bit kojarzy mi się z jakimś merctedes 600 od razu, zresztą klimat kawałka podobny.
refrenik buja, zwrotki do przeskipowania. chociaż sam refren też mi bliźniaczo przypomina coś co słyszałem te 20 lat temu, ale ciężko powiedzieć co dokładnie.
no a zwrotka gurala to dowód na to że chłop z rymami zatrzymał się na pierwszym killaz group.
"gwizdki gwiżdżą, damy tańczą, lamy milczą
rap nie disco wjazd na blokowisko"
no kurwa wybitne wersy
Co to jest kurwa za typ w ogóle? Od kilku dni algorytm na tiktoku wepchnął mnie w jego kawałki i typ ma featy Pezeta, Bedoesa, DGE, Kizo. Przespałem coś?
I to długo spałeś. Popularny przez bardzo popularny kanał- dresscode na YouTube. Potem jak to zwykle taki youtuber idzie w rap i ma miliony wyświetleń.
Subow może i mało ale virale dobre kręci - wybił się chyba tym:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ffeee pisze: ↑18 kwie 2026, 0:58
Co to jest kurwa za typ w ogóle? Od kilku dni algorytm na tiktoku wepchnął mnie w jego kawałki i typ ma featy Pezeta, Bedoesa, DGE, Kizo. Przespałem coś?
Żelek z newonce który jak wielu influencerów stwierdził że fajnie byłoby robić muzykę, więc sobie stworzył alter ego, ale przyznaję że katalog featów "na start" imponujący.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Żelek z newonce który jak wielu influencerów stwierdził że fajnie byłoby robić muzykę, więc sobie stworzył alter ego, ale przyznaję że katalog featów "na start" imponujący.
Ich ktoś ostro sponsorował, bo jakoś szybko wyleciał na szczyty ten kanał na YT? Trochę podejrzane.
Ich ktoś ostro sponsorował, bo jakoś szybko wyleciał na szczyty ten kanał na YT? Trochę podejrzane.
Nie, oni zdobyli pierwszy fanbase na nagraniach o streetwearze/sneakersach. Nie przypominam sobie żeby w tamtych latach ktoś poza nimi robił to na polskim YT.
Jak to zobaczyłem, to aż mi się pamięć mięśniowa odpaliła, żeby sięgnąć po pilot i wyłączyć ten jebany Polsat. Ten typek daje taki vibe jak z reklamy sieci komórkowej sprzed 20 lat, takiej na młodzieżowo, rapowo, cool i zajawka.
simplus na karte z różowych dresów
w pakiecie za 3 złote 150 smsów