AKASH
Re: AKASH
Mam nadzieje ze tak i ze sluchaja tego gdzies w stratosferze ufoludki razem z akashem obserwujac z dala zachod slonca nad plaska ziemia bo ludzie (nie TM) nie zasluguja na przesluchanie jego plyty
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Nie ma niusow co do plaskiej ziemi za to jest musical ja pierdole what a time to be alive
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- gods bidness
Co on ma na szyi? To chyba reptilianin.
dobry tekściarz i raper, Autopsja do tej pory wlatuje regularnie na odsłuch, na ostatniej LP troche odlatuje momentami z reptilianami i resztą ale jakby usunąć te jego mądrości z dupy to też kozak materiał
btw jest to pierwszy singiel z albumu "Sześcian", można by przenieść do działu albumy 'niech ktoś'
btw jest to pierwszy singiel z albumu "Sześcian", można by przenieść do działu albumy 'niech ktoś'
ak47officialpl
Czołem!
Na tę informację czekało zapewne wielu zainteresowanych.
Stratosferyczny lot balonem zostanie opublikowany już niebawem. Ale kto zobaczy go w pierwszej kolejności?
Postanowiłem podzielić się filmem z lotu z osobami, które wspierały mnie najbardziej.
Płyta „Płaszczyzna istnienia: Stratosferyczna obserwacja ziemi” zostanie podarowana bezpłatnie:
- tym, którzy nabyli pakiet VIP na koncert w Palladium 19 grudnia. Dodam, że wszystkie już są dawno wyprzedane.
- tym, którzy nabyli pakiet VIP preorderu „Sześcian” (czyli ten z odzieżą). 80% ich nakładu została wyczerpana.
- dorzucę losowo tylko 10 płyt do zamówień pojedynczych płyt „Sześcian”.
Nie ma możliwości nabycia tej płyty w żaden sposób.
Informację tę ogłaszam dopiero teraz, żeby odeprzeć zarzut o sprzedawanie „eksperymentu”. Pragnę, aby w pierwszej kolejności zobaczyli go tylko Ci, którzy wspierali mnie i nie liczyli na taki prezent. Staram się odwdzięczyć za Wasze wsparcie choćby tak małym gestem.
Co do samego filmu - jest to wersja skrócona do kilkunastu minut (oryginalna trwa nie całe 2 godziny).
Wersja oryginalna filmu zostanie upubliczniona z moim obszernym komentarzem w odpowiednim czasie.
Uszanowanie moi Drodzy.
Props za akcje Akash, ciekawe czy tez brakuje paru sztuk do diamentu plyty "szescian" i stad akcja z dodawaniem do preorderu zeby dobic (post napisany przez hejtera, prawdziwy fan nie napisalby w tak przesmiewczym tonie sugerujac ze to dla pieniedzy zrobione). Czekamy jeszcze na ogloszenie konca kariery i zmiane ksywki na Akashonafide
Przemysł Big Geodezja próbuje go uciszyć dlatego nie może wypuścić tego normalnie dla wszystkich, ludzie nie są gotowi na prawdę. Nie daj się uciszyć Akash, prawda zawsze wygra!
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
no wajbsy karykaturalnie wyegzaltowanego kujona co na szkolnym konkursie recytatorskim próbuje tak ograć jan brzechwa na straganie żeby to brzmiało jak teatralny aranż pana tadeusza z tvp kultura
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Po 2 minutach utworu zatrzymałem by wyjsc do lasu obok bloku zalozyc sluchawki zapalic papierosa spojrzec w niebo i chlonac energie jak z niektórych poprzednich dziel , zostal przekazany ogrom wiedzy i mocy w 2 minuty bardziej niz cale 2 plyty niektórych raperow. Doceniajmy.
- gods bidness
Aaa to taki tatuaż, myślałem, że chłop jest reptilianinem.

Dodano po 17 godzinach 47 minutach 6 sekundach:
A jednak płaska.