Bardzo możliwe, że to ta sama tesla. Jakoś to przepychają przez stację diagnostyczną i jest to absurdalne, bo wychodzi na to, że jak się ma kasę to wszystko można
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Oczywiście, że props. 90% polskich raperów marzy o feacie z nią, żeby podbić popularność. A on ją sobie ot tak wynajmuje, że wypinała dupsko do jego robota. There's levels to this.
spoko kawalek, bit mi sie srednio podoba ale fajnie uslyszec matczaka bez zbyt duzego elektronicznego kombinowania z glosem, lirycznie solidnie jak zwykle
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
wiem eddy wiem mimo ze tego nie przeczytales w moim poscie, jestem glupi ale nie az tak Ale spoko, mi to tbh nie przeszkadza, a jak sa jakies bardziej introspekcyjne kawalki to mi sie nawet podobaja
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy