Jeśli chodzi o https://ibb.co/qxfjHGq to nie jest to żadna obdukcja a jedynie wywiad przeprowadzony przez ratownika medycznego. Obdukcję wykonują lekarze medycyny sądowej wpisani na listę biegłych.MalinowyJogurt pisze: ↑12 lis 2019, 10:56 Była obdukcja, na której było napisane, że według niej okładał ją pięściami, ale nie ma śladów pobicia czy coś takiego.
Kartky
Re: Kartky
To tynże papierek nawet do podtarcia tyłka się nie nadaje.
On nawet przy tym co zasugerowałeś nie wyszedłby z twarzą.Raph pisze: ↑12 lis 2019, 11:17Myślę, że [mention]SWN[/mention] sugeruje, że Kartky nie wypiera się, że te sytuacje miały miejsce.
I ostatecznie tak, lepiej by było, gdyby powiedział, że owszem, ma problemy z agresją i będzie się leczył, a co najważniejsze: żeby przeprosić za bycie jebanym zerem, a nie spierdalajcie, to są moje sprawy prywatne.
Tylko tak miałby szanse na jakieś odzyskanie wizerunku.
Słabo ci polscy raperzy w PR, bo im ego nie pozwala na zrezygnowanie z wizerunku obrońcy słusznych wartości i przyznanie się do problemów innych niż złamane serduszko.
Owszem, ale przynajmniej nie zachowałby się jak przedszkolak, który boi się odpowiedzialności za swoje życie i zachowanialjzr96 pisze: ↑12 lis 2019, 11:26On nawet przy tym co zasugerowałeś nie wyszedłby z twarzą.Raph pisze: ↑12 lis 2019, 11:17Myślę, że [mention]SWN[/mention] sugeruje, że Kartky nie wypiera się, że te sytuacje miały miejsce.
I ostatecznie tak, lepiej by było, gdyby powiedział, że owszem, ma problemy z agresją i będzie się leczył, a co najważniejsze: żeby przeprosić za bycie jebanym zerem, a nie spierdalajcie, to są moje sprawy prywatne.
Słabo ci polscy raperzy w PR, bo im ego nie pozwala na zrezygnowanie z wizerunku obrońcy słusznych wartości i przyznanie się do problemów innych niż złamane serduszko.
aka anthony hotbeats / skwer represent
- sugarhill_notausgang
Niezły bełkot alkoholicki

Spoiler

- PasterzLamZTybetu
Stemplowski Stemplowskim, ale nie oszukujmy się, cała branża musiała wiedzieć, że jest chłop menelem co napierdala swoje kobiety. Słuchacze gdzieś już zaczęli wcześniej coś podejrzewać, że chłop ma przetyrany beret, a najbliżsi współpracownicy by o niczym nie wiedzieli?enjoy1g pisze: ↑12 lis 2019, 11:39 Przykra sprawa, nie zaskakuje mnie to w ogóle bo słyszałem, już o sytuacji dotyczącej K. Grzesiek. Niestety po gościu widać, że jest niezrównoważony psychicznie, plus chleje na umór. Najbardziej zaskakujące jest to, że jeżeli sytuacja opisywana przez Wiktorię jest prawdą, to najprawdopodobniej ręką machnął Kuba Stemplowski który wydawał się bardzo w porządku gościem.
- zemsta1kadluba
O kurwa dawno nie widziałem tego klasyka [cool][czesc]wrubel pisze:znalazłem stare posty rapera kartki, może kogoś zainteresuje
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
mołpy są kozackie
Swoje trzy grosze dorzuciły Fakt i Super Express, Popkillery nadal milczo.
- Dolarydolary
Obawiam sie, ze po tej akcji Pan Kartky zmieni ksywe na kartoteky 
Filmik dot. KartkyGate.
Sprawa tym ważniejsza, że niestety tych terroryzowanych przez raperów dziewczyn jest więcej, ale boją się mówić o swoich przeżyciach.
Spoiler
- KillerCroc
Na pewno nie byłoby lepiej bo jeśli sytuacja ucichnie i nikt z nią nic nie zrobi to za rok znowu wyda płytę i może kilka osób w komentarzach na yt mu napisze coś na ten temat, może kilku raperów rzuci celny pocisk z damskim bokserem i skończy się na tym bo konsumenci zapominają i wybaczają a biznes kręci się dalej.Raph pisze: ↑12 lis 2019, 11:17Myślę, że [mention]SWN[/mention] sugeruje, że Kartky nie wypiera się, że te sytuacje miały miejsce.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Racja, w każdym razie jestem zwolennikiem akcji #kartkyzakratkiKillerCroc pisze: ↑12 lis 2019, 12:06Na pewno nie byłoby lepiej bo jeśli sytuacja ucichnie i nikt z nią nic nie zrobi to za rok znowu wyda płytę i może kilka osób w komentarzach na yt mu napisze coś na ten temat, może kilku raperów rzuci celny pocisk z damskim bokserem i skończy się na tym bo konsumenci zapominają i wybaczają a biznes kręci się dalej.Raph pisze: ↑12 lis 2019, 11:17Myślę, że [mention]SWN[/mention] sugeruje, że Kartky nie wypiera się, że te sytuacje miały miejsce.
aka anthony hotbeats / skwer represent
Kafar Dixon37 ft. Kartky - Niewdzięczne serca - ale to teraz bangla.
-
Igotmyselfagun
Jak na ten moment, kartky zyskał około 1,5k obserwujących od wczoraj, i wyglada na to, że wszyscy mają to w dupie.
- MikoBalagany
Raczej powiedziałbym, że działa mechanizm gównoburzy, więc followują, żeby być na bieżąco i nie przegapić żadnego odcinka serialu.Igotmyselfagun pisze: ↑12 lis 2019, 12:29 Jak na ten moment, kartky zyskał około 1,5k obserwujących od wczoraj, i wyglada na to, że wszyscy mają to w dupie.
2019 przyniósł nam aferki ulala, czekam na rok przyszły
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

- MalkoNTENT
A tę kobietę ktoś obserwuje? Dodała jeszcze coś ciekawego?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Przejdzie mu to koło ucha, chyba, ze środowisko menagmentowe, organizatorzy itp. podejma jakąs akcje solidarnościową
Ustawiła IG na prywatne, nie wiem, jak w innych mediach.

.jpg)