Perfumy

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Awatar użytkownika
aplew

Re: Perfumy

Post autor: aplew »

jakie są najbardziej cringowe męskie zapachy na ten moment? chce się wybrać w weekend i cos wybrac, a jak kiedyś tam poszedłem i mi się spodobał dior sauvage to cały czas prysł gdy się okazało ze to najbardziej wyśmiewane perfumy i finalnie nic nie kupiłem.
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

na ta pore roku to stronger with you intense, 1 million edt, dior sauvage edp, baccarat rogue 540 i jego klony

Dodano po 1 minucie 3 sekundach:
u dupeczek w tej kategorii kiedys krolowalo ysl black opium, ktos kto wychodzi z domu potwierdzi czy tak nadal jest?
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

montblanc explorer props czy hejt
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

jak do 150zł za 100ml to nawet props
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

ART pisze: 06 lis 2025, 0:12 na ta pore roku to stronger with you intense, 1 million edt, dior sauvage edp, baccarat rogue 540 i jego klony

Dodano po 1 minucie 3 sekundach:
u dupeczek w tej kategorii kiedys krolowalo ysl black opium, ktos kto wychodzi z domu potwierdzi czy tak nadal jest?
1 million rozumiem bo to słodkie w kurwę gówno i nie ogarniam dlaczego powstawały o tym piosenki do chuja

Ale sauvage jak się komuś podoba to czemu to wyśmiewać? Bo jest najbardziej popularny? No jest bo pachnie kurwa dobrze (choć nie na każdym)
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Karleone pisze: 06 lis 2025, 9:13 Ale sauvage jak się komuś podoba to czemu to wyśmiewać? Bo jest najbardziej popularny? No jest bo pachnie kurwa dobrze (choć nie na każdym)
A z Sauvage to nie jest tak, że tych wersji jest od chuja? Masz wodę toaletową, perfumowaną, chyba też perfum, no i elixir.

Nie testowałem każdego z osobna, ale zakładam, że każdy pachnie zupełnie inaczej
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

wszystkie jebią tak samo oprócz elixira który jest spoko na zime
Awatar użytkownika
Karleone

Tak one są mega podobne, elixir jest trochę mocniejszy, pachnie tak jak kilka lat temu pachniał zwykły edt
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

emcess pisze: 06 lis 2025, 5:38 montblanc explorer props czy hejt
sztuczny w chuj ode mnie hejt
Karleone pisze: 06 lis 2025, 9:13 Bo jest najbardziej popularny?
tak
Karleone pisze: 06 lis 2025, 9:13 No jest bo pachnie kurwa dobrze
nie
elixir jest trochę mocniejszy, pachnie tak jak kilka lat temu pachniał zwykły edt
z chuja spadles chyba, calkiem inne zapachy to sa
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

Karleone pisze: 06 lis 2025, 9:13 No jest bo pachnie kurwa dobrze
polemizowałbym
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
Karleone

Kurwa znam ten zapach od samego początku, żadne inne perfumy w towarzystwie nie zgarniały nigdy takich propsow jak te. Dlatego każdy chciał je mieć i nagle kurwa wielki hejt, malkontenctwo jebane

Dodano po 2 minutach 30 sekundach:
Do tego zaczęli ich używać cwaniaczki na podryw, cipy na to leciały a później miały złamane serca aż przybiły tym perfumom łatkę zdradzieckiego chuja.

Jako tarcze w głowie że mam nie rozkładać nóg mimo że na to lecę bo zostanę skrzywdzona, o czymś to świadczy
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

ja się naczytałem i nasłuchałem propsów i kupiłem 100ml edp, absolutnie obrzydliwe mdłe ambroksanowe gówno, jestem w ciężkim szoku że stał się to dyskotekowy klasyk, opierdoliłem flakon po 10 psikach i teraz jestem hejterem saważa
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Nie wiem jak z tymi propsami, ale np. taki „1 million”, to jest psikacz, który został wchłonięty chyba przez ściany każdej wiejskiej remizy czy powiatowej dyskoteki.
Kupić takie psikadło, to trochę jak założyć t-shirt z Tommy Hilfigerem czy innym Armanim (w dodatku z logo na 3/4 koszulki), które to t-shirty noszą głównie jakieś Sebixy (15 lat temu wstecz to był Adidas) wsiadające do swojej rozklekotanej E36.

Dior „Dziki” obok Fahrenheita to chyba najpopularniejszy ze stajni Diora, więc tutaj może być podobnie. Choć półka cenowa wyższa niż wspomniany wyżej Paco za milion, toteż może nie został jeszcze tak zwieśniaczony i rozpowszechniony.

Nie chodzi o to, żeby się na siłę wyróżniać, ale nie wiem czy chciałbym pachnieć jak co czwarty facet (to akurat przytyk do „Miliona”)
Awatar użytkownika
Karleone

wrubel pisze: 06 lis 2025, 11:13 ja się naczytałem i nasłuchałem propsów i kupiłem 100ml edp, absolutnie obrzydliwe mdłe ambroksanowe gówno, jestem w ciężkim szoku że stał się to dyskotekowy klasyk, opierdoliłem flakon po 10 psikach i teraz jestem hejterem saważa
No bo ten zapach ma coś w sobie takiego że jak go użyjesz na sobie to z początku jebie dziwnie, zwłaszcza edp bo edt mniej a później zaczyna pachnieć dobrze a jak wchodzi ktoś inny w tym zapachu to pachnie jeszcze lepiej, a później wąchasz swoje ciuchy i pachnie tak samo zajebiście i dlatego później do niego wracasz

z chuja spadles chyba, calkiem inne zapachy to sa
Elixir całkowicie inny no kurwa :lol:

Elixir po prostu nie ma tego początkowego wrażenia, które w tym zapachu mija (wydaje mi się też, że ten efekt nie występuje na każdej skórze)

Jebać hejterow jak się komuś podoba to używać, wciąż pomimo hejtu będą propsy a do tego pewnie też u niektórych zamknięte gęby ale w środku zazdrość
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

post sponsorowany przez LVMH Group
Awatar użytkownika
Ten Typ Gold

Post autor: Ten Typ Gold »

Sauvage taki właśnie jest, hejtowany ale głównie nie za zapach tylko za skojarzenia które budzi. Ja mega doceniam te perfumy chociaż no przy większej ilości psikow jest drażniący. Zrobić tak wydawało by się zwykły zapach dla mas a jednocześnie tak zapadający w pamięć to wielka sztuka. Z resztą już 10 lat od premiery a następcy nie widać (ew. Bois imperial ale to trochę inna kategoria)
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

W Rosssmanie 1+1
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

Niestety realizacja zamówień zazwyczaj nie dochodzi do skutku. Tylko się można wkurwić na ten sklep.
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

nie opyla sie ta "promocja" jebać rosmana
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Rossman ma kurewsko przestrzelone ceny z defaultu, to 1+1 czasem dalej nie dorównuje cenie zapachu z Allegro od sprawdzonego sprzedawcy xd
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ODPOWIEDZ