TEDE - EP.ITAFIUM (2025)
Re: TEDE - EP.ITAFIUM (2025)
Pikers ma akurat nudne życie, nie ma jak tam trafić
Kto to gog?
Kto to gog?
Jednostka inferno z Heroes 3
Moderator w offtopie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Podbijam, świetny ten numer jest, bit tu dużą robotę robiHaczapurjan pisze: ↑26 paź 2025, 18:30 Cały czas zapętlam ten kawałek jak głupi. Jako diss nic specjalnego, ale jako kawałek w chuj mi się wkręcił
Spoiler
Dla mnie zarówno epitafium, jak i płyta Mesa są strasznie męczące do słuchania, ale epka tedego jednak trochę mniej i częściej do niej wracam, płytę Mesa musiałem na części posłuchać bo nie dałem radę w całości na raz
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Przesłuchałem, bity same bengerki, całość daje radę, nawet ten numer z Millerem. Tede naprawdę dobre flow, dobre szpile wbija, wygrał beef tym projektem i nie ma co pierdolić. Fajnie wchodzi, są g-funki, east coasty, jest koncept, o 5 minut za dużo śmiechłem.
Sprzedajny frajer > debil ze skillem egomaniak.
Oczywiście OPRÓCZ HEHEHHE MANDACIKU CHUJOWEGO KURWA NIEŚMIESZNEGO.
- scam_sakawa
Tede to w sumie ma zajebiste flow na tej EPce, bardzo fajnie sobie radzi z nawijką, a podkłady są energiczne i przyjemne.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Bardzo fajne flow, zwłaszcza refren w szwarnyn wrześniu, bo zajebane z refrenu z suki
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Właśnie ja mam z tym problem, czy on wygrał tą epką, bo nowe dissy są nawet w porządku - bit i nawijka w Tego typu mes, mocno siada i nawet mialem repeat pare razy, ale ciężko powiedzieć że on wygrał, w sytuacji kiedy wydał odpowiedź na swoją odpowiedź, do odpowiedzi Mesa. Mes wydał drugi diss, to w odpowiedzi na to wydał 3 numery, a teraz epke xd Ciężko powiedzieć że on to wygrywa, bo ewidentnie przegrywa w swojej głowie. Zachowuje się jak ta zakompleksiona panna, której raz powiesz że ma grubą dupę, a pózniej truje ci tym głowę przez 10 lat. Teksty w zasadzie można zamknąć w jednym kawałku, i wyszłoby to samo. Myślę że Mes tym swoim brakiem odpowiedzi, i patrzeniu jak Jaca tryharduje, to nawet zyskuje bardziej niż gdyby coś wypuściłmany-s pisze: ↑28 paź 2025, 8:58 Przesłuchałem, bity same bengerki, całość daje radę, nawet ten numer z Millerem. Tede naprawdę dobre flow, dobre szpile wbija, wygrał beef tym projektem i nie ma co pierdolić. Fajnie wchodzi, są g-funki, east coasty, jest koncept, o 5 minut za dużo śmiechłem.
@Jasion94 ale to jego styl, na Peje tak samo wydał
to nie kompleksy - on monetyzuje
to nie kompleksy - on monetyzuje
To tylko wina mesa że tyle dissow dostał bo sam nic nie robił. Jest beef to się rapuje, masz pomysły to nagrywasz, to czysta zajawka i za to propsy, na peje wszystko było za darmo
Beka w chuj a w zasadzie szacun, że tekst refrenu z pierwszego niewydanego nawet od razu kawałka stał się taki proroczy
Dodano po 4 minutach 33 sekundach:
Każdy aspekt beefu można próbować wykorzystać na swoją korzyść bo na tym polega beef. I tede zajebiście wykorzystał lenistwo tudzież co gorsze nieumiejętność mesa do szybkich i jakościowych odpowiedzi.
Jakby odpowiadał w miarę normalnie to mieliby na koncie mniej więcej tę samą liczbę dissow i moznaby se porównywać runda po rundzie a tak został zasypany wersami pocisku, a nie oszukujmy się po takim narcyzie żadna krytyka nie spływa jak po kaczce, tym bardziej po detailingu. Jak spływa to nie musisz o tym mówić tylko szczasz
Beka w chuj a w zasadzie szacun, że tekst refrenu z pierwszego niewydanego nawet od razu kawałka stał się taki proroczy
Dodano po 4 minutach 33 sekundach:
Każdy aspekt beefu można próbować wykorzystać na swoją korzyść bo na tym polega beef. I tede zajebiście wykorzystał lenistwo tudzież co gorsze nieumiejętność mesa do szybkich i jakościowych odpowiedzi.
Jakby odpowiadał w miarę normalnie to mieliby na koncie mniej więcej tę samą liczbę dissow i moznaby se porównywać runda po rundzie a tak został zasypany wersami pocisku, a nie oszukujmy się po takim narcyzie żadna krytyka nie spływa jak po kaczce, tym bardziej po detailingu. Jak spływa to nie musisz o tym mówić tylko szczasz
No ale tede go zasypal pustymi kawalkami o niczym. Nie o ilosc tu chodzi. Tede skumal ze jest chujowszym raperem to probuje ten fakt zatuszowac pierdyliardem szajsu. Tępi fanj wszystko łykną przecież. Nawet winyle z dissami na uposledzonych wojownikow 
No ale w każdym kawałku są barsy na mesa
To nie jest ecie pecie trzeba lecieć
To nie jest ecie pecie trzeba lecieć
- marmolad_k2
Za to Mes samo mięso, zarzucił Tedemu, że nosi fajne ciuchy i jeździ na rowerze, a poza tym wytknął mu że jego dziadek urodził się w 1897!
Mes mu przykurwil jajo do polika to flejtuch obsral tylko output i zapytal czy bedzie bity
To cale Patafianum Ep to wodolejstwo nieudolne a nie diss album
To cale Patafianum Ep to wodolejstwo nieudolne a nie diss album
Akurat wodolejstwo to słowo najlepsze do opisania bangera pt. samica psa
Jego panie zapierdalaly na uniwerek na saniach czaisz
Jego panie zapierdalaly na uniwerek na saniach czaisz
Spoiler
kurwo czaisz
Numer spoko ale diss z tego żaden
Piękne mamy uniwersum że w sumie ten numer doczekał się w odpowiedzi 10 disstrackow
Piękne mamy uniwersum że w sumie ten numer doczekał się w odpowiedzi 10 disstrackow