Football Manager
Moderator: con shonery
Re: Football Manager
jestem tu
-
IlePlacisz
jedziemy z tym koksem Panowie
średnie to pierwsze wrażenie, straszny bałagan jest + sporo jednak tych niedociągnięć się rzuca w oczy
trójkąt bermudzki wola mokotów
oni chyba z huja spadli że to ui nie dopasowuje się do rozdzielczości xd
wydaje mi się, że silnik meczowy jest super i z ui jest lekka hujnia
jak fixną bugi, to ui awansuje na słabe no i pytanie co wymyślą, żeby to połatać
ale też mam wrażenie, że dużo jest old man yells at cloud w komentarzach
jak fixną bugi, to ui awansuje na słabe no i pytanie co wymyślą, żeby to połatać
ale też mam wrażenie, że dużo jest old man yells at cloud w komentarzach
No to jest jakaś psychoza masowa dziadków przyzwyczajonych do poprzedniego wyglądu UI.
Jakby było to samo to by było pierdolenie że 2 lata robili grę i dali reskin 24 xd
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
może to syndrom sztokholmski, ale przy drugim podejściu już znacznie lepiej; przede wszystkim silnik meczowy wygląda jakby popracowali nad nim nie tylko pod kątem grafiki i czuć sporą różnicę względem poprzedniej części jeśli chodzi o zachowania zawodników, a to najważniejsze w tej serii. do zobaczenia na szlaku
Czy jest taka opcja, żeby wskoczyć do sezonu z zachowaniem tabeli która jest teraz? Np, że przejmuje Raków z jego obecnymi wynikami i kadra
jak kupie na enebie czy innym g2a to bede mial dostep do bety? przycebulilbym te 40zl
ja kupiłem na kinguin i nie dostałem, ale radzę wytrzymać po prostu ten tydzień do 4. listopada i zcebulić 75zł na którejś z tych stron: https://gg.deals/game/football-manager-26/
albo sprawdź może któryś z keyshopów daje dostęp do betki
albo sprawdź może któryś z keyshopów daje dostęp do betki
w grze nadal nie ma takiej opcji (a szkoda), natomiast do FMa 24 jest nieoficjalny dodatek w tym stylu (tutaj, wciąż go aktualizują), więc możliwe, że po premierze przeniosą się z tym na nową wersję
Też macie tak dużo kontuzji w tym nowym FMie? 
czyli dobrze rozumiem że wczorajsza premiera to beta bez watermarku, a dzisiaj wychodzi pierwszy patch?
dajcie znać kiedy będzie grywalne
dajcie znać kiedy będzie grywalne
yer a wizard, Harry
- checollada
pewnie najpredzej w styczniu, jak kazdy fm
nigdy nie kupilem fma na premiere, nawet nie wiem czy to prawda, tak ludzie co roku pisza
co roku mozna wybrac cos z puli kontuzje/kartki/hokejowe wyniki i zobaczyc narzekanie graczy na to, a potem pare aktualizacji i jest lepiej widocznie
nigdy nie kupilem fma na premiere, nawet nie wiem czy to prawda, tak ludzie co roku pisza
co roku mozna wybrac cos z puli kontuzje/kartki/hokejowe wyniki i zobaczyc narzekanie graczy na to, a potem pare aktualizacji i jest lepiej widocznie
do zimowego okienka całkiem blisko, więc dodatkowy argument żeby się chwile wstrzymać i mieć aktualne składy
- ConeyIsland
- rozklad_gaussa
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.