Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Footer

Re: Kartky

Post autor: Footer »

MalinowyJogurt pisze: 12 lis 2019, 10:56 Była obdukcja, na której było napisane, że według niej okładał ją pięściami, ale nie ma śladów pobicia czy coś takiego.
Jeśli chodzi o https://ibb.co/qxfjHGq to nie jest to żadna obdukcja a jedynie wywiad przeprowadzony przez ratownika medycznego. Obdukcję wykonują lekarze medycyny sądowej wpisani na listę biegłych.
Dunkel

Post autor: Dunkel »

To tynże papierek nawet do podtarcia tyłka się nie nadaje.
ljzr96

Post autor: ljzr96 »

Raph pisze: 12 lis 2019, 11:17
Dunkel pisze: 12 lis 2019, 10:54
SWN pisze: 12 lis 2019, 10:43 Zauważ tylko, że Kartky w swojej dotychczasowej reakcji nie oburzał się "co za głupoty, nic takiego nie miało miejsca" jak wskazywałby wzorzec niewinnego, tylko stwierdził "odpierdolcie się od moich spraw prywatnych". Dla mnie dość symboliczne.
Czyli mówisz, że lepiej żeby się wyparł, a potem żeby się okazało, że kłamał?
Imho, lepiej, że zasugerował, że ma jakieś problemy w życiu prywatnym, niezależnie czy go to pogrąży czy nie.
Myślę, że [mention]SWN[/mention] sugeruje, że Kartky nie wypiera się, że te sytuacje miały miejsce.

I ostatecznie tak, lepiej by było, gdyby powiedział, że owszem, ma problemy z agresją i będzie się leczył, a co najważniejsze: żeby przeprosić za bycie jebanym zerem, a nie spierdalajcie, to są moje sprawy prywatne.

Tylko tak miałby szanse na jakieś odzyskanie wizerunku.

Słabo ci polscy raperzy w PR, bo im ego nie pozwala na zrezygnowanie z wizerunku obrońcy słusznych wartości i przyznanie się do problemów innych niż złamane serduszko.
On nawet przy tym co zasugerowałeś nie wyszedłby z twarzą.
Awatar użytkownika
Raph

Post autor: Raph »

ljzr96 pisze: 12 lis 2019, 11:26
Imho, lepiej, że zasugerował, że ma jakieś problemy w życiu prywatnym, niezależnie czy go to pogrąży czy nie.
Myślę, że [mention]SWN[/mention] sugeruje, że Kartky nie wypiera się, że te sytuacje miały miejsce.

I ostatecznie tak, lepiej by było, gdyby powiedział, że owszem, ma problemy z agresją i będzie się leczył, a co najważniejsze: żeby przeprosić za bycie jebanym zerem, a nie spierdalajcie, to są moje sprawy prywatne.

Słabo ci polscy raperzy w PR, bo im ego nie pozwala na zrezygnowanie z wizerunku obrońcy słusznych wartości i przyznanie się do problemów innych niż złamane serduszko.
On nawet przy tym co zasugerowałeś nie wyszedłby z twarzą.
Owszem, ale przynajmniej nie zachowałby się jak przedszkolak, który boi się odpowiedzialności za swoje życie i zachowania
aka anthony hotbeats / skwer represent
Awatar użytkownika
enjoy1g

Post autor: enjoy1g »

////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 17:43 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Niezły bełkot alkoholicki
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
PasterzLamZTybetu

Post autor: PasterzLamZTybetu »

enjoy1g pisze: 12 lis 2019, 11:39 Przykra sprawa, nie zaskakuje mnie to w ogóle bo słyszałem, już o sytuacji dotyczącej K. Grzesiek. Niestety po gościu widać, że jest niezrównoważony psychicznie, plus chleje na umór. Najbardziej zaskakujące jest to, że jeżeli sytuacja opisywana przez Wiktorię jest prawdą, to najprawdopodobniej ręką machnął Kuba Stemplowski który wydawał się bardzo w porządku gościem.
Stemplowski Stemplowskim, ale nie oszukujmy się, cała branża musiała wiedzieć, że jest chłop menelem co napierdala swoje kobiety. Słuchacze gdzieś już zaczęli wcześniej coś podejrzewać, że chłop ma przetyrany beret, a najbliżsi współpracownicy by o niczym nie wiedzieli?
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

wrubel pisze:znalazłem stare posty rapera kartki, może kogoś zainteresuje

Obrazek
O kurwa dawno nie widziałem tego klasyka [cool][czesc]

