Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
ok przepraszam już nie będę
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Ja na jesień/zimę: https://www.fragrantica.pl/perfumy/Guer ... 90803.html
Quality zapach, jak większość ze stajni Guerlain. W rotacji mam JPG Scandal jak potrzebuję przydusić.
Quality zapach, jak większość ze stajni Guerlain. W rotacji mam JPG Scandal jak potrzebuję przydusić.
Jest piękny, ale krótkotrwały i ma słabą projekcje, a i tak bardzo go lubię i polecam.
- IllEisenheim
Jest piękny. Sam bym brał od razu ale mam juz pięknego irysa na zimę, Valentino uomo intense jak by ktoś chciał sprawdzić. Mimo wszystko możliwe, że się skusze bo zapach kompletnie w moim klimacie. Myślę, że śmiało możesz brać w ciemno. Nie wiem tylko jak z parametrami
Kusi Gucci Guilty Elixir De Parfum Pour Homme (super nazwa) albo ubytkowy Layton, rok temu miałem odlewki obu i były zajebiste
Bardzo fajne perfumy, taki rześkie i stylowe. Propsik. Chyba się zaopatrzę, bo tylko 200 zł kosztuje 100ml. Ale to na wiosnę raczej.
Wleciało Burberry hero parfum intense , kurwa dawno żadne mejnstrimowe perfumy nie miały takiego jebniecia projekcji i trwałości , bite 10 godzin na skórze, a zapach kot na jesień
Ja zakupiłem Xerjoff Coro na testy i jest to pierwsza rzecz od xerjoffa, którą się jaram opór. Pięknie będzie wlatywać wiosną a i teraz siedzi elegancko w słoneczne i ciepłe dni. Polecam
nic na potem
-
peterkurten
Coś nieoczywistego/nie oklepanego/nieznanego szerszej publiczności na jesień/zimę ? Chciałbym coś dołożyć do Gucci intense oud i mancera red tabacco, najlepiej żeby było to coś takiego "wesołego" nie wiem jak to określić, ale dwa zapachy co wymieniłem kojarzą mi się raczej z mrokiem 
- Haczapurjan
Chanel Platinum Egoistepeterkurten pisze: ↑02 lis 2025, 13:59 Coś nieoczywistego/nie oklepanego/nieznanego szerszej publiczności na jesień/zimę ? Chciałbym coś dołożyć do Gucci intense oud i mancera red tabacco, najlepiej żeby było to coś takiego "wesołego" nie wiem jak to określić, ale dwa zapachy co wymieniłem kojarzą mi się raczej z mrokiem
Yves Saint Laurent La Nuit de l'Homme
Giorgio Armani Armani Code Absolu Gold
Chociaż ten ostatni jest chyba trudno dostępny
Z bardziej budżetowych, a mniej oczywistych?
Carolina Herrera Chic For Men
Za niego dostawałem najwięcej komplementów, a o ile pamiętam cenowo chyba najkorzystniej wychodził
Od kiedy mam tom ford leather ombre (dokładnie rok temu) żaden inny zapach nie cieszy nozdrzy (poza paroma płynami do kąpieli ale to inny temat)
- Haczapurjan
Ja takie uwielbiam
Ciężkie, korzenne, skórzane, sandał, pieprz, bergmotka, jakieś cytrusy ewentualnie
No dla mnie to on jest męski po prostu. Czuje w nim głównie skórę
Mam też tom ford Noir to tamten jest ewidentnie unisex, bardziej kwiecisty
Ciężkie, korzenne, skórzane, sandał, pieprz, bergmotka, jakieś cytrusy ewentualnie
No dla mnie to on jest męski po prostu. Czuje w nim głównie skórę
Mam też tom ford Noir to tamten jest ewidentnie unisex, bardziej kwiecisty
Ostatnio zmieniony 03 lis 2025, 13:50 przez Karleone, łącznie zmieniany 1 raz.
- Haczapurjan
jakby ktoś chciał kupić diora to pamiętajcie, że aurora pachnie ładniej od dioradioradiora
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
A lubicie Gucci guilty absolute? Taki zapach brudnego mechanika, torów i fajek. Są takie memy nawet. Niektórzy mówią też, że pachnie jak jakieś mazidło na świeże dziary ale nie dziaralem się nigdy więc nie wiem. Ja lubię nim przykryć zapach fajek na skórze, fajnie się to łączy. Dzieci uciekają ogólnie od tych perfum xD
Dodano po 3 minutach 10 sekundach:
Ale najbardziej się czaję na fucking fabolous bo pachnie tak jak się nazywa
Dodano po 2 minutach 20 sekundach:
Kiedyś diore homme pachniał zajebiście, ale tak z 10 lat temu, tera lipa
Dodano po 3 minutach 10 sekundach:
No ciekawy zapach, dzieje się w nim sporo. Zawsze jak go użyję to myślę sobie, że pasowałby na damę co ma kanon jak ja.Haczapurjan pisze: ↑03 lis 2025, 13:48Miałem i sobie chwaliłem. Tak samo miałem też Toma Forda Grey Vetiver i też dojebany był.
Ale najbardziej się czaję na fucking fabolous bo pachnie tak jak się nazywa
Dodano po 2 minutach 20 sekundach:
Auroraaaaaa od dioradioradiora
Kiedyś diore homme pachniał zajebiście, ale tak z 10 lat temu, tera lipa
Ja z takich Gucci Guilty Absolute podobnych klimatów to uwielbiam CDG Floriental. Też super pachnie klimat smarów, warsztatu, no i podoba się dla kobitek. Tylko trwałość kiepska.
Mam droższe perfumy, ale szkoda mi nimi się psikać wychodząc do sklepu czy z psem. Mimo wszystko fajnie byłoby jakiś zapach na siebie zarzucać.
Co taniego (powiedzmy 100-150 zł max za flakon sensownej wielkości) na jesień/zimę polecacie? Jakieś Araby może? Kupiłbym ze 2 zapachy.
Co taniego (powiedzmy 100-150 zł max za flakon sensownej wielkości) na jesień/zimę polecacie? Jakieś Araby może? Kupiłbym ze 2 zapachy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- zemsta1camzata
Encre noire
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta