Kartky
-
Igotmyselfagun
Re: Kartky
Przecież napisała gdzieś, że sama używała agresji. Widać, że ten gościu miał nad nią totalną kontrolę, miał jej hasło do instagrama, i pewnie totalnie nią zawładnął. Czy to dziwne, że też jej puszczały nerwy?
Serio nie widzicie po tych wiadomościach które pisał do niej, komentarzach do swoich fanów (czyt. randomów), po jego obrzydliwej mordzie i chujowych wersach, że ten typ to dno?
Serio nie widzicie po tych wiadomościach które pisał do niej, komentarzach do swoich fanów (czyt. randomów), po jego obrzydliwej mordzie i chujowych wersach, że ten typ to dno?
pierwszy akapit to Real talk, pozdro mój ojciecRaph pisze: ↑12 lis 2019, 0:20 Fajnie, ale znam taką parę, w których dręczenie psychiczne i fizyczne ze strony faceta wychodziło dopiero, kiedy zamykały się drzwi do domu. Ba, wydawało się, że to ta laska jest bardziej cięta w stosunku do faceta. Tylko raz postanowiła nagrać rozmowę prywatną z tym facetem i zdawało się, że to zupełnie inna osoba niż ta, za którą chce się podawać w środowisku.
Tak więc centralnie wyjebane w zdanie Filipka, bo to, co raz się zdarzyło na festiwalu, to mam w dupie. Być może była sfrustrowana sytuacją, cokolwiek. Na Kartkiego oskarżenia padają z naprawdę wielu stron i krążą po necie od dobrych kilku lat w formie plotki, która w końcu znalazła potwierdzenie.
Nie śpią, tylko są wyciszani. Zapewne do czasu.
Zdziwko, że to szambo wyjebało dopiero teraz.
Z Kasią Grzesiek to jeszcze w okolicach premiery pierwszej płyty w QQ było tak, że numer z nią wyleciał z YT a na empikowym CD nie ma jej refrenu (tutaj od 16:40 https://www.youtube.com/watch?v=8wp1XOOo6Nk)
Tyle czasu i nikt z nim nie zrobił porządku? No i sam K żadnych wniosków nie wyciągał, bo nie spodziewałem się, że tą Wiktorie też napierdala
Było tyle przesłanek ku temu (teksty, znikające teledyski/piosenki, wywiady) że w sumie daleko nie trzeba było rozumować żeby połączyć kropki i dojść do tego że z typem jest coś nie tak.
Shadowplay moje osobiste TOP 3, tracki które wpadały jeszcze na kanał SB to
potem chuj wie co się z typem stało 
o i takie coś jeszcze, dawno temu to znalazłem:
https://www.facebook.com/kartkykartkii
Z Kasią Grzesiek to jeszcze w okolicach premiery pierwszej płyty w QQ było tak, że numer z nią wyleciał z YT a na empikowym CD nie ma jej refrenu (tutaj od 16:40 https://www.youtube.com/watch?v=8wp1XOOo6Nk)
Tyle czasu i nikt z nim nie zrobił porządku? No i sam K żadnych wniosków nie wyciągał, bo nie spodziewałem się, że tą Wiktorie też napierdala
Było tyle przesłanek ku temu (teksty, znikające teledyski/piosenki, wywiady) że w sumie daleko nie trzeba było rozumować żeby połączyć kropki i dojść do tego że z typem jest coś nie tak.
Shadowplay moje osobiste TOP 3, tracki które wpadały jeszcze na kanał SB to
o i takie coś jeszcze, dawno temu to znalazłem:
https://www.facebook.com/kartkykartkii
- Dolarydolary
Nie wierze, ze czlowiek ktory jest w jakims stopniu rozpoznawalny na scenie w pl (czyt. Filipek) moze bronic goscia ktory napierdala panny.
Przecież to tylko Filipek. Nie sądzę, żeby miał taki level samoświadomości jako "artysta" o jaki go posądzasz.
