Słucham Suki od rzępolaka bo chciałem sobie przypomnieć ten bekowy teledysk, i Pietrek nawija tam w pewnym momencie że Tede od singla Diler obrzydliwy zawsze trochę
Wpisałem w google Tede diler i wyskoczyło coś takiego
Niby tak, ale z drugiej strony: gdyby wieprzowi nie pykło i byłby na tej liście niżej od Mesa, traktowałbyś to jako 2137 argument na korzyść "turnament łinera" i waliłbyś do tego konia po 10 razy na każdej kolejnej stronie tego tematu.
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
To nie jest rap dla zakutego trueschoolowego przypałowego łba sorki panowie! Zakola pielęgnujcie, brzuchy piwne, ruchajcie średnie dupy. Jak wam się puści niemiecki lub francuski rap to pewnie zdrowaśki odmawiacie.
Dobra koniec tematu mordy wracajmy do tematu żebyście banów nie wyłapali!
Mes wjebany przez Tedzika pow!!!
Warn. Spam.
Jose
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Burak pisze: ↑30 paź 2025, 6:38
Wiadomo w jakich godzinach Olis jest aktualizowany?
Teraz się jorgnąłem, że albumy z okresu 24.10-30.10 będą przecież dopiero w przyszłym tygodniu ujęte, bo oni zawsze robią zestawienie za ubiegły (cały) tydzień.
Ale Tede się musiał wkurwić wczoraj za te kalumnie, które na niego rzucili Mes i Numer, ciekawe czy był Sot pod ręką, żeby się wyżyć na kimś i ukoić nerwy. On oczywiście powie, że nie słuchał, ale że mu pisali na insta.
Dziś nie ma live, @JESTEM_HIPHOPEM chory i się kuruje na jutrzejszy koncert.
Sivestro pisze: ↑29 paź 2025, 23:09
Pietrek nawija tam w pewnym momencie że Tede od singla Diler obrzydliwy zawsze trochę
Z kolei Tede w "O 5 ZA DUŻO"
I tam musiałeś pojawić się znów ty
W okrutnym stanie ze Stasiakiem i Pjusem
Tylko po to by wylewać swe smutki
Bo Esende Mylffon był niezgodny z twym gustem
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął