Pezet/Ajron - PRZEJŚCIE [25EP] (2025)
- larsson1991
Re: Pezet/Ajron - PRZEJŚCIE [25EP] (31.10.2025) [Zapowiedź]
EP z Ajronem jest zajebista! Ja nie wiem po co tyle marudzić. Gdybyście dali za to 150zł to można byłoby się wkurwić, ale 65zł za 3 fizyczne wydania to super cena jak na te czasy.
EP sprawdzona i mega mi siedzi, pełna LP na wieczór.
EP sprawdzona i mega mi siedzi, pełna LP na wieczór.
to czekam na pierwszy rip
Może dlatego, że przez lata wiele osób żałowało, że nigdy nie usłyszeliśmy tego EP z Ajronem, a jak się okazało, że jednak wyjdzie to je wypalił na jebanym Verbatimie żeby było taniej.
Jakbym jeszcze zbierał płyty to bym wolał zapłacić 10 czy 15 zł więcej i dostać ją wydaną normalnie, a nie jak gówno.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- larsson1991
@oldschool to jedyne z czym się mogę zgodzić.
Też bym wolał ładniejsze wydanie, ale to chyba ogólem nie jest VERBATIM tylko normalnie tłoczona.
Treść mam nadzieje wynagrodzi
Też bym wolał ładniejsze wydanie, ale to chyba ogólem nie jest VERBATIM tylko normalnie tłoczona.
Treść mam nadzieje wynagrodzi
Przepiękna epka.
Pierwsza chujowa akcja to zw trzeba bylo kupic nowe solo skurwialego pezeta zeby dostac epke z ajronem.
Druga akcja to wydanie. Ja zbieram plyty i bywaly lepiej wydaje nielegale ktorych sluchalo 10 osob w 2005.
Hatfu
Druga akcja to wydanie. Ja zbieram plyty i bywaly lepiej wydaje nielegale ktorych sluchalo 10 osob w 2005.
Hatfu
A ja chuja chwaliłem , że bardzo dobry stosunek ceny za 3 płytki
a ten skurwysyn wydał to najtaniej jak się da, nawet te pełnoprawne LP muzyka popularna, jest wydane po taniości . Jebany złodziej z ursynowa
- MalkoNTENT
Za 80zl z przesyłką 3 płyty zajebista cena.
Te dwie płytki dodatkowe z tego co rozumiem mają koncept wypalania numerów na kompie jak za dawnych czasów. Tam nie jest maźnięte markerem Pezet/Ajron na CD-R tylko wypalone. Okładki też normalne okładki. Nie rozumiem przypierdolki. W sumie rozumiem nic nowego
Te dwie płytki dodatkowe z tego co rozumiem mają koncept wypalania numerów na kompie jak za dawnych czasów. Tam nie jest maźnięte markerem Pezet/Ajron na CD-R tylko wypalone. Okładki też normalne okładki. Nie rozumiem przypierdolki. W sumie rozumiem nic nowego
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- marmolad_k2
To tylko koncept gówna obranego chłopaki, otwórzcie głowy, a nie tylko narzekacie.
Spoko cena za taki box z trzema płytami jeżeli faktycznie są wytłoczone a nie CD-R
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
To nie jest spoko ze musze placic 8 dych za epke z ajronem. Chuj mnie obchodzi ze dostalem 3 cd. Nie chcialem. Ale jebany zlodziej z ursynowa tak sobie to wymyslil i niektore glowy ubzduraly sobie ze to zajebisty pakiet za ta cene.
Szkoda tylko ze 2 cd z 3 sa chujowe.
Tak jakbym kupil kilogram soczystych...pomaranczy ale za cene trzykrotnie wieksza. No ale przeciez w pakiecie do nich dostalem zwiednieta papryke i zgnile bulwy. Zajebisty pakiet skurwielu urysowski.
Szkoda tylko ze 2 cd z 3 sa chujowe.
Tak jakbym kupil kilogram soczystych...pomaranczy ale za cene trzykrotnie wieksza. No ale przeciez w pakiecie do nich dostalem zwiednieta papryke i zgnile bulwy. Zajebisty pakiet skurwielu urysowski.
Re: Pezet/Ajron - PRZEJŚCIE [25EP] (2025)
Nie ma na streamingach, pewnie do końca roku wrzuci.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Mordy, przecież to nie jest wypalone na wypalarce na kupionych hurtowo płytach CD-R. To tylko szata graficzna. Normalnie tłoczone w tłoczni, jest matrix PEZET/AJRON 2025.

Po dwóch odsłuchach bardzo mi siadło. Stary smutny Pezet, akurat na jesień. A 60 za taki zestaw to spoko cena. Teraz normalnie 1 CD po 70 zł pchają.

Po dwóch odsłuchach bardzo mi siadło. Stary smutny Pezet, akurat na jesień. A 60 za taki zestaw to spoko cena. Teraz normalnie 1 CD po 70 zł pchają.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2025, 12:02 przez Suseł, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
To dobrze czy źle? xd
Tłoczone płyty mają dużo większą żywotność, płyty CD-R potrafią z czasem (zazwyczaj kilkanaście lat, zależy od warunków w jakich były przechowywane) same z siebie przestać się odtwarzać
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Dajcie znać jak będzie gdzieś Rip tej epki
no i git, dobra była cena za 3 płyty
stare wyciągnięte z szuflady kawałki (ale zremasterowane), wyglądają jak stare schowane do szuflady kawałki na demo CD (ale wytłoczonej)
więc jest stylizacja odwołująca się do nostalgii starych czasów ale jednak zadbano o jakość dźwięku i trwałość
a, że dało się to tanio zrobić to i 3 płyty kosztują tyle co jedna mesa
propsy prezet, nagramy coś wierzę
płyty nie słuchałem, ale może posłucham
stare wyciągnięte z szuflady kawałki (ale zremasterowane), wyglądają jak stare schowane do szuflady kawałki na demo CD (ale wytłoczonej)
więc jest stylizacja odwołująca się do nostalgii starych czasów ale jednak zadbano o jakość dźwięku i trwałość
a, że dało się to tanio zrobić to i 3 płyty kosztują tyle co jedna mesa
propsy prezet, nagramy coś wierzę
płyty nie słuchałem, ale może posłucham
Dobra kurwa, chuj z tym jak to jest wydane, ale dobra ta płyta jest , na kurwa ajrona bitach ! Odpalcie to a odpalcie te nowe wypociny jego, kiedyś jebany potrafił składać wersy, a tera tylko hajsy w oczach jebaniutki ma
Dajcie ripa nie będę za muzykę płacił
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Jakieś info kiedy to na strimingach będzie? Gdzieś można przesłuchać?