Imo to po prostu wyraz jego niedowierzania, jakieś wyparcie trochę i takie 'no chyba was pojebało że znam typa i on napierdala panny'
Eh a ja oglądałem jakiś klip czy dwa Kartkiego głównie dla tej niuńki i co tera klipy znikną z jutube? Tfuuu
- KolektywneOswiecenie
Tydzień zaskoczeń, GSP okazuje się inteligentniejszy od Filipka, obaj pozują na swoją kompletną odwrotność 
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- nihil Novi
Czasami żartujemy, ale chwila jest... historyczna 
- sugarhill_notausgang
Ej czy Wy to rozumiecie
Słuchajcie, on nie ręczy za siebie! Uważajcie tam jak postujecie i na jaki temat.cgm pisze:Kartky odpowiedział postem opublikowanym w swojej facebookowej grupie outside of society. Raper usunął już wpis, ale Wiktoria zdążyła zrobić jego screen.
– Wariaty. Choroby się leczy. Jeśli miałbym dyskutować to serio – nie uwierzylibyście mi. Jeśli miałbym zacząć dyskutować ponownie to po pierwsze – żadne z was moim zdaniem nie jest predysponowane do tego, żeby jakkolwiek domagać się jakichkolwiek wyjaśnień, a dwa – nie mam zamiaru gadać z jakimiś randomami, nie o swoim życiu. Powiem wam tak: jakbym miał serio źle, to nie miałbym całej doby na filozofię alpejską na grupkach i patologii, a jakbym się z kimś rozstał, to bym wziął jakąś wariatkę i wy***ał w góry na cztery dni i się nie odzywał, a nie szukał atencji. Ta grupa to outside, tu są moje płyty i muzyka, jak chcecie gadać, to na ten temat, a jak nie to spie***alać i załóżcie sobie nową grupkę. To dwa. Trzy – poświęciłem wszystko w życiu, żeby robić muzykę. Jeśli jeszcze raz kiedykolwiek ktokolwiek mnie będzie próbował roz****ać tylko dlatego, że nie pojechaliśmy – cytuję: „K***a, ty znowu płytę robisz. Ja chcę na Malediwy. Normalny chłopak to mi stawia wszystko i ma auto”, to nie ręczę za siebie. I bardzo was proszę – albo nie dyskutujcie, albo siemanko, hej, bo wolność słowa mnie zaczyna boleć – napisał Kartky.
- KolektywneOswiecenie
Mam nadzieję, że Kadłub widział i w środku załkał żałośnie 
A co do posta nade mną, to można z niego wyciągnąć, że gość ma sporo kompleksów, do tego trudna przeszłość, narkotyki, alkohol, przepis na potwora, przecież nikt się takim nie rodzi.
A co do posta nade mną, to można z niego wyciągnąć, że gość ma sporo kompleksów, do tego trudna przeszłość, narkotyki, alkohol, przepis na potwora, przecież nikt się takim nie rodzi.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 9:07 przez KolektywneOswiecenie, łącznie zmieniany 1 raz.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
To nie jest pierwsza nie ostatnia akcja polskiego rapera, ktora jest mocno wyciszana, a "kazdy" o niej wie.
Sam slyszalem wiele plotek ale nigdy nie udalo mi sie ich zwerifykowac. Byloby dobrze gdyby publika dowiedziala, sie o jeszcze paru rzeczach jezeli to nie sa tylko plotkami. Bo ta cala sprawa Kartkyego to nic w porownaniu z innymi plotkami o ktorych mozna uslyszec.
Ale... tak to wyglada xd wiekszosc afer zostaje w waskim muzycznym gronie, kazdy klepie sie po plecach i nikt nie chce powiedziec nic, bo zostanie "wywalony" z calego srodowiska.
Sam slyszalem wiele plotek ale nigdy nie udalo mi sie ich zwerifykowac. Byloby dobrze gdyby publika dowiedziala, sie o jeszcze paru rzeczach jezeli to nie sa tylko plotkami. Bo ta cala sprawa Kartkyego to nic w porownaniu z innymi plotkami o ktorych mozna uslyszec.
Ale... tak to wyglada xd wiekszosc afer zostaje w waskim muzycznym gronie, kazdy klepie sie po plecach i nikt nie chce powiedziec nic, bo zostanie "wywalony" z calego srodowiska.
/mrw
w dzień dobry tvn o przemocy w związkach
Francja oczywiście miała rapujących synów policjantów długo przed nami

Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem