁ gŁoS 
Ostatnie czego na tym forum brakowało to nabór ludzi dających jebanie o jakieś fanpage i grupki.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
i napisał żeby nikogo nie cisnąć no ciekawie w chuj xD choć w sumie niewiadomo do końca co tam się działo. jebać
Ja jestem w stanie uwierzyć w takie przypadki jak przedstawił przyłu, bo sam byłem świadkiem podobnych zachowań
Nie wiem skąd te zdziwienie ślizgawkowiczów
A, i jeszcze popkiller, hype oraz związany z QueQuality portal Hip-Hop Nigdy Stop albo mówią o całej sprawie dzień po tym jak się zdarzyła, albo mówią tylko o tym co na temat wszystkiego powiedzieli Przyłu oraz Filipek, a nie Wiktoria?mrw pisze: ↑12 lis 2019, 18:28 Więc teraz wychodzi na to, że dziewczyna Kartkiego, groziła samobójstwem gdy Kartki fizycznie nie był z nią, a gdy byli razem to go biła i prawie zabiła? I Kartky z nią był w związku? Przez dłuższy okres czasu?
Ok.
Ok.
Ok.
xD
Ok.
/mrw

Sprawa rozwiązana. Można się rozejść.
Fajni Ci fani Kartkiego. Tacy nie za inteligentni.