Pono
Re: Pono
mimo że nie jestem specjalnym fanem jego twórczości to muszę mu oddać z pełną uczciwością, że koncert zipery na kempie w 2018 był jednym z najlepszych na jakim byłem. totalnie nie spodziewałem się takiego rozpierdolu
- TooMuchSmoke
Cały „Hołd” praktycznie na pamięć. Pono topka z pierwszego pokolenia. Kombinowanie z flow, trafne linijki i do tego elegancko poskładane, a do tego barwa głosu - unikat… ehhh, zwariował świat, który mnie wychował.
Co za Flow
RIP
RIP
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Okurwa, mocny risercz powyżej
Takie niespodziewane śmierci zawsze jakoś bolą, nawet jak Pono i jego twórczość zupełnie mnie nie obchodziła, to mnie to tknęło. Pozostaje mieć nadzieję, że nie była to bolesna śmierć
Takie niespodziewane śmierci zawsze jakoś bolą, nawet jak Pono i jego twórczość zupełnie mnie nie obchodziła, to mnie to tknęło. Pozostaje mieć nadzieję, że nie była to bolesna śmierć
to kurwa forum rap, nie wizaż
- scam_sakawa
Młody człowiek, 49 lat ledwie dożył...
RIP Pono
RIP Pono
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Jebane gówno wyborcze nawet przy śmierci nie potrafią zrobić czegoś bez odjebania.
Widząc takie rzeczy jestem dumny że odwiedziłem brata Michnika czyli czerwona kurwę Stefana na emigracji i przekazaliśmy mu kilka pozdrowień.
Widząc takie rzeczy jestem dumny że odwiedziłem brata Michnika czyli czerwona kurwę Stefana na emigracji i przekazaliśmy mu kilka pozdrowień.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jak to po co, żeby zareklamować swoją postać i swój nowy album zamów preorder już teraz na preorder.pl, najlepiej z koszulką!
Dodano po 41 sekundach:
Przepraszam że tak napisałem, to nie było w dobrym tonie
Dodano po 41 sekundach:
Przepraszam że tak napisałem, to nie było w dobrym tonie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
no i co żeś narobił pono, numer się popłakał
Jak niedziela wieczór humor popsuty.
Jakiś serwis ustalił, że zawał.
Jakiś serwis ustalił, że zawał.
Spoiler
Polecam jak ktoś nie słyszał Nieśmiertelnej nawijki w wersji z mixtapu DJ 600V.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2025, 18:58 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 2 razy.