[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Za mało? A był w stanie jakimś sujom czy olejnikom odpowiedzieć, no bez przesady, zwłaszcza że nawijał, że go szanował
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
No ale Sujbitrona czy pozostałych kasztanów nie traktuje jak raperów i wiedział, że od nich nie oberwie, więc mógł sobie dla beki nagrać i zarobić na wydaniu tego gowna na winylu (
), a z Mesem różnie mogło być. I to była ZACZEPKA, a nie diss, Tedego zaczepiano milion razy, jeszcze żeby Mes miał jakiś dobry pretekst, a tak zero zdziwienia, że Tede osrał na początku
- Haczapurjan
Tede akurat dość wybiórczo podchodził do kwestii odpowiadania na zaczepki. Z takim Płomieniem nie wahał się ani chwili, chociaż Onar z Pezetem przez lata się upierali, że to nie były nawet wersy skierowane do niego.
Mam wrażenie, że Tede realnie obawiał się Mesa. Mimo że jak sam twierdzi - gościa nie lubił, to jednak darzył go dość dużą estymą, często robił jakieś follow-upy w kawałkach ("BMW Radio", "Cztery Benze" etc.) i nawet w "Drimlajnach" nawinął: "Jesteś debilem ze skillem i w sumie tyle, już Cię nie szanuję chociaż kiedyś to robiłem".
Dlatego IMO wahał się czy wypuścić "Tego Typu Mess", ale jak już mu drugi raz pojechał otwarcie i dość mocno w wywiadzie z Winim, no to nie mógł już kłaść uszu po sobie.
Jak czas pokazał - obawy nie były uzasadnione. Nawet gdyby Mes wypuścił teraz coś mocarnego (w co wątpię, pewnie będzie w skali Mesa jakaś kolejna "Samica psa"), to i tak publika (ta co w ogóle to śledzi) jest już w chuj uprzedzona do Mesa i nic tego nie zmieni, więc Tede realnie nie jest tu zagrożony
Mam wrażenie, że Tede realnie obawiał się Mesa. Mimo że jak sam twierdzi - gościa nie lubił, to jednak darzył go dość dużą estymą, często robił jakieś follow-upy w kawałkach ("BMW Radio", "Cztery Benze" etc.) i nawet w "Drimlajnach" nawinął: "Jesteś debilem ze skillem i w sumie tyle, już Cię nie szanuję chociaż kiedyś to robiłem".
Dlatego IMO wahał się czy wypuścić "Tego Typu Mess", ale jak już mu drugi raz pojechał otwarcie i dość mocno w wywiadzie z Winim, no to nie mógł już kłaść uszu po sobie.
Jak czas pokazał - obawy nie były uzasadnione. Nawet gdyby Mes wypuścił teraz coś mocarnego (w co wątpię, pewnie będzie w skali Mesa jakaś kolejna "Samica psa"), to i tak publika (ta co w ogóle to śledzi) jest już w chuj uprzedzona do Mesa i nic tego nie zmieni, więc Tede realnie nie jest tu zagrożony
Ostatnio zmieniony 27 paź 2025, 13:00 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 2 razy.
Po co ma nagrywać, Mes umie w płyty nie umie w beefy. Na razie jest jakieś 650 do 2, kompletny knockout
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
- gods bidness
Tede osrał, bo się spodziewał ciężkiej walki, która się nie wydarzyła.
Ale mes na tej nowej płycie rapuje coś, że on beef uprawia wtedy kiedy mu to pasuje w kalendarzu, a nie że ktoś mu na insta napisze.
Więc może wróci z dissem za rok czy dwa. Nie bądźcie tacy w gorącej wodzie kąpani.
Ale mes na tej nowej płycie rapuje coś, że on beef uprawia wtedy kiedy mu to pasuje w kalendarzu, a nie że ktoś mu na insta napisze.
Więc może wróci z dissem za rok czy dwa. Nie bądźcie tacy w gorącej wodzie kąpani.
- scam_sakawa
Nie biorę hajsu od EB
Ten Typ Cwel chciałby współpracy z EB
Ten Typ Cwel chciałby współpracy z EB
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- scam_sakawa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- scam_sakawa
Na tracku Mes chyba nigdzie nie odpowiedział.
Nie wiem, nie słuchałem żadnej płyty Mesa od TBZD w całości.
Nie wiem, nie słuchałem żadnej płyty Mesa od TBZD w całości.
no w god bless odpowiedział zaczepką na zaczępkę sprzed 8 lat
że on nie filip bo on tylko pełnoletnie
Dodano po 1 minucie 27 sekundach:
lanie wody na koncercie to klasyczna akcja, którą się robi i miętkie pizdy niech wypierdalają z rapu bo rap nie jest dla miętkich pizd2rzyn pisze: ↑27 paź 2025, 12:26 Ale hejt a rzucanie jakims gownem czy oblewanie to dwie rozne rzeczy. Rozumiem ze tedego nie wkurwialoby jakby ktos mu na morde keczup lał albo ciskal pomidorami w leb. Przeciez on taki wyluzowany to pewnie jeszcze w locie takiego pomidora by ojebal nucac refren disco polo
tego typu mesa wszystko boli, jaki on jest życiowo pokrzywdzony
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
- gods bidness
Oglądałem to wczoraj i spoko rozmowa, ale co zwróciło moją uwagę i na co czekałem, to moment kiedy goszcząc akurat Włodiego i Ero, dojdzie do reklamy KFC. Piękne to było.
Tede zaczyna pierdolić o kurczaczkach, promocjach, panowie goście milczący smirk na twarzach, a Wuwunio zaczyna się wiercić na krześle i czegoś szukać gdzieś po laptopie.
-
masz_szluge_
mimo wszystko, liczylem na ciekawsza rozmowe
Fajna rozmowa, była taka jaka miała być, 3,5 rapowego dinozaura przy stole - klepanko po plecach, wspominki, jakieś tam smaczki, a i Jaca wygotował tematy na nagłówki dla wszystkich rapowych pudelków
-
forcerfromdesert
arystokrata91 pisze: ↑27 paź 2025, 8:32W którym miejscu? Myślałem, że nigdy jej nie pokazał.
Okolice 6:00