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
Pinky

Post autor: Pinky »

Swoje trzy grosze dorzuciły Fakt i Super Express, Popkillery nadal milczo.
Awatar użytkownika
Dolarydolary

Post autor: Dolarydolary »

Obawiam sie, ze po tej akcji Pan Kartky zmieni ksywe na kartoteky :bag:
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Filmik dot. KartkyGate.
Spoiler
Sprawa tym ważniejsza, że niestety tych terroryzowanych przez raperów dziewczyn jest więcej, ale boją się mówić o swoich przeżyciach.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

SWN pisze: 12 lis 2019, 10:43 Zauważ tylko, że Kartky w swojej dotychczasowej reakcji nie oburzał się "co za głupoty, nic takiego nie miało miejsca" jak wskazywałby wzorzec niewinnego, tylko stwierdził "odpierdolcie się od moich spraw prywatnych". Dla mnie dość symboliczne.

Na pewno nie byłoby lepiej bo jeśli sytuacja ucichnie i nikt z nią nic nie zrobi to za rok znowu wyda płytę i może kilka osób w komentarzach na yt mu napisze coś na ten temat, może kilku raperów rzuci celny pocisk z damskim bokserem i skończy się na tym bo konsumenci zapominają i wybaczają a biznes kręci się dalej.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
Raph

Post autor: Raph »

KillerCroc pisze: 12 lis 2019, 12:06

Na pewno nie byłoby lepiej bo jeśli sytuacja ucichnie i nikt z nią nic nie zrobi to za rok znowu wyda płytę i może kilka osób w komentarzach na yt mu napisze coś na ten temat, może kilku raperów rzuci celny pocisk z damskim bokserem i skończy się na tym bo konsumenci zapominają i wybaczają a biznes kręci się dalej.
Racja, w każdym razie jestem zwolennikiem akcji #kartkyzakratki
aka anthony hotbeats / skwer represent
jhator

Post autor: jhator »

Kafar Dixon37 ft. Kartky - Niewdzięczne serca - ale to teraz bangla.
Igotmyselfagun

Post autor: Igotmyselfagun »

Jak na ten moment, kartky zyskał około 1,5k obserwujących od wczoraj, i wyglada na to, że wszyscy mają to w dupie.
Awatar użytkownika
MikoBalagany

Post autor: MikoBalagany »

Igotmyselfagun pisze: 12 lis 2019, 12:29 Jak na ten moment, kartky zyskał około 1,5k obserwujących od wczoraj, i wyglada na to, że wszyscy mają to w dupie.
Raczej powiedziałbym, że działa mechanizm gównoburzy, więc followują, żeby być na bieżąco i nie przegapić żadnego odcinka serialu.
Awatar użytkownika
YKCUL

Post autor: YKCUL »

2019 przyniósł nam aferki ulala, czekam na rok przyszły
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

A tę kobietę ktoś obserwuje? Dodała jeszcze coś ciekawego?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
noizeone

Post autor: noizeone »

Przejdzie mu to koło ucha, chyba, ze środowisko menagmentowe, organizatorzy itp. podejma jakąs akcje solidarnościową
Awatar użytkownika
Pinky

Post autor: Pinky »

MalkoNTENT pisze: 12 lis 2019, 12:56 A tę kobietę ktoś obserwuje? Dodała jeszcze coś ciekawego?
Ustawiła IG na prywatne, nie wiem, jak w innych mediach.
ODPOWIEDZ