[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Nie odsłucham tego Bucowskiego dopóki nie zobaczę nowego dissu na yt. O!
Zobaczymy jak teraz się będzie podobać przerwa.
Zobaczymy jak teraz się będzie podobać przerwa.
- JESTEM_HIPHOPEM
niezły ból dupska w tym wywiadzie w czwórce. 
Ze dwie strony temu przewinęły się posty, że Mes potwierdził że będzie odpowiedź
Podrzuci mi ktoś link z timestampem do deklaracji? Thx
Podrzuci mi ktoś link z timestampem do deklaracji? Thx
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Drugi część wywiadu, 20:08.
- scam_sakawa
A wiecie już może, że Mes dużo rucha?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Niestety jednak zamiast odpowiedzi rzępolak chce zrobić familiadę.
Słowo skilla.

W sumie już mamy prowadzącego.
Słowo skilla.

W sumie już mamy prowadzącego.
Siły przyrody w służbie człowieka
A ten dalej, że przecież nic się nie stało, bo po God Bless Mesik czekał dłużej na reakcję Tedego niż ludzie czekają teraz na jego dis. Nadal nie przyjmuje do wiadomości tego, co już wiadomo, że Tede nagrał numer przed 64 lajnami, tyle że jednak postanowił zlitować się nad biednym Panem Artystą.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Nie dziwię się już, że na jednym z live'ów Tede nadał Numerowi przydomek "Szczerbaty". Przez te uszczerbki w uzębieniu wciąż fafluni do mikrofonu, aż go nawet czasem nie rozumiem. "Fefnaście minut po godzinie 21" pan dziennikarz, radiowiec w mordę jeża 
Biedny mes, ta koniecznosc odpowiedzi musi mu ciazyc na bani, teraz jeszcze na dodatek pochopnie dal slowo skilla i juz serio nie bedzie mogl sie wymigac. Mialem podobnie, jak zalegalem z magisterka, termin sie zblizal a w Wordzie pusto. Ale za to jaka ulge poczuje, jak juz bedzie to miec za soba.
Dodano po 10 minutach 38 sekundach:
wywiad u szczerbatego bekowy, bol dupy mesa niemal namacalny, momentami brzmi jakby ledwo powstrzymywal lzy, to cale beefowanie sie zupelnie mu nie pomoglo psychicznie i oby sie to przelozylo na kolejny album
Dodano po 10 minutach 38 sekundach:
wywiad u szczerbatego bekowy, bol dupy mesa niemal namacalny, momentami brzmi jakby ledwo powstrzymywal lzy, to cale beefowanie sie zupelnie mu nie pomoglo psychicznie i oby sie to przelozylo na kolejny album
Ostatnio zmieniony 29 paź 2025, 14:46 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
I wtedy Tede znowu odpowie i znowu będzie się trzeba zbierać tygodniami do kartki papieru.
Przejebane to życie artysty.
Przejebane to życie artysty.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Sivestro pisze: ↑28 paź 2025, 19:00Kurwa a może rzeczywiście chodzi o to że Mes jest bi xD kjutki mają fjutkimoore pisze: ↑28 paź 2025, 18:51Przecież wszystko powiedziane było w dissach, Mes jest nadruchaczem, bo celuje szerzej niż płeć przeciwna2rzyn pisze: ↑28 paź 2025, 18:13 Wieprzowy flejtuch powinien sie wytlumaczyc ze slow o mesie ktory albo by sie powiesil albo wszedl z pistoletem do studia i rozjebal tedego, gdyby tylko wieprzul powiedzial "co wie".
To oczywiscie kolejny farmazon klamliwego eunucha, ktory jak zwykle cos popierdoli pod nosem i rzuci enigmatycznym "nie moge powiedziec" , "wiem ale nie powiem", "taka jest prawda, nie wierzycie, trudno, ja swoje wiem" i inne tego typu swinskie mlaskanie.
Ten Typ Mes pisze: Daj kobietę, nie Polkę
Nie lewaczkę, nie katolkę
Daj mi damę, co ma cannon jak ja
ile trzeba miec w sobie zla, nienawisci i zolci, zeby nagrac caly album o Mesie? chyba to jest tylko utrzymywanie sie na powierzni zeby sie jeszcze gdzies tam klikac
Dokładnie, wiadomo, że obecnie Mes to gwiazda i nagranie całej płyty o nim generuje kosmiczne liczby. Taki polski Eminem, każdemu opłaca się go zaczepiać, bo dzięki temu wszyscy o tobie mówią.
Oby wieprz odpowiedział na tę rozmowę swoich 2 ulubieńców na lajwie. Te pociski podczas wywiadów są dużo lepsze niż jakieś pedalskie rymowanki do bitu. Zresztą jest to już wiadome od czasów beefu z Peją.
- Haczapurjan
Beka, że Numer wytykał w tej rozmowie Tedemu, że jest złym człowiekiem, bo zajebał domenę i nagrał całą EP-kę, ale jak Mes przyjebał się w kawałku „God Bless” do Wieprza nie dlatego, że coś do niego specjalnie miał, ale po prostu kalkulował kogo zaczepić i sprowokował beef, to mu dał propsa xD
Ten Typ MgkBane pisze:Dokładnie, wiadomo, że obecnie Mes to gwiazda i nagranie całej płyty o nim generuje kosmiczne liczby. Taki polski Eminem, każdemu opłaca się go zaczepiać, bo dzięki temu wszyscy o tobie mówią.
Życie marketingowe bez Stasiaka nie jest usłane różami.
Siły przyrody w służbie człowieka
- gods bidness
Przesłuchałem z 10 minut tego wywiadu i Myślę, Tede mu tego nie odpuści. Co najmniej jeszcze jedną EPkę nagra za te słowa, że jest gupi i nic nie wie o świecie kultury, ani kto to Masłowska.
Jeszcze numer dopowiada. Też mu się dostanie.
Tede, śmieją się z ciebie! Chyba tak tego nie zostawisz!
Jeszcze numer dopowiada. Też mu się dostanie.
Tede, śmieją się z ciebie! Chyba tak tego nie zostawisz!
- marmolad_k2
Co to za zagadka? Dwie kulki i armatka.