[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
237
58%
Ten Typ Mes
60
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
108
26%

Liczba głosów: 408

Awatar użytkownika
moore

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: moore »

Ależ by rozjebał jakiś domofon tym punchem
ignorant

Post autor: ignorant »

Malloy pisze: 30 paź 2025, 20:09 Obrazek
wg mnie mes powinien unikać tego typu ruchów, świadczą o zapędach do konfrontacji fizycznej, ale z drugiej strony wprawne oko widzi tylko odklejonego jednostrzałowca :joint:
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Moim zdanien on trenuje boks.

Cała jego mowa ciała zdradza znamiona że wie jak się bić
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
RATATATA

Post autor: RATATATA »

Tego typu mess. Czemu ludzie głosują że obaj przegrywają w beefie ? W jaki sposób Tede stracił na tym? Nagrał pewnie swoją najlepszą płytkę od lat, dostał sporo propsow że rozjebal, dużo celnych strzałów, niezła akcja marketingowa z wydaniem płyty tego samego dnia, a teraz se leci na trasę koncertową z tymi kawałkami.
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Awatar użytkownika
Dzonson

Post autor: Dzonson »

To jest trasa Vox Veritatis. Po prostu teraz dopisali do tego że to też EP.itafium
Jak suka klęczy, to nie trzymam się poręczy
Mój kutas nieporęczny jest bo wielki

RYM LAST FM
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

Ja dziś przesłuchałem wreszcie EP.ITAFIUM, nie jest źle, nawet parę wersów z wcześniejszych już dissów Tedego doceniłem.
Ale co najbardziej mi wpadło w ucho, nie pamiętam nicka użytkownika, który o tym pisał, to początkowe wersy z którychś "lajnów" Jacka: "no, deszcz pada..." XDD mam z tego niesamowitą bekę. Taki zrezygnowany typ, zmuszony do nagrywania jakiegoś dissu i mierzenia się z kimkolwiek.
ether

Post autor: ether »

ignorant pisze: 30 paź 2025, 20:14
wg mnie mes powinien unikać tego typu ruchów, świadczą o zapędach do konfrontacji fizycznej, ale z drugiej strony wprawne oko widzi tylko odklejonego jednostrzałowca :joint:
Przecież on tu udaje użytkownika ślizgawki, bo w tle leci "kochasz mnie hejtować, ale na żywo jesteś miły mijasz bez słowa" :dunno:

Ten beef jest jak:
- jesteś lamusem i potwierdzaczem
- jdsajdsakjdhsakjdhsadhsa
- xD
- <nagrywa epke>

A mesik rent free w głowie jacka. Razem to już 2 mieszkania - zero kredytu
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Jeśli Mes jest dziwką, to Tede jest alfonsem, nie dość że go rozwalił, to wyciągnął z niego forsę :joint:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

Tede wygrał beef ale tylko dlatego, że Mes próbował odpierdolić salto i zakończyć potrójnym axlem i się wyjebał o własny długopis.
ignorant

Post autor: ignorant »

ether pisze: 30 paź 2025, 21:11
ignorant pisze: 30 paź 2025, 20:14
Przecież on tu udaje użytkownika ślizgawki, bo w tle leci "kochasz mnie hejtować, ale na żywo jesteś miły mijasz bez słowa" :dunno:

Ten beef jest jak:
- jesteś lamusem i potwierdzaczem
- jdsajdsakjdhsakjdhsadhsa
- xD
- <nagrywa epke>

A mesik rent free w głowie jacka. Razem to już 2 mieszkania - zero kredytu
Mes i mesofani... stop mess_funy :joint: mają jedną wspólną cechę... wyparcie wyparcie pop arcie Arcie i Karcie - poleciałem trochę stylówą mesa a żeby odbiór byl lepszy :rotfl:
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Do dojebanym bicie z delivery Mesa to byłby hit
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
youngpride

Post autor: youngpride »

Mam tylko nadzieję, że się Piotrek nie wyhuśta.
Tede nawet w peaku swojej „infamii” wykręcał na YT 10x lepsze wyniki, a do tego i sprzedawał wystarczająco płyt by chociaż na tydzień być w top 10 na OLiSie, plus grał koncerty jednak.
W tym momencie robienie trasy pod egidą epki z dissami to już bezczeszczenie zwłok i to bez żadnych hamulców.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Mes niezależnie czego by już teraz nie wypuścił - to niczego nie zmieni. Fakt jest taki, że wyszedł do 12-rundowej walki, a narożnik go poddał po 3 rundzie, przy czym jeszcze przed rzuceniem ręcznika przez narożnik na matę ringu - zebrał soczysty uppercut na ryj i upadł na glebę.

Wypuszczenie przez niego dissu w jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości to jak powrót do hali, wejście na ring i boksowanie z cieniem. Wszyscy już dawno temu wyszli, nikt temu nie sekunduje i każdy już to ma w pompie, bo oponent wyszedł ze wszystkimi pasami.

A on kurwa ma mindset, że sobie to wypuści kiedy będzie chciał, że Tede dłużej odpowiadał na zaczepkę na "God Bless" i cała reszta tego spierdolonego tłumaczonka. Tylko kogo to obchodzi? Wszedł w beef i myślał, że może całkowicie wysrać się na jakiekolwiek prawidła. W dodatku wychodząc z pozycji underdoga i kogoś, kto bardzo szybko zniechęcił do siebie tę część publiki hip-hopowej, która jakkolwiek te "homeryckie boje" śledziła. Czy się to komuś podoba czy nie - werdykt publiki jest w tym najistotniejszy, a tej Mes już sobie na pewno nie zjedna.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Niewazne ilu ludzi bedzie to obchodzic. Wazne ze rozjebie pieknie wieprza nowym dissem. Bedzie to fakt niezaprzeczalny. Wpisany na stale w historie pl rapu.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

To że ziemia jest płaska też jest faktem niezaprzeczalnym dla jakiejś garstki osób w skali świata, ale kogo to obchodzi?
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

2rzyn pisze: 30 paź 2025, 22:50 Niewazne ilu ludzi bedzie to obchodzic. Wazne ze rozjebie pieknie wieprza nowym dissem. Bedzie to fakt niezaprzeczalny. Wpisany na stale w historie pl rapu.
Biorąc pod uwagę brak jakiegokolwiek "self-awareness", wybujałe ego - nie sądzę. Gość nieironicznie wchodził w wymiany zdań na swoich socialach z avatarami, bo uznali "Sukę" za słaby diss, a ten im rymy zaczął wyliczać czy co za wielokrotne on tam wyliczał.

Z takim podejściem, to pewnie znowu coś tam wyrzeźbi, uzna, że to jest jego opus magnum, a finalnie okaże się, że to jakaś upośledzona bragga, flexowanie się na bicie i kolejna egotyczna odklejka
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

"Z takim podejściem, to pewnie znowu coś tam wyrzeźbi, uzna, że to jest jego opus magnum, a finalnie okaże się, że to jakaś upośledzona bragga, flexowanie się na bicie i kolejna egotyczna odklejka"

Szczerze mówiąc w wykonaniu Mesa na Tedego tyle wystarcza.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Czekam na te egotyczne sajko rapy :oops:
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

To se jeszcze poczekasz jak u Shreka w wychodku.
ODPOWIEDZ