PRO8L3M - EX UMBRA AD LIBERTATEM (2025)
- marmolad_k2
Re: PRO8L3M - EX UMBRA AD LIBERTATEM (2025)
Tylko piosenka gówniana. Ten zespół powinien dostać bana na robienie refrenów 
chyba zes ochujal, maja zajebiste refreny
na eeeeeeen - narkotyki
znam sie na sztukach, stewardesach, pigulach
cruisin togetheeer
na eeeeeeen - narkotyki
znam sie na sztukach, stewardesach, pigulach
cruisin togetheeer
A jeszcze nie uwzględniłeś
nie pamiętam jak groziiiiiiii
nie pamiętam jak groziiiiiiii
moznaby wymieniac i wymieniac
przesluchalem 10-15 razy caly album od a do z i w sumie z albumu co ma 20 kawalkow, to tylko 4 numery maja jakas wartosc aby moc wracac do tego, wiec nie jest az tak zle ale i tak srednia wychodzi 2/10 xD
Słuchałeś 15x albumu, który oceniasz 2/10? XDD
z 20 kawalkow na albumie to tylko 4 sa spoko, to jak mialem ocenic album? 7/10?
na zachete poprawie i dam 3/10 abys sie nie spinal, ze za niska ocena
na zachete poprawie i dam 3/10 abys sie nie spinal, ze za niska ocena
To na chuj słuchałeś 15 razy każdego kawałka skoro są chujowe? XD
Mało jest albumów, które słyszałem więcej niż 15x, każdy z nich to moja ścisła topka ulubionych płyt
Jak np biały tunel uznałem za średni to słuchałem go max 3x w całości
Zainspirowałeś mnie do założenia osobnego tematu o tym choć podejrzewam, że to prowo xD
Mało jest albumów, które słyszałem więcej niż 15x, każdy z nich to moja ścisła topka ulubionych płyt
Jak np biały tunel uznałem za średni to słuchałem go max 3x w całości
Zainspirowałeś mnie do założenia osobnego tematu o tym choć podejrzewam, że to prowo xD
- marmolad_k2
Czy oglądałeś też wszystkie wywiady z Oskarem? To ważne.
Słaby album, skansen i dekompresja najlepsze, wiele przeciętnych numerów z generatora duetu problem, da się posłuchać ale nic poza tymi dwoma numerami i krindzowymi linijkami nie pozostaje w pamięci.
Na prawilnym sprzęcie, a nie z gównosłuchawek do telefonu, brzmi to dużo lepiej, tyle póki co z ponownego odsłuchu. Choć momentami mam wrażenie, że bas o ten ciut za cicho lata w porównaniu z wokalem.
Momentami mam wrażenie że coś mi umyka, jak przy nasowym "Ain't hard to tell", choć tam akurat było na odwrót, bas i nawijka się wybijały, a cała reszta za cicho.
Momentami mam wrażenie że coś mi umyka, jak przy nasowym "Ain't hard to tell", choć tam akurat było na odwrót, bas i nawijka się wybijały, a cała reszta za cicho.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
a macie pozłacane końcówki i podstawki tlumiace ruchy tektoniczne? zwalcie se konia

- ConeyIsland
Nie będę całej płyty sprawdzał, coś więcej w klimacie Skansenu się tam znajdzie?
Sprawdzaj normalnie całość. Nie spodziewałem sie tego po ostatnich wydawnictwach i promujących singlach, ale to jest dobra płyta.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2025, 14:51 przez Esdo, łącznie zmieniany 1 raz.
podoba mi sie ze swoim komentarzem zabilem temat na 4 dni
kurde no, nie wiem co myslec o tym albumie - niby jako calosc jest spojny i solidny, jak sobie puszczam to wjezdza caly (ze skipowaniem singli), ale nic mi absolutnie z niego w głowie nie zostaje. może ze 3 utwory z niego pamiętam - tytułowy, HFA i hienę, ew. jeszcze Flexy 6, cała reszta wlatuje jednym uchem i wylatuje drugim. przejadła mi się już chyba problemowa konwencja, ratują to tylko produkcje steeza, a próby Oskara kombinowania z flow to już tylko pudrowanie trupa.
kurde no, nie wiem co myslec o tym albumie - niby jako calosc jest spojny i solidny, jak sobie puszczam to wjezdza caly (ze skipowaniem singli), ale nic mi absolutnie z niego w głowie nie zostaje. może ze 3 utwory z niego pamiętam - tytułowy, HFA i hienę, ew. jeszcze Flexy 6, cała reszta wlatuje jednym uchem i wylatuje drugim. przejadła mi się już chyba problemowa konwencja, ratują to tylko produkcje steeza, a próby Oskara kombinowania z flow to już tylko pudrowanie trupa.

CAMBIO DOLOR POR LIBERTAD
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
-
schizoid91
Z przykrością informuję, (niedoinformowanych, niekumatych) że Nosowska zjadła całą płytę zespołowi Pro8l3m.
Dziękuję za uwagę.
Dziękuję za uwagę.
Ja tam wole jesc pizze z zabki ale co kto lubi
Chyba jeszcze nie pisalem propsow za album wiec w tym momencie chcialbym spropsowac ten album, moje ulubione numery to na pewno offbeat, bar bambino, polsilver, ex umbra ad libertatem i negroni
Przypomina mi ten album pierwszy legal, moze przez tytulowy kawalek ktorego bit <spiew oskara mode on>baaaaardzo</spiew oskara mode off> przypomina klimat tamtych kawalkow. A co do spiewu oskara to nie dolaczam do licznych hejtow, podoba sie to dla mnie
Dodano po 1 minucie 12 sekundach:
ofc nie zajmuje juz linii i mozna wrocic do tradycyjnych slizgawkowych hejtow, pzdr
Chyba jeszcze nie pisalem propsow za album wiec w tym momencie chcialbym spropsowac ten album, moje ulubione numery to na pewno offbeat, bar bambino, polsilver, ex umbra ad libertatem i negroni
Dodano po 1 minucie 12 sekundach:
ofc nie zajmuje juz linii i mozna wrocic do tradycyjnych slizgawkowych hejtow, pzdr
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Pierwszy raz ich mixtejp trafia do mnie z jakas promocja i sluchalem tego pierwszego czegos o dziwnej nazwie, kursora i polsivler.
ja pierdole, ale to są gówna
ja pierdole, ale to są gówna
Raz wódzina, raz na witaminach
Serio Dekompresja i Bar Bambino to najlepsze kawałki z płyty??? Ale upadek
Izrael wciąż okupuje Palestynę