Kartky
Re: Kartky
Jak sobie paczam kto jest jego wydawcą/promotorem to nawet możliw, że to ustawka. Jak wpisuję w google, to już pudelek przejął pozycjonowanie. To jest ten target, ci odbiorcy. A Wy jeszcze robicie mu fejm tak de facto.sugarhill_notausgang pisze: ↑11 lis 2019, 17:44 Co do tego łaka kartkiego tom am nadzieję, że wyląduje w pierdlu i dadzą mu tam poznac co to jest porzadna męska miłość od tyłu.
Oczywiście tak czy inaczej go to nie wybiela, bo akcja jest pojebana. Wymyśliłbym co innego, by pchać się na afisz.
Nie jest to po prostu kwestia tego, że poza CGMem wszystkie branżowe media siedzą cichutko, a CGM nie ma podjazdu? W sumie nawet jeśli do akcji wkroczyłby Popkiller/Newonce/Glamrap, to sytuacja pewnie wyglądałaby tak samo.
Chyba że chodziło Ci dokładnie o to, a nie o jakiś udział osób trzecich związanych ze sprawą. W sumie nawet nie wiem, czy byłoby to możliwe.
Możliw, a nie wkroczyli, bo pewnie wyczuwają pismo nosem, że samo oskarżenie bez obdukcji skończy się co najwyżej jakimiś procesami o utratę wizerunku, etc. Dlatego dla mnie to także ustawka, co nie oznacza, że nie należy gościa za taki pomysł wyrwać z zeszytu polskiego hh, jak to ktoś ujął wcześniej.
Inna sprawa, że byłem w związku, w którym laska nadużywała biernej agresji i wiem, co to za uczucie chcieć przypierdolić - jedynym wyjściem jest odejście, im szybciej tym lepiej, bo wiadomix, że jak już uderzysz to przejebane.
- sugarhill_notausgang
> pudelek jako jedyny z dużych portali napisał o tym
> artykuł pudelka wyszukuje się w google na początku, news cgm wyskakuje niżej, bo jest oczywiscie niżej indeksowany niż pudelek
> możliwe, że to ustawka!!!11
> forum ślizgawka jebie damskiego boksera i łaka kartkiego i kibicuje by wytwórnia zerwała z nim kontrakt
> robicie mu fejm
>ile głupot da się napisać w jednym poście?
Głupotą jest oskarżanie gościa bez obdukcji. To wzorzec zachowania ofiary wg Wiktymologii by Bruńcio Hołyst.
- retriakaretrox
jak ktoś byłby chętny przedstawić mi ostatnie dni w temacie Kartkiego w telegraficznym skrócie, to będę bardzo wdzieczny, od 3 dni nie mam kiedy siąść do neta na dłużej niż 15 min, a ciekaw jestem ślizgawkowych informacji i spostrzeżeń, kto jest kurwa, a kto prawnilniak
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
istnieje większy śmieć na scenie niż Kartky? po tym co przeczytałem to jestem pewien, że
Spoiler
poniesie konsekwencje? chuja tam, będzie po staremu, a sprawa ucichnie przez głąbów, dla których wylanie tego co leży na wątrobie napierdalanej pannie to próba atencji. jebać was śmiecie
FUCK OFF MR LAHEY
Zauważ tylko, że Kartky w swojej dotychczasowej reakcji nie oburzał się "co za głupoty, nic takiego nie miało miejsca" jak wskazywałby wzorzec niewinnego, tylko stwierdził "odpierdolcie się od moich spraw prywatnych". Dla mnie dość symboliczne.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ale bym go połamał
nawet jeśli okazałyby się to niesłuszne oskarżenia (w co nie wierzę) opowiedziałbym jedynie:
nawet jeśli okazałyby się to niesłuszne oskarżenia (w co nie wierzę) opowiedziałbym jedynie:
Spoiler
"odpierdolcie się od moich spraw prywatnych"
Dokładnie, napisał jedynie, że odniesie się do sprawy, gdy zapadnie wyrok. Można to zrozumieć, ale np. ja bym wolał napisać cokolwiek więcej ponad to, mając świadomość, że do tego czasu środowisko może powiesić na mnie psy.
Czyli mówisz, że lepiej żeby się wyparł, a potem żeby się okazało, że kłamał?
Imho, lepiej, że zasugerował, że ma jakieś problemy w życiu prywatnym, niezależnie czy go to pogrąży czy nie.
@samir jak była obdukcja to sorry, nie dojrzałem
Z tego, co rozumiem, to był to rutynowy wywiad napisany przy przyjęciu na SOR, nic związanego z obdukcją.
-
MalinowyJogurt
Była obdukcja, na której było napisane, że według niej okładał ją pięściami, ale nie ma śladów pobicia czy coś takiego.
Właśnie - nie ma śladów, każdy pierwszy lepszy prawnik to wybroni, niestety.MalinowyJogurt pisze: ↑12 lis 2019, 10:56 Była obdukcja, na której było napisane, że według niej okładał ją pięściami, ale nie ma śladów pobicia czy coś takiego.
PS. Całkiem niedawno byłem świadkiem sprawy, gdzie kurwa siniaki i 2mm krwiak w mózgu to nie był powód do wyroku, bo mogło powstać naturalnie. Sprawa się nie będzie toczyć, bo ofiara zmarła 2 lata po sprawie (wg oględzin lekarza przyczyny naturalne).
znalazłem stare posty rapera kartki, może kogoś zainteresuje

Myślę, że [mention]SWN[/mention] sugeruje, że Kartky nie wypiera się, że te sytuacje miały miejsce.
I ostatecznie tak, lepiej by było, gdyby powiedział, że owszem, ma problemy z agresją i będzie się leczył, a co najważniejsze: żeby przeprosić za bycie jebanym zerem, a nie spierdalajcie, to są moje sprawy prywatne.
Tylko tak miałby szanse na jakieś odzyskanie wizerunku.
Słabo ci polscy raperzy w PR, bo im ego nie pozwala na zrezygnowanie z wizerunku obrońcy słusznych wartości i przyznanie się do problemów innych niż złamane serduszko.
aka anthony hotbeats / skwer